Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369483 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

işçiler isyanı basmış Mabet ten bu bardağı istiyormuş  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

stadyumda neden desibelmetre olmayacağını bilen var mı? masraflı bir şey mi?

Desibel rekoruna anlam yükleyemeyenlerden biriyim,sahaya etki edemedikçe çok faydalı bulmuyorum

Çevrimdışı celiker1

bjk_mabet Kombine satışının 25 Haziran tarihinde Vodafone Arena'da satışa çıkarılacağından bahsediliyor.Bununla ilgili bir bilgin var mı?Doğru ise seyyar platform mu kurulacak yoksa kulelerde satış için düzenlenecek alan mevcut mu?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı emrekhvcgl

hiç masraflı değil :D.200-250 tl birşey :D.Desibelmetre değil de desibele göre çatının renk değiştirme mevzusu olmayacak :D
çatı mevzusu bayağı ütopikti zaten :D Yalnız neden hala desibelmetre olmayacağını bilmiyoruz. dediğin gibi masrafı da yoksa kesinlikle yapılmalı.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

hiç masraflı değil :D .200-250 tl birşey :D .Desibelmetre değil de desibele göre çatının renk değiştirme mevzusu olmayacak :D
çatı mevzusu bayağı ütopikti zaten :D Yalnız neden hala desibelmetre olmayacağını bilmiyoruz. dediğin gibi masrafı da yoksa kesinlikle yapılmalı.
yok hocam desibel metre gayet ucuz birşey.basit bir yazılımla ölçülen değerler de skorborda yansıtılır olur biter :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Evet burası gavur memleketi değil
ama unutmayın şeriatla yönetilen islam cumhuriyetide değil
ülkemiz laiktir. stadda mescid yapılırmı evet yapılabilir yerin varsa neden olmasın
kilisede yaparsın veya diğer dinlerin ibadet yerlerinide yaparsın
ama stadda açık alanlarda namaz kılmak ibadet değil gösteridir.
sen mescidde yapsan o zihniyetteki insan gene ortada kılar
o yüzden her yer kullanım amacına uygun kullanılmalıdır sen ayakkabınla tuvalete girersin
sonra dolaşım alanlarında dolaşırsın biride çıkar o bastığın alanda namaz kılar
böyle bir ibadet inançlarına saygısızlıktır sen başta kendin saygı göstermiyorsan
o saygıyı başkasının göstermesinide bekleyemezsin

şahsen mescit yapılmasına değil ayrıca şapel vb. yapılmamasına kızarım. ayrıca bazı arkadaşların "gavur memleketi değil" gibi söylemleri de hiç yakışmıyor hocam bilesin.
gâvur Benim söylemim değil  :) sadece eleştiri amacıyla vurgu yaptım
Ben ülkemi hep laik gördüm
ama işin içine din sokulursa bu ülkede yaşayan herkes Müslüman değil
müslümanların hakları varsa diğer dinlere mensup inananlarında hakları var
bir pencereden bakacaksak tarafsız bakmak zorundayız mescit isterimle olmaz
yapılacaksa bütün dinlerin ibadet yeri yapılır yada hiç biri yapılmaz
unutmayalım Beşiktaş taraftarları içinde gayrimüslümlerinde hatırı sayılır yeri var.

Çevrimdışı emrekhvcgl

Desibel rekoruna anlam yükleyemeyenlerden biriyim,sahaya etki edemedikçe çok faydalı bulmuyorum

taraftarın dolayısıyla kulübün reklamı oluyor sonuçta. boşa da bağırmıyor zaten bizim tribün. bunun için gerekli buluyorum. yani yeni stadyum yaparken bunu da yapmak lazım bence :D

Çevrimdışı atakan eraslan

Yanıbaşında güzel tarihi bir cami varken mescit niye konu oldu bu kadar anlamak mümkün değil dostlar.. Mescit yapılabilir mi , elbette yapılabilir , yapılabilir diyen yapılmasın diyenden daha dindar denemeyeceği gibi , yapılmasın diyene de 'dinsiz de ondan böyle diyor' diye yaklaşılamaz , sonuç olarak olaya pragmatik bakma özgürlüğümüz var..Pragmatizm de yanı başında cami varken mescit elzem değil diyor bana. Ama yapılmasını dert edermiyim ? Elbetteki hayır. Esasında memleketimizin içinde bulunduğu iklim , 'kutuplaşma' denilen şey insanların bu konulara normalden çok daha 'hassas' yaklaşmasına sebep oluyor maalesef.. Herkes herkesi birşeylere ikna etmek zorunda değil , ama saygı duymak zorunda. Acil normale dönsün yurdum psikolojisi inşallah , çıkalım şu sarmaldan ülkecek, sonuç olarak herkesin inancı veya inançsızlığı kendinedir.

Çevrimdışı BJK_SU

forum amacından şaşıyor biraz hava dağılsın numaralıda hafriyat sürüyor mustafa foto attımı yaw :alala:
Amacından şaşmasın diye susuyorum. Din vs tartışması burada yapmak manasız.. ben sadece resimde gördüğüm '' mescit '' alanının doğru olup olmadığını sordum. ki küçük de olsa inşaatın bir alanıysa forumla alakasız olmadığını düşündüm. keşke soruyu orada bıraksaydım. gerekliliği/gereksizliği hassas konu.
BjK Rh+

Çevrimdışı nannan

Bence statta cami-mescid-kilise-sinagog vs. Her dinin her ibadethanesi olmalı. Bol bol dua edelim yalvaralım yakaralım ki Dinamo Kiev maçındaki karambol gibi pozisyonları tekrar yaşamayalım.:)
Sıkıntı yapmayın arkadaşlar mabetin gönderdiği fotoğraflarda tribün altlarının ne kadar büyük olduğunu görüyoruz. Bazı yerlerin ibadethane olarak değerlendirilmesi kimseye sıkıntı yapmaz. Diğer inançlarda günde 5 kez mecburi yapılacak bir ibadet olmadığı için ibadethane yapma zorunluluğu olacağını sanmıyorum.(varsa burda bi yanlışılık bilgisi olan düzelttirsin.
Çok çeşitli ülkelerden yabancı futbolcular geliyor takımımıza, o yüzden en azından futbolcular için küçük ibadethaneler yapılabilir. İman gücünden de faydalanırız böylece:)

Çevrimdışı emrekhvcgl

Evet burası gavur memleketi değil
ama unutmayın şeriatla yönetilen islam cumhuriyetide değil
ülkemiz laiktir. stadda mescid yapılırmı evet yapılabilir yerin varsa neden olmasın
kilisede yaparsın veya diğer dinlerin ibadet yerlerinide yaparsın
ama stadda açık alanlarda namaz kılmak ibadet değil gösteridir.
sen mescidde yapsan o zihniyetteki insan gene ortada kılar
o yüzden her yer kullanım amacına uygun kullanılmalıdır sen ayakkabınla tuvalete girersin
sonra dolaşım alanlarında dolaşırsın biride çıkar o bastığın alanda namaz kılar
böyle bir ibadet inançlarına saygısızlıktır sen başta kendin saygı göstermiyorsan
o saygıyı başkasının göstermesinide bekleyemezsin

şahsen mescit yapılmasına değil ayrıca şapel vb. yapılmamasına kızarım. ayrıca bazı arkadaşların "gavur memleketi değil" gibi söylemleri de hiç yakışmıyor hocam bilesin.
gâvur Benim söylemim değil  :) sadece eleştiri amacıyla vurgu yaptım
Ben ülkemi hep laik gördüm
ama işin içine din sokulursa bu ülkede yaşayan herkes Müslüman değil
müslümanların hakları varsa diğer dinlere mensup inananlarında hakları var
bir pencereden bakacaksak tarafsız bakmak zorundayız mescit isterimle olmaz
yapılacaksa bütün dinlerin ibadet yeri yapılır yada hiç biri yapılmaz
unutmayalım Beşiktaş taraftarları içinde gayrimüslümlerinde hatırı sayılır yeri var.

yok hocam senin için demedim zaten aynı şeyi savunuyoruz. eyvallah :ok:

Çevrimdışı ozan062

bir kere sunu acıklıkla soyleyim,,

ribery için sadece o istediği için allianz arenada mescit yapıldı,,

zaten bunlar genellikle taraftardan cok topcular için yapılıyor,, benim bildiğim budur

cok uzar bu hiç tartısmaya gerek yok sonucta bir dinden mensup değil hiçkimse
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

taraftarın dolayısıyla kulübün reklamı oluyor sonuçta. boşa da bağırmıyor zaten bizim tribün. bunun için gerekli buluyorum. yani yeni stadyum yaparken bunu da yapmak lazım bence :D

Ben taraftarın maçtan koptuğunu etkisini kaybettiğini düşünüyorum,biraz ego tatminine beste yarışına dönüyor olay
İç saha performansımıza bakınca ben baskı kuramadığımızı düşünüyorum rakip üzerinde
Hele ekranda vs de şu kadar desibel diye gösterilmesini hiç istemem maçı bırakıp onunla uğraşabilir bizim taraftar :D
Makaraya çok yatkınız

Çevrimdışı Oktay

Medeni ve saygıda kusur etmeden karşı tarafında anlamaya çalışarak bu tür konularda tartışma olabilir sonuçta Buda hayatın içinde olan bi konu

Çevrimdışı Deniz

Ben mescit yapılmasına karşı değilim.Hatta keşke kilise falan da yapılsa neticede gayrimüslim onca futbolcumuz ve taraftarımız var.

ama bunu tartışmaya çevirmeyelim bu konular hassas konular.Mescite gelene kadar tartışacağımız onca mevzu var  :tabe:

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı Oktay

Irtibat 3 burdamı burdaysa bi ses versin ona bişey soracam;)

Çevrimdışı Efe

kepçe yeni açıkta son kalan toprağıda alıyor  :ebebe: :super: :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Ben taraftarın maçtan koptuğunu etkisini kaybettiğini düşünüyorum,biraz ego tatminine beste yarışına dönüyor olay
İç saha performansımıza bakınca ben baskı kuramadığımızı düşünüyorum rakip üzerinde
Hele ekranda vs de şu kadar desibel diye gösterilmesini hiç istemem maçı bırakıp onunla uğraşabilir bizim taraftar :D
Makaraya çok yatkınız
Katılıyorum taraftarımızın sahaya etkisi yok baskısından değilde daha çok taraftarımızın adından
korkuyorlar yeni stadımızla birlikte umarım bu olguda değişir. Dünyanın en yaratıcı taraftarının
sahayada bir şeyler verebilmesi gerekir

Çevrimdışı POSEİDON

Ömer Üründür ile total futbol trt 1 de başladı.

Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı nannan

Siz cami mescid tartışadurun İsviçre Fransa maçı turnuvanın en iyi maçı oluyo arkadaşlar. İmkanı olan kaçırmasın.

Çevrimiçi Necmi

Irtibat 3 burdamı burdaysa bi ses versin ona bişey soracam;)
@İrtibat3 ( EL İrtibat )  yaparsan ona mesaj gider :) gelir seni bulur
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2014, 22:35:28 Necmi ]

Çevrimdışı Deniz

Valla açık söyleyim;

bu stad bitince sahaya bu kadar yakın tribünler varken ÇARŞI gurubunun karşısında hiçbir deplasman taraftarı oynayamaz.iç saha maçlarımızda sürekli 3 puana hazır olun :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: