Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369506 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

MMA

• Ziyaretçi

Gavur diye ben dedim kim alinmis ciksin karsima soyluyorum diger dibkere saygim sonsuz ve onlarinda ibadethaneleri stada yapilmali tek tarafli olmaz ama burasi laik turkiye ise sunuda bilelim laiklik turkiye besmele cekilerek allah allah diyerek kuruldu mescite ne gerek var diye sormak sacmaligin daniskasidir musluman sayisi bu kadar cok olan bi ulkede ve takimda mescit sart digerleride sart hepsine gerek var ama turkiyenin %90 uzeri sanirsam musluman el insaf buraya degilde burayami mescit takisir allianz arenayami

Bu konu benim acimdan kapanmistir

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı alperseyhanli

stadyumda neden desibelmetre olmayacağını bilen var mı? masraflı bir şey mi?

Desibel rekoruna anlam yükleyemeyenlerden biriyim,sahaya etki edemedikçe çok faydalı bulmuyorum

taraftarın dolayısıyla kulübün reklamı oluyor sonuçta. boşa da bağırmıyor zaten bizim tribün. bunun için gerekli buluyorum. yani yeni stadyum yaparken bunu da yapmak lazım bence :D

Ben taraftarın maçtan koptuğunu etkisini kaybettiğini düşünüyorum,biraz ego tatminine beste yarışına dönüyor olay
İç saha performansımıza bakınca ben baskı kuramadığımızı düşünüyorum rakip üzerinde
Hele ekranda vs de şu kadar desibel diye gösterilmesini hiç istemem maçı bırakıp onunla uğraşabilir bizim taraftar :D
Makaraya çok yatkınız

Ben de beste yarışının rakibi daha çok motive ettiğini düşünüyorum. Top rakipteyken ıslıklayıp, hakemin yanlış düdüğünde de hep birlikte ayağa kalkıp bağırarak hakemi etki altına almanın daha doğru olacağını düşünüyorum.
--

Çevrimdışı SDemirsoy

Irtibat 3 burdamı burdaysa bi ses versin ona bişey soracam;)
Buradayım Hocam  :icool:

Çevrimdışı Efe

yeni açık diyorum yine bak :lol: kimse sallamıyor sinirleniyorum bak :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Mescit konusu bencede kapansın
Evet uzatmayalım gereksiz ve sonu olmayan polemik oluyor tartış tartış bitmez :)

Çevrimdışı Deniz

Gavur diye ben dedim kim alinmis ciksin karsima soyluyorum diger dibkere saygim sonsuz ve onlarinda ibadethaneleri stada yapilmali tek tarafli olmaz ama burasi laik turkiye ise sunuda bilelim laiklik turkiye besmele cekilerek allah allah diyerek kuruldu mescite ne gerek var diye sormak sacmaligin daniskasidir musluman sayisi bu kadar cok olan bi ulkede ve takimda mescit sart digerleride sart hepsine gerek var ama turkiyenin %90 uzeri sanirsam musluman el insaf buraya degilde burayami mescit takisir allianz arenayami

Bu konu benim acimdan kapanmistir

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Mustafa sakin ol zaten ortalık karışık  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı dogu1903

FRANSA İSVİÇRE maçı da çok güzel gidiyor, her ne kadar ilginç bir tribün yapısına sahip bir statta oynansa da :ok:

Çevrimdışı Oktay

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

20.06.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

evet yeni açık hafriyatı bu gece tamamen tarih olur heralde efe

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Bugün KOcamustafapaşaya da sana cok benzeyen birini gördüm senmiydin yoksa ;)

Çevrimdışı POSEİDON

Siz cami mescid tartışadurun İsviçre Fransa maçı turnuvanın en iyi maçı oluyo arkadaşlar. İmkanı olan kaçırmasın.

Hollanda-ispanya
Uruguay-kostarika
İspanya-Şili
Brezilya-meksika
Almanya-Portekiz

Tek kale maç yapıyor fransa. Nesi zevkli, sen bir de bizim halı saha maçlarını görsen bayılırsın demek ki:)

Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı drmmm

MUSTAFA resimleri yüklesede forumun zevkini çıkarsak..  Fotoya aç bir günde geceki maça kadar iyi gelecek  :claps:

HADİ ELİNİ ÇABUK TUT MUSTAFA  :busted_cop:

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaa Abi orda oturuyorum  :D

Çevrimiçi Necmi

@mustafa_(87)  dün senin fotolar gelmeyince hayatımda resmen boşluk oldu.
bütün gece sitede bir şey eksik diye baktım durdum :bandit:
emeğine sağlık :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Mescit ! olacak mı? ve ne gerek ?

Sanıyorum sadece maç saatini düşünerek böyle bir yorum yaptınız. Ama burasının bir arena olduğunu, yılın 365 günü faaliyette olmasının hesaplandığını, maç için saatler öncesinden bir çok görevlinin görev aldığını, ( ki bir polis olarak akşam 8'deki maç için sabah 10'da görev almışlığım var), %95'i müslüman bir ülkede temiz ve amaca yönelik bir yapıda namaz kılmak isteyecek kişilerin de arenamıza geleceğini düşünürsek pek bir gerekli gözüküyor.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Çevrimdışı dogu1903

Siz cami mescid tartışadurun İsviçre Fransa maçı turnuvanın en iyi maçı oluyo arkadaşlar. İmkanı olan kaçırmasın.

Hollanda-ispanya
Uruguay-kostarika
İspanya-Şili
Brezilya-meksika
Almanya-Portekiz

Tek kale maç yapıyor fransa. Nesi zevkli, sen bir de bizim halı saha maçlarını görsen bayılırsın demek ki:)

tek kale olan maçta isviçrenin kaçırdığı iki net golden sonra birinde penaltı oldu bilmem kaç sene sonra fransa penaltı kaçırmış, öteki de gol oldu. böyle tek kaleye can kurban  :super: :super:

Çevrimdışı dogu1903

resimler bir harika :D ellerine sağlık mustafa

Çevrimdışı Oktay

haydaa Abi orda oturuyorum  :D
Alipaşada geçtiysen gardenkafenin önünde tlf konuşuyordum göz göze geldik ordan yüzün yabancı gelmedi bana;)

Çevrimdışı FARUK

çok sağol mustafa eline sağlık bu arada daha önceden tıklanan resim linklerinin rengi değişmiyordu onu halletmişşiniz sanırım kırmızıya dönüyor artık çok iyi olmuş :D

Çevrimdışı keremfrat1

samet ve mustafa :D bugun sızı yanlız bıraktım kusuruma bakmayın  :) 

Etiketler: