Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5480110 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Böyle giderse çarşamba günü çimler tamamen bitmiş halde hibrit çakma işini bekler. ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hangi çarşamba çimlerin hepsi stada geldiyse yarın işlem tamam :) pazartesi günü bile gelse en geç salı günü biter :)

Çevrimdışı Efe

Anladım abi. Periscope yayınında görmüştüm ama ağları kaldırıyolar zannetmiştim. 10 güne falan bitirirler umarım.hava da da müsade ederse tabi.
yok seriliyor bi önceki sayfaya bakın video var foto var  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı empisayn

bütün tırlar stadyumda mı şuan , ekstra bir çim gelmesi beklenmeyecek di mi ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı xxxkingme

1- Çimler yarın akşam tamamen bitiyor.(hibrit çakma hariç)

2- Daha önce paylaşıldıysa özür dilerim. Stattan son görüntüler

Çevrimdışı Efe

hangi çarşamba çimlerin hepsi stada geldiyse yarın işlem tamam :) pazartesi günü bile gelse en geç salı günü biter :)
çimlerin hepsi stadtadır bugün hepsi gelmiştir yarın bu işi bitirirler zaten yarısı bitti sahanın an itibariyle akşam 8-9 a kadarda çalışacaklarını düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Özay

Ekşi sozlukteki yorumlara baktımda biraz , bu kadar gereksiz insanı isteseniz biraraya getiremezsiniz , 1999 dan beri takip ederim kaç kere uyeligimin silindigini sayısını ben unuttum , hep böyleydi .

Şu yapıyı beğenmeyen laf edenler hayatlarında 1 kere maça inönü ye gelmemiş veya 2 kere koyicinde bira içip sonra maça gelip ehehhehehehehe biz cafsidaniz e hehehe diye takılan ağzıyla doğuran ... lalesi tiplerdir.

Bu söylediklerinizle bir yapıyı beğenip beğenmemenin ne alakası var?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2016, 16:30:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı dedim sana koyu olacak diye biz o konuda sise damardan girdik
beğenmiyorum sizin açık renk çimlerinizi dedim bizimkiler koyu olmalı arsenal stadı gibi bir
görüntü çıkmalı. açık renk :olmaz dedim :D

Böyle kalırsa efsane olur @Necmi abi adeta amazon rengi :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Rache

olmasın bea serilsinde şu çatı işi bitsin artık üstten fotosunu görmek lazım yok mu süzerde olan bi kişi bi foto atsın hayrına :D
Bildiğim kadarıyla Konya stadı gibi güneş aldıkça zamanla rengi açılacakmış

Çevrimdışı fore_kazık

Bugün çim seriminde 2.gün sahanın neredeyse yarısı serilmiş. P.tesi ve salıda diğer yarısı biter çarşamba hibrit işlemine başlanır. Böyle mantık yürüttüm. dediğine göre p.tesi bitmesi imkansız...hibrit çakma içinde bir hazırlık olacaktır illaki. keşke daha erken başlansa. Mesela çimin tamamı serilmeden serilen yerlerden başlarlarsa yarın bile başlayabilirler. Ama tüm sahanın bitmesini beklersek çarşamba en makulu...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iilkerr

inşaat açısından çok güzel bir hafta sonu oldu. çim membran yardırdı geliyor  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı victorious

Zamanı kim okşayabilir ki?

Çevrimdışı kyiv

Şeffaf membranların 1 tanesi 60 kg civarındaymış. 10 güne bitirilmesi planlanıyor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bugün çim seriminde 2.gün sahanın neredeyse yarısı serilmiş. P.tesi ve salıda diğer yarısı biter çarşamba hibrit işlemine başlanır. Böyle mantık yürüttüm. dediğine göre p.tesi bitmesi imkansız...hibrit çakma içinde bir hazırlık olacaktır illaki. keşke daha erken başlansa. Mesela çimin tamamı serilmeden serilen yerlerden başlarlarsa yarın bile başlayabilirler. Ama tüm sahanın bitmesini beklersek çarşamba en makulu...

2. gün? başlayalı henüz 24 saat bile olmadı ve bu adamlar Amsterdam Arena'yı 8 saatte döşemiş.. bugün biter bu iş bitmese bile yarına çok az bir kısmı kalır..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

2. gün? başlayalı henüz 24 saat bile olmadı ve bu adamlar Amsterdam Arena'yı 8 saatte döşemiş.. bugün biter bu iş bitmese bile yarına çok az bir kısmı kalır..

çimlerin hepsi geldiyse sabaha kadar biter

Çevrimdışı cadavra

şeffaflardan net bi fotograf alabılırsek cok guzel olur.

Çevrimdışı ensdndr

Görüntüye bakılırsa bu gece bu iş biter arkadaşlar

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı emrekhvcgl

Çevrimdışı tolga_1903

Amsterdam arena 32 saatte tamamlandı diye biliyorum. 8 saatte bu ebatta bir saha çimle kaplanama. Aşağı yukarı 6 7 dönümlük bir alanın her saatte 1 dönümünün çimlenmesi demek senin bu dediğin.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Emre_ZA

Son 21 gün...48 saatte zemin bitti 21 günde stad da biter..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Çevrimiçi Necmi

Amsterdam arena 32 saatte tamamlandı diye biliyorum. 8 saatte bu ebatta bir saha çimle kaplanama. Aşağı yukarı 6 7 dönümlük bir alanın her saatte 1 dönümünün çimlenmesi demek senin bu dediğin.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kafanıza göre yazmayın amsterdam arenada çim serme rekoru 16 saat ama bu her yerde bu kadar sürecek diye
bir kural değil. Gece çimi serip ertesi gün maç oynamaya hazır hale getirmişler bunuda bizzat yapan söyledi.

Çevrimdışı Efe

hibrit makinalari yarin sahaya getirilir bence cim serme biter bitmez hibrit uygulamasi baslar inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Turco

Rıdvan Akar, Twitter'da, Beşiktaş'ın yazı fontunun değişmeyeceğini söyledi.

sadece A yazısını düzeltsinler yeter ona da razıyım. gerçekten çok kötü duruyor.

Çevrimdışı İlkem1903

çim ve şeffaf membran işi tam anlamıyla nisan başı biter anlaşılan iç kısımlardaki işler belirleyecek açılış tarihini

Çevrimiçi Necmi

hibrit makinalari yarin sahaya getirilir bence cim serme biter bitmez hibrit uygulamasi baslar inşallah
belki bir iki gün çimin güç kazanması için beklerler @Efe
ne olursa olsun serme çim bir riskdir. Yerine havasına ışığa alışması gerekir.
en iyisini sis bilir o şekilde yapar acele etmek için her hangi bir riske girmezler
ne gerekiyorsa gerekli olan zamanda yaparlar bence.