Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5480111 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Denizbank ın z sine gelmiş nerdeyse   :halay: :halay: :ishock: :ishock:  yani tam yarısı

Çevrimdışı mehmetthedum

Hibrit çakmaya başlamak için tüm çimin bitmesi şart midur?

Serimi biten yerlerden bi köşeden başlasalar olmuyor muymuş?

Dinlendi işte 1 gün yeter  :D
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

ya  hani  cim saha PL gibi tribunlerin  biraz  ustunde kalacakti  ?? Bana cim saha  tribunlerden asagida kalmis gibi  gorunuyor .. Yaniliyor  muyum ??   :alala:
Yorgo

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı cursedofdragon

çimler bugün biter bitmese bile yarına çok az kalır oda sabah halledilir :)

Çevrimdışı bhdr

Sis'e hayran olmamak elde değil. Vallahi helal olsun. Başkan'a da öyle.

Çevrimiçi Necmi

ya  hani  cim saha PL gibi tribunlerin  biraz  ustunde kalacakti  ?? Bana cim saha  tribunlerden asagida kalmis gibi  gorunuyor .. Yaniliyor  muyum ??   :alala:
yanılıyorsun :D

Çevrimdışı mehmetcan1903

yanılıyorsun :D

abi bende bunu sordum ama cevap alamadım.. sahanın kenarlarına dökülen beton yerler 45-50cm eğimli olması lazım değil miydi düz gibi fotoğraflarda  :alala:

Çevrimdışı cadavra

kafanıza göre yazmayın amsterdam arenada çim serme rekoru 16 saat ama bu her yerde bu kadar sürecek diye
bir kural değil. Gece çimi serip ertesi gün maç oynamaya hazır hale getirmişler bunuda bizzat yapan söyledi.
saolasın kardeısm

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çim serme işleminin %80 i bitmiş resmi sayfanın paylaştığı video ya göre
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 17:23:59 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Raskolnikov

[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 17:23:28 Raskolnikov ]

Çevrimdışı bhdr

Şeffaflar da başlamış. Sanırım şeffaflarla çim aynı anda 7-10 güne biter. Çevre düzenlemesi ve koltuk monteleri de 20 gün sürse bursa maçına içerde tek tük ıvır zıvır kalır. Maç oynamaya engel olur mu bu ıvır zıvır bilmiyorum ama 30 nisana tertemiz pırıl pırıl teslim alıcaz stadımızı görünen o. :)

Çevrimdışı Raskolnikov

[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 17:23:58 Raskolnikov ]

Çevrimdışı victorious

Zamanı kim okşayabilir ki?

Çevrimiçi Necmi

abi bende bunu sordum ama cevap alamadım.. sahanın kenarlarına dökülen beton yerler 45-50cm eğimli olması lazım değil miydi düz gibi fotoğraflarda  :alala:
20-25 cm civarı eğim olacaktı 50 yi nerden çıkarttın hep ezbere konuşuyorsunuz projeler bölümünde var onun projesi
6 metre mesafede 20-25 cm civar eğim zaten görünmez heleki yukardan çekilen fotolarda farkedilmesi çok zor metrede eğim 3,5 - 4 cm gibi demek oluyor.

Çevrimdışı harund1k3

Messi vurduğu sutla kadını bayılttı. Daha önce aynı bunun gibi Ronaldo'nun vurduğu bir şut da çocuğa gelmişti. İşte bunlar hep kale arkasına neden file olması gerektiğinin cevabı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Messi vurduğu sutla kadını bayılttı. Daha önce aynı bunun gibi Ronaldo'nun vurduğu bir şut da çocuğa gelmişti. İşte bunlar hep kale arkasına neden file olması gerektiğinin cevabı.

Kesinlikle haklısın bu konu hassa bi konu tamam  görüntü olarak hoş değil ama bu tip şeylerden dolayı sakatlık çıkması daha kötü bi durum.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şeffaflar da başlamış. Sanırım şeffaflarla çim aynı anda 7-10 güne biter. Çevre düzenlemesi ve koltuk monteleri de 20 gün sürse bursa maçına içerde tek tük ıvır zıvır kalır. Maç oynamaya engel olur mu bu ıvır zıvır bilmiyorum ama 30 nisana tertemiz pırıl pırıl teslim alıcaz stadımızı görünen o. :)
Çevre düzenlemesi bitmeye yakın.Koltuk montesi nasıl 20 gün sürecek.Açılışta  en az 1 hafta önce koltukların temizlenmesi gerekiyor.Tarihleri bol keseden sallamayalım lütfen!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı mehmetcan1903

20-25 cm civarı eğim olacaktı 50 yi nerden çıkarttın hep ezbere konuşuyorsunuz projeler bölümünde var onun projesi
6 metre mesafede 20-25 cm civar eğim zaten görünmez heleki yukardan çekilen fotolarda farkedilmesi çok zor metrede eğim 3,5 - 4 cm gibi demek oluyor.

teşekkür ederim abi öyle biliyodum kusura bakma :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

burda renklilerin maçıyla ilgili yorum atanı mod onayına alacağım ben siliyorum siz atıyorsunuz
burayla nasıl bir ilgi kuruyorsunuz anlamadım. :bandit: