Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369496 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

bu kesitte futbolcu soyunma odalarının yeri bellimi @bjk_mabet
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

MMA

• Ziyaretçi

oktalg iyi dedin Camii stadın burnunun dibinde

isterse kabe yanında olsun ne gerek var sorusu sorulmamalıydı bence sonuçta çoğu futbolcu müslüman olcak bu dinde günde 5 kere bana eğil demiş o zaman eğilcekler yabancı ama takdir ediyorum fenerden sow futbolu bırakırım orucu bırakmam demiş helal olsun

allahın gavuru bayern münih müslümanlar için stadına mescit yapıyo islamın halifeliğini elinde tutan padişahların memleketi olan stadda mescitmi olmıyacak  :s20: :s20: :s20: ,

kırk yılda bir gireyim dedim bilerekmi yazıyonuz arkadaş bu konulardan

bjk_su abla karar verilmiş mescit yapılacak kurcalamaya gerek yok

Çevrimdışı BJK_SU

bjk_mabet geçiş koridoru olduğunu söyledi niye uzatıyoruz ki kırmayalım birbirimizi.
BjK Rh+

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ekesicil

allah allah elin almanin ülkesinde bile orda burda mescit var bizde yapilinca neden tepki cekiyor anlamiyorum

Çevrimdışı emrekhvcgl

Cidden mescit neden yapılıyor? Stadın resmi hesabı da mescit yapılıyor dedi. stadyumun burnunun dibinde İstanbul'un en güzel camilerinden biri var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Mescit olarak ayrılacak küçük bir odanın kimseye zararı olmaz
Yalnız bunun yanında gayrimüslim taraftarımız için de aynı hassasiyet gösterilmelidir. 

Çevrimdışı bjk_mabet

bu kesitlerde göremezsiniz ama haftaya soyunma odalarını yayınlamayı düşünüyorum üsten proje halini bir resmini...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı emrekhvcgl

gavurun memleketinde hristiyan için de var aynısı ondan tepki çekmiyor. mescit yapıyorsan en azından hristiyanlar için de kilise yaparsın ama bir tanesini yapınca yandaşlık kokan hareket oluyor işte. ince çizgi...

Çevrimdışı FARUK

yapılması o kadar kolay olan bişeyi yapmak varken neden yapmayıp tartışma çıkaralım yada niye tartışıyoruz bu konuyu?

Çevrimiçi Necmi

Evet burası gavur memleketi değil
ama unutmayın şeriatla yönetilen islam cumhuriyetide değil
ülkemiz laiktir. stadda mescid yapılırmı evet yapılabilir yerin varsa neden olmasın
kilisede yaparsın veya diğer dinlerin ibadet yerlerinide yaparsın
ama stadda açık alanlarda namaz kılmak ibadet değil gösteridir.
sen mescidde yapsan o zihniyetteki insan gene ortada kılar
o yüzden her yer kullanım amacına uygun kullanılmalıdır sen ayakkabınla tuvalete girersin
sonra dolaşım alanlarında dolaşırsın biride çıkar o bastığın alanda namaz kılar
böyle bir ibadet inançlarına saygısızlıktır sen başta kendin saygı göstermiyorsan
o saygıyı başkasının göstermesinide bekleyemezsin

Çevrimdışı axioma

Kaza diye bir kolaylık var sanıyorum, devre aralarında  koltukların üstünde,koridor aralarında,tabiri caizse pis yerlerde ibadetini gerçekleştirenlerin ibadet değil show yaptığını düşünüyorum. Ve evet dinin her yere her alana girmesinden rahatsızlık duyuyorum. Herşeyin yeri ve zamanı var. Vakit namazını kaza edemeyecek kadar dini bütünse gelmesin maça efendim. Yandaşlık kokan hareketler bunlar.
buna katılmak pek mümkün değil.o zaman büfe,wc, de olmasın.alışveriş merkezlerine neden mescit yapılıyor.müşterinin ihtiyacı olduğu için.sonuçta burasıda bir ticarethane.insanlar sonuçta namaz kılmak istediğinde yine koridordada olsa ibadetini yapacaklar.bence mescit olması daha güzel.koridorlar yürüme alanları mescitler ise ibadet alanı olsun.mescit yok diye ibadetten vazgeçilmeyeceğine göre doğrusu budur.

Namaz kılan hersesi iktidar yanlısı saymak ne mantıksız bir iştir. Ayrıca mescit olmasının ne gibi bir sakıncası var anlamadım. İsteyen ibadetini de yapabilsin hem böylece szin tabirinizle "ibadet değil show yapmak" zorunda kalmaz.  Aynı cümle içinde çelişkiye düşüyorsunuz. Namz kılan birisi neden namazını kazaya bıraksın, yoksa siz böyle olmasını mı istiyorsunuz. Siz istediğnizi yapın ama başkasının özgürlüğüne karışmayın lütfen.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı emrekhvcgl

Evet burası gavur memleketi değil
ama unutmayın şeriatla yönetilen islam cumhuriyetide değil
ülkemiz laiktir. stadda mescid yapılırmı evet yapılabilir yerin varsa neden olmasın
kilisede yaparsın veya diğer dinlerin ibadet yerlerinide yaparsın
ama stadda açık alanlarda namaz kılmak ibadet değil gösteridir.
sen mescidde yapsan o zihniyetteki insan gene ortada kılar
o yüzden her yer kullanım amacına uygun kullanılmalıdır sen ayakkabınla tuvalete girersin
sonra dolaşım alanlarında dolaşırsın biride çıkar o bastığın alanda namaz kılar
böyle bir ibadet inançlarına saygısızlıktır sen başta kendin saygı göstermiyorsan
o saygıyı başkasının göstermesinide bekleyemezsin

şahsen mescit yapılmasına değil ayrıca şapel vb. yapılmamasına kızarım. ayrıca bazı arkadaşların "gavur memleketi değil" gibi söylemleri de hiç yakışmıyor hocam bilesin.

Çevrimdışı Efe

forum amacından şaşıyor biraz hava dağılsın numaralıda hafriyat sürüyor mustafa foto attımı yaw :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

@arenabesiktas twitter hesabı çok iyi olmuş. Düşünenlerin eline sağlık :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

ysariusta

• Ziyaretçi

Mescid meselesi çok uzamadı mı? Yapılsın tabi ama yapılacaksa bunun nedeni iktidar olmasın! Namaz kılan taraftar için olsun. Hatta küçük bir şapel de yapılsın. Hristiyan taraftarımız vardır. Ne olur artık birbirimizi ötekileştirmeyelim. Burada biz Beşiktaşlılarız. Mesai arası, gece yarısı kaçak göçek stadtan haber almak isteyen insanlarız. Bir küçük düzeltme lazım bence, halifelik Atatürk tarafından kaldırıldı. Müslüman bir ülke değiliz, halkının çoğu müslüman olan bir ülkeyiz. Bırakalım kalıplaşmaları, testere kirişi kalıpları bizim konumuz.

Çevrimdışı emrekhvcgl

stadyumda neden desibelmetre olmayacağını bilen var mı? masraflı bir şey mi?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

stadyumda neden desibelmetre olmayacağını bilen var mı? masraflı bir şey mi?
hiç masraflı değil :D.200-250 tl birşey :D.Desibelmetre değil de desibele göre çatının renk değiştirme mevzusu olmayacak :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Mustafa Bu akşam süpriz bir fotoğraf yayınlayacak  :icool:

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar samimi olalım stadda ibadethane olması kimseyi rahatsız etmemeli en azından uzlaşı ve toplumsal barış açısından... Kendini bilen ibadet İ Show için yapmaz yaparsada o zaten ibadet olmaz riya olur

Çevrimdışı harunmustak

bu kesitlerde göremezsiniz ama haftaya soyunma odalarını yayınlamayı düşünüyorum üsten proje halini bir resmini...
Yapma yakarsın :)) inceden inceden zehri veriyorsun yine :)
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Etiketler: