Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369574 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

nese barı bıraz haraket basladı bırazz hadı kamyon sov olsun numaralıya kepce hunharca dalsııın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

nese barı bıraz haraket basladı bırazz hadı kamyon sov olsun numaralıya kepce hunharca dalsııın

hunharca çalışma bu gece değil asıl yarın beton show var o yüzden çok bi çalışma yok bu akşam...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Oktay

Mabet yani Fırtınadan önceki sessizlik diyosun:)

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet yani Fırtınadan önceki sessizlik diyosun:)

kesinlikle yarın sabah başlıyacak beton fırtınası pazar gecesine kadar sürmesini bekliyoruz...

Çevrimdışı Sezai

Biraz geri kalıp birden fazla sayfa okumak gerektiğinde , saçma sapan atışmalar ilginç ilginç troller yerine mantıklı tartışmalar ve umut dolu iletiler okuyoruz forumda , sanırım herkesin sinir sağlığı açısından en iyisiydi buraya gelmek :icool:

Çevrimdışı serti67

hunharca çalışma bu gece değil asıl yarın beton show var o yüzden çok bi çalışma yok bu akşam...
azcık barı hafrıyat olsaydı 5.10 kamyon toprak cıkmayınca uyuyamıyoruz bız koyunları cıtten atlarken sayıp uyuyanlardan degıl mabetımızden cıkan kamyonları sayarken uyuyyanlardanız :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

İmza Almeida Quaresmadan dolayı sansür yemiş  :D

Çevrimdışı serti67

bende dıorum buna ne oldu kufur yok yazıyo dıee orda kufur yok quarezmada yazmıyo kı benım dovemm kartallar sınek avlamaz yazıyo latınce ılk yazdgımda  kufur yok yazısı yoktuu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

hafriyat başlar biraz sonra dün yapılmadı ama bugün bi mani yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

yaklaşık 1500 metreküp beton yine yaklaşık 200 mikser yapar.trafiği iyi ayarlamak lazım.

Çevrimdışı yigitcan1903

bende dıorum buna ne oldu kufur yok yazıyo dıee orda kufur yok quarezmada yazmıyo kı benım dovemm kartallar sınek avlamaz yazıyo latınce ılk yazdgımda  kufur yok yazısı yoktuu

Ben de sansüre takılmayayım diye futbolcu isimleriyle kodladım harfleri  :D

Çevrimdışı Deniz

Mescit ! olacak mı? ve ne gerek ?
Görünüşe göre pek maça gittiğiniz yok?

Devre aralarında insanlar koltukların üstünde,koridor aralarında,tabiri caizse pis yerlerde ibadetini gerçekleştiriyor.Bunun önüne geçmek için insanlara bir yer tahsis edilmesi neden sizi rahatsız etti?İstemiyorsanız siz gitmezsiniz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

o resimde elinde bond canta olan yürüyen bir adam var ...mescit değil geciş koridoru orası..

Çevrimdışı serti67

ılgınc yaa ılk yazdıgımda sansurr yoktuu yetkılılere seslenıyorum gunahımı alıyosunuzz :)))kufur yokk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

ılgınc yaa ılk yazdıgımda sansurr yoktuu yetkılılere seslenıyorum gunahımı alıyosunuzz :) ))kufur yokk

yetkisizim :)

MMA

• Ziyaretçi

olacak ve bence çok gerek var iyide olur yapılması gavur memleketi değil bura  :alala:

Çevrimdışı BJK_SU

Kaza diye bir kolaylık var sanıyorum, devre aralarında  koltukların üstünde,koridor aralarında,tabiri caizse pis yerlerde ibadetini gerçekleştirenlerin ibadet değil show yaptığını düşünüyorum. Ve evet dinin her yere her alana girmesinden rahatsızlık duyuyorum. Herşeyin yeri ve zamanı var. Vakit namazını kaza edemeyecek kadar dini bütünse gelmesin maça efendim. Yandaşlık kokan hareketler bunlar. (''gavur memleketi değil'' hiç yakışıklı bir ifade değil)
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2014, 21:47:53 BJK_SU ]
BjK Rh+

Çevrimdışı Oktay

Konuyu uzatmak istemiyorum yanlışda anlaşımıyım ben Dolmabahçe nin yanındaki camii den ibadeti yapıp ordanda macını seyretmeye giden herseferinde yüzlerce taraftarımızı gördüm aynı zamanda stadın içinde kartonun üstünde ibadetini yapan nice taraftarımızıda içine katıyorum...

Çevrimiçi Necmi

ılgınc yaa ılk yazdıgımda sansurr yoktuu yetkılılere seslenıyorum gunahımı alıyosunuzz :)))kufur yokk
küfür anlamında kullanılan sansürlü kelimelerden birine takılmıştır
sen küfür olarak kullanmamışsındır ama bir başkası kullanabilir  :)
@serti67

Çevrimdışı BJK_SU

oktalg iyi dedin Camii stadın burnunun dibinde
BjK Rh+

Çevrimdışı Burak2

Kaza diye bir kolaylık var sanıyorum, devre aralarında  koltukların üstünde,koridor aralarında,tabiri caizse pis yerlerde ibadetini gerçekleştirenlerin ibadet değil show yaptığını düşünüyorum. Ve evet dinin her yere her alana girmesinden rahatsızlık duyuyorum. Herşeyin yeri ve zamanı var. Vakit namazını kaza edemeyecek kadar dini bütünse gelmesin maça efendim. Yandaşlık kokan hareketler bunlar. (''gavur memleketi değil'' hiç yakışıklı bir ifade değil)

iktidar bu gibi nedenlerden dolayı kanımızı emiyor zaten

Çevrimiçi murat

Kaza diye bir kolaylık var sanıyorum, devre aralarında  koltukların üstünde,koridor aralarında,tabiri caizse pis yerlerde ibadetini gerçekleştirenlerin ibadet değil show yaptığını düşünüyorum. Ve evet dinin her yere her alana girmesinden rahatsızlık duyuyorum. Herşeyin yeri ve zamanı var. Vakit namazını kaza edemeyecek kadar dini bütünse gelmesin maça efendim. Yandaşlık kokan hareketler bunlar.
buna katılmak pek mümkün değil.o zaman büfe,wc, de olmasın.alışveriş merkezlerine neden mescit yapılıyor.müşterinin ihtiyacı olduğu için.sonuçta burasıda bir ticarethane.insanlar sonuçta namaz kılmak istediğinde yine koridordada olsa ibadetini yapacaklar.bence mescit olması daha güzel.koridorlar yürüme alanları mescitler ise ibadet alanı olsun.mescit yok diye ibadetten vazgeçilmeyeceğine göre doğrusu budur.

Çevrimdışı Efe

fotoları normai şekilde yüklesek  sayfa yapıları bozulmaz çok kötü görünüyor gösterilen 2.şekilde fotoğraf yüklersek daha şık olur :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: