Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479949 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Taç çizgisi,  tam zeminin bittiği yerden başlasa harika olur  :halay:

Çevrimdışı Kartal1903

twıtter ınstagram facebook hıcbırı calımıyor gırış yapamıyorum baska sorun yasayan varmı?
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Sercan62

Birkaç saat önce sormuştum ama kimse cevaplamadı yine sorayım:)
Kapalıdaki ''BEŞİKTAŞ'' yazısı düzeltilecek deniliyordu birkaç hafta önce o durumla ilgili yeni bir gelişme var mıdır?

Bir diğer sorumu ise @Necmi abi sana sorayım zahmet olmazsa. Stadımız harika oluyor gerçekten beğeniyorum ama canımı sıkan tek detay şu misafir tribünü. Daha önce de çok konuşuldu biliyorum ama eski açık zaten heybet ve kapasite bakımından yeni açığa göre daha düşük bunun yanında yeni açığın büyük bir etkisi olacağını düşünüyorum maç esnasında ama o tribünde rakip taraftarın olması ileride daha fazla can sıkacaktır diye düşünüyorum. Sorum şu: Misafir tribün yeni açık olarak belirlenmiş ama hiç mi geri dönüşü yok? Bu karar en başta verildiği için uyulmak zorunda mı yani bir kamuoyu yaratıp olayı istediğimiz şekle dönüştürebilir miyiz? Yoksa bizim bilmediğimiz herhangi bir zorunluluktan dolayı mı misafir tribünü yeni açığa alındı? Zahmet olmazsa bilgi verebilir misiniz? 
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 15:17:53 Sercan62 ]

Çevrimdışı umutcoban

Şuan gayet sağlıklı şekilde ilerleyen ve aklımızda soru işareti yaratmayan konuları irdelemeye gerek yok derim. Çim konusu süper hızda ve gayet kaliteli şekilde ilerliyor. Stadımızla ilgili diğer konulara yönelsek daha iyi olacak.

Örneğin;

-Şeffaf Membranlar
-Çevre Düzenlemesi
-Skorboard
-Soyunma Odaları
-Koltukların Son Durumu
-Yedek Kulübesi
-Eski Açık
-Yeni Açık Bitmiş Hali
-Tribün Cam veya Tel Örgü Ayrımı
-Seyirci Sayısı
-Taraftar Dolaşım Alanları
-Membran Üzeri Vodafone Arena Yazısı

Çevrimdışı harund1k3

Kapalıdaki ''BEŞİKTAŞ'' yazısı düzeltilecek deniliyordu birkaç hafta önce o durumla ilgili yeni bir gelişme var mıdır?

Bir diğer sorumu ise @Necmi abi sana sorayım zahmet olmazsa. Stadımız harika oluyor gerçekten beğeniyorum ama canımı sıkan tek detay şu misafir tribünü. Daha önce de çok konuşuldu biliyorum ama eski açık zaten heybet ve kapasite bakımından yeni açığa göre daha kötü bunun yanında yeni açığın büyük bir etkisi olacağını düşünüyorum maç esnasında ama o tribünde rakip taraftarın olması ileride daha fazla can sıkacaktır diye düşünüyorum. Sorum şu: Misafir tribün yeni açık olarak belirlenmiş ama hiç mi geri dönüşü yok? Bu karar en başta verildiği için uyulmak zorunda mı yani bir kamuoyu yaratıp olayı istediğimiz şekle dönüştürebilir miyiz? Yoksa bizim bilmediğimiz herhangi bir zorunluluktan dolayı mı misafir tribünü yeni açığa alındı? Zahmet olmazsa bilgi verebilir misiniz?

Cevap gelmemesinin sebebi kesin bir bilgi olmamasi. Pek cok kisi konuyla alakali muzdarip konuyu ridvan akar'a twitterdan veya direk kulubun iletisim adreslerine mail atabilirsiniz. Bu sene boyle yetistirilecek pek fazla degisiklik olmadan Bursa macina. gelecek sene icin Besiktas yazisi icin font secimi ve pikselli dizaynla alakali farkli tasarimlar dusunulebilir. Ben boyle dusunuyorum.

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı RevivaL

kim yazmıştı hatırlamıyorum ama günde 6 adet takılacak 7 gün sürecek die bir bilgi geçmişti.
1 hafta güzel  :tabe:

Çevrimdışı ERAYHAN

twıtter ınstagram facebook hıcbırı calımıyor gırış yapamıyorum baska sorun yasayan varmı?

chrome firefox yandex veya opera gibi bir tarayıcı kullanıyorsan vpn eklentilerinden birini kurarak cok rahat erişebilirsin.
https://zenmate.com/
bu eklentiyi kur ardından aktifleştir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herşeyi geçtim de temizlik beni düşündürüyor acaba çok uzun sürer mi..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ERAYHAN

Taç çizgisi,  tam zeminin bittiği yerden başlasa harika olur  :halay:

reklam panoları ve reklam panolarının arkasında top toplayıcılar da olucağından biraz zor gibi  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

İnanın çocuklar facebook sayfasından alıntıdır.

Çevrimdışı xxxkingme

Normal çim serimi pazartesi akşam bitecekmiş tamamen

Çevrimdışı Emre_ZA

Bir diğer sorumu ise @Necmi abi sana sorayım zahmet olmazsa. Stadımız harika oluyor gerçekten beğeniyorum ama canımı sıkan tek detay şu misafir tribünü. Daha önce de çok konuşuldu biliyorum ama eski açık zaten heybet ve kapasite bakımından yeni açığa göre daha düşük bunun yanında yeni açığın büyük bir etkisi olacağını düşünüyorum maç esnasında ama o tribünde rakip taraftarın olması ileride daha fazla can sıkacaktır diye düşünüyorum. Sorum şu: Misafir tribün yeni açık olarak belirlenmiş ama hiç mi geri dönüşü yok? Bu karar en başta verildiği için uyulmak zorunda mı yani bir kamuoyu yaratıp olayı istediğimiz şekle dönüştürebilir miyiz? Yoksa bizim bilmediğimiz herhangi bir zorunluluktan dolayı mı misafir tribünü yeni açığa alındı? Zahmet olmazsa bilgi verebilir misiniz?

Necmi abi'ye sormuşsun, onun daha önce bu konuda yazdıkları aşağıda;

"oraya koymaktan başka çare yok tabi kapalı yeni açık köşeyi feda etmezsen kesinlikle başka yere koyamazsın.
Eski açık en son konacak bir yer bile değil, eski açık üstte deplasman tribünü olması demek eski açık üstün ve girişin
kabataş tarafındaki polis tarafından kapatılması demek oluyor. Kapattıkları yerde vodafone iletişim merkezi var
müze var, iki tane restoran var ve kartal yuvası var. Sence oranın polis kordonuna alınmasına her hangi bir şekilde müsade olur mu?
Kaldı ki deplasman tribününün altı bjk tv stüdyosu oluyor, yanındada localar var yani olmasını engelleyecek her şey
eski açıkta var. İşin özeti kapalıyı yaparlar ama eski açığı yapamazlar. Tek başına vodafone iletişim merkezi bile bunun olmasına
engeldir, adamlar maç günü en fazla insan yoğunluğunun olduğu zamanda kepenk mi kapatacaklar :D
Divan bir servet ödemiş restoranlarımı kapatacak, terası deplasman takımına mı bırakacaksın, mümkün değil.
Mutlu olunsa da olunmasa da en iyi yer yapıldığı yer. En yoğun ve deli fişek taraftarının içine deplasmanı gömüyorsun sesleri çıkmaz.
Kamera görüş açısınada girmezler ve sahayada en uzak noktalardan biri. Bence biçilmiş kaftan, kaldı ki ayırsan bile gene de en büyük tribünün
orası"
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı 38life

vpn

Çevrimdışı Efe

Normal çim serimi pazartesi akşam bitecekmiş tamamen
tam düşündüğüm gibi salı günü hibrit makinası sahada görebiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tekincelik

[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 15:42:26 Necmi ]

Çevrimdışı harund1k3

Vodafone Arena 20 Mart 2016 :

Emegine saglik kardesim.

Videonun sonunda Cakir'la Polat alemdar cikacak sandim olmadi d D D

Çevrimdışı ERAYHAN

videolarda beşiktaş marşları daha iyi olur buyur liste

Çevrimiçi Necmi

bu konu hakkında defalarca konuşuldu takip ettiğine görede buna eklenecek bir şey yok.
şu kadarını söyleyeyim sen seçimlere girip başkan olsan sen bile değiştiremezsin orayı ne şimdi nede gelecekte
değişmez @Sercan62
orda olması için bir milyon haklı neden varken orda olmaması için tek sebep bazı taraftarların istememesi
kaldıki buda mantıklı ve haklı bir istek değil stadımızın bir tribünü yok dört tribünü var ve bu dört tribün içinde
en zula yer orası böylece taraftarda dört tribüne eşit gibi yayılmış oluyor çok güçlü iki kale arkası yapmak varken
daha güçlü tek kale arkası yapmanın mantığı ne maç yeni açıkta oynanmıyor sadece hep eski stad mantığıyla
konuşuyorsunuz unutun artık eski stad öldü beğenmediğiniz eski açığın tek başına başakşehir kadar gücü olacak nerdeyse
eskiden eski açık zaten ölü bir tribündü. Şimdi her tarafıyla bütün bir stadımız var.

Çevrimdışı Efe

eski açıkta sanki şeffaflarla ilgili bi çalışma var bazı fotolarda görülüyor ama tam emin olamadım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Hoşgeldin kardeşim video çıksın diye ufak bir değişiklik yaptım bir daha link yapıştırırken
https deki son harf s yi silersen video görünür sayfada :) @tekincelik  eline sağlık

Çevrimdışı Can_

Rıdvan Akar, Twitter'da, Beşiktaş'ın yazı fontunun değişmeyeceğini söyledi. 
Beşiktaş'ı üzmeyin!

Çevrimdışı tekincelik

videolarda beşiktaş marşları daha iyi olur buyur liste

Telif atılyıor kardeşim hangisi telifsiz?..

Çevrimdışı Kalyoncu

Çim içindeki yabancı otlardan bahsedilmiş aslında o çok mühim birşey değil çim sürekli kardeşlenme yaptığı için gittikçe o otlar boğuluyo ekme olsaydı yabancı otlar çıkardı sermede daha önce biçilmiş olduğu için birtane bile yabancı ot bulmak neredeyse imkansızdır

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi