Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357520 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

foto da gelmedi bugün hiç. twitter tada yaprak kıpırdamıyor.
mabet 4:00 -4:30 yollar umarim :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Yamcho

Mustafa kardeş milleti hayata küstürdü :) Nasılsa Mustafa resim çeker diye kimse resim çekmeye gitmiyor galiba..

Çevrimdışı SDemirsoy

ooo 4.00 .4.30 hava da sıcak soğuk birşeyler var mı Abi  :)

Çevrimdışı Deniz

Bu soru engelli taraftarlarımız tarafından çok soruldu;

Stadda engelli taraftarlar için özel asansör ve tuvalet olacak mı?Nasıl kolaylıklar sağlanacak?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı demir_kArtAl

benimde tek ümidim o , bilir forumdakilerin halini, yapar bi güzellik.  :D
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı demir_kArtAl

benim kamera yine slow motion a döndü, bu hızla 2016 ya bile yetişmez. :)
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Furkan Sarper

çiçekler eski açıkta dün betonlanan yerin kolon demirlerini koymuş yarında kalıplarlar :)

@bjk_mabet abi çiçekler neden vinçten fotoğraf paylaşmıyor artık çok merak ediyorum üstten görünümü söyleyemezmisin acaba?

Çevrimiçi Necmi

Bu soru engelli taraftarlarımız tarafından çok soruldu;

Stadda engelli taraftarlar için özel asansör ve tuvalet olacak mı?Nasıl kolaylıklar sağlanacak?
Evet bildiğim kadarıyla Engelli taraftarlar için her şey düşünülmüş
Başkan söylemişti bir konuşmasında

Çevrimiçi Kartal Ç

muhtemelen önceden cevaplanmıştır ama ben kaçırdım sanırım.
son fotoğrafta kapalı tribünün önünde duran uzun turuncu çelik parçalar ne için?
epeydir de duruyorlar orda sanırım.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

nedendir bilmiyorum ama mabed resimleri geç attığı günler hep resmi site foto yayınlıyor ondan sonra mabed foto yüklüyor acaba bugün resmi site foto atacak:9
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Furkan Sarper

saha ortasındaki ytongları içeri alıyor şuan kepçe

Çevrimdışı Furkan Sarper

gece yeni açık arka tarafta betonlama olucak

Çevrimdışı scape_bjk

Necmi abi bu hızla eylül başında kaba inşaat biter mi sence?

Çevrimdışı tayfun_bjk

merhaba arkadaslar bende hollandadan katiliyorum.2-3 gundur siteyi takip ediyorum kaliteli buldugum icin bende uye oldum.arkadaslarin cogu besiktaslilarin  aklindaki sorulari sorup cevap aliyor benim de bir sorum olacakti insaallah bir cevaplandiran olur bu yeni acigin arkasinda kalan bolum(yemekhanenin oldugu bolge)kulubemi ait?zamaninda spor bakaninin besiktasa verdik dedigi bolge orasimi?eger olduda orasi bizimse orasi ne olarak degerlendirilecek bilgisi olan arkadaslar bu sorulara yanit verebilirmi?
hoş geldiniz
merhaba arkadaşlar bende son iki aydır stad inşaatını forumlardan ve buradan da açıldığından beri takip ediyorum. İlk mesajımı da şu an yazmış bulunuyorum. Forumda emeği olan moderatör ve katılımcı bütün arkadaşlara da selam ve saygılarımı sunuyorum. Bu arazinin neden beşiktaşa verilmediği ya da ileride verilip verilmeyeceği konusunda net bir durum yok anlaşıldığı üzere. Benim sorum şu olacak acaba buraya basketbol takımımız için bir kısmı yerin altında olan kapalı spor salonu  mu yapılacak? Orada ki alan buna yeterli mi?
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2014, 16:23:12 tayfun_bjk ]

Çevrimdışı idil

Arkadaşlar konu dışı ama vodafone arena kombinelerinin Olimpiyat karşılığı hangi tribün bilgi var mı acaba?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı SDemirsoy

bence kasım sonu kaba biter iyimser tahminle  :)

Çevrimdışı gurbetci kartal

kapalidaki ince incilik (duvar orme,elektrik )ne durumda?kapalidaki ytonglar sanki eksilmeden duruyor gibi.benim bildigim ince iscilik cok uzun suruyor oyuzden.bilgisi olan varsa paylasabilirmi?

Çevrimiçi Necmi

Bitmez obitaşın yeni açığı ekim sonuna bitirmesine razıyım
yeni açık bittiğinde inşaat kabası bitmiş olur.

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar konu dışı ama vodafone arena kombinelerinin Olimpiyat karşılığı hangi tribün bilgi var mı acaba?
onu bende merak ediyorum nasıl olacak ?

Çevrimdışı scape_bjk

bence kasım sonu kaba biter iyimser tahminle  :)

o zaman 2. yarı stada geçmemiz hayal olur.  sene sonuna bitecek zannedersem tamamen

Çevrimiçi Necmi

merhaba arkadaslar bende hollandadan katiliyorum.2-3 gundur siteyi takip ediyorum kaliteli buldugum icin bende uye oldum.arkadaslarin cogu besiktaslilarin  aklindaki sorulari sorup cevap aliyor benim de bir sorum olacakti insaallah bir cevaplandiran olur bu yeni acigin arkasinda kalan bolum(yemekhanenin oldugu bolge)kulubemi ait?zamaninda spor bakaninin besiktasa verdik dedigi bolge orasimi?eger olduda orasi bizimse orasi ne olarak degerlendirilecek bilgisi olan arkadaslar bu sorulara yanit verebilirmi?
hoş geldiniz
merhaba arkadaşlar bende son iki aydır forumlardan ve burayı da açıldığından beri takip ediyorum. İlk mesajımı da şu an yazmış bulunuyorum. Forumda emeği olan moderatör ve katılımcı bütün arkadaşlara da selam ve saygılarımı sunuyorum. Bu arazinin neden beşiktaşa verilmediği ya da ileride verilip verilmeyeceği konusunda net bir durum yok anlaşıldığı üzere. Benim sorum şu olacak acaba buraya basketbol takımımız için bir kısmı yerin altında olan kapalı spor salonu  mu yapılacak? Orada ki alan buna yeterli mi?
Hayır kesin vermiyorlar bu net hafriyat komyonlarını geçirmek için bile
zor izin alındı oraya inşaatla birlikte verilseydi en fazla otopark yapılırdı
başkada bir şey olmaz basket arenanın ancak saha kısmı oraya sığar :)
üçgen şeklinde bir yer orası

Çevrimdışı Sutlas

Abi, numaralıda drenaj kuyusu açılmış, bu o bölgenin temel seviyesine indiğini göstermez mi?

Çevrimiçi Necmi

Abi, numaralıda drenaj kuyusu açılmış, bu o bölgenin temel seviyesine indiğini göstermez mi?
Temel seviyesine indi zaten orda kuşakların önünde az bir alan kaldı bir gecede süpürülür

Çevrimdışı nannan

onu bende merak ediyorum nasıl olacak ?
Muhtemelen Doğu-Batı arasında paylaştırırlar yine geçen seneki gibi. Kombine alan adamı kale arkalarına göndermek acımasız olur.

Etiketler: