Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8370446 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sahinnd

Bu arada Time-lapse videoları 3 gündür paylaşılmıyor bir sıkıntı mı oldu acaba ?
Canlı kamera slow motion olduğu için  :uyucam:
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı serti67

prekastçılar şov yapıyor resmen, bugün iki tane miniklerden koydular.

Prekastlari bugün bitirseler nolacak abi
bitmis olucak:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı baro19

1 Haftalık Karşılaştırma...
Fotoğraflar Yeni İnönü Stadı'ndan alınmıştır...

Çevrimdışı sahinnd

Nolurdu yani 1 ay yavaş yavaş takacaklarına 15-20 günde takıp şimdi burda olmasalardı. Bunlar günlük yevmiyeyle çalışıyor heralde. Fazla para almak için yatıyorlar.

:D al benden de o kadar, yeni moda bu laf bitirseler ne olacak :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

iyide sadece prekast takılmıyor ki zaten daha montajlanma aşaması var kaldı ki kapalı üst bitmeden alt kat prekastlar bitse ne olacak ki kapalı üst bitmiş olsa haklısınız prekast neden bu kadar yavaş demeye :)

Çevrimdışı Sutlas

Nolurdu yani 1 ay yavaş yavaş takacaklarına 15-20 günde takıp şimdi burda olmasalardı. Bunlar günlük yevmiyeyle çalışıyor heralde. Fazla para almak için yatıyorlar.

İşçilerin parasını Beşiktaş vermiyor ki, Beşiktaş bu firma ile prekastların üretimi ve montajı için belli bir para karşılığında anlaştı, işçilerin masrafları firmaya ait.

Çevrimiçi Necmi

Eski açıkla Yeni açık karşılaştırması

işte bu butun obitasın kabahatlarını acıklayan bir resim:)) bosuna necmi abi demyordu yavas bunlar diye,, oyle alanda kocaman değil:((
Bu topa hiç giresim yoktu ama biraz simetri takıntım olduğu için girmek durumunda kaldım :)
şu şekilde bakmak lazım, çalışılan alan itibarı ile. yani resmin otadan yarısına ve alt kısmına bakmak lazım. hatta biraz detaycılık olacak ama saha ile tribün arasındaki
boşlukları da çıkartmak lazım. öyle demeyın orantıda fark ettirir  :icool:
saygılar
Direk AutoCad projeyi ters çevirip orta göbekten üst üste getirirsen eşit ölçü çıkar
resimde dikkat edersen saha çizgileri bile üst üste eşit birşekilde gelmiştir
resim şu anda yapılan alanların birbirleriyle mukayesede gerçek ölçüleridir
ama bir şeyide kabul edelim ebat burda önemli değildir mavi görünen bölgeler
işçiliğin nispeten az olduğu bölgelerdir eski açıkta tribün altında dar alanda çok fazla detay var
burda işçiliği zorlaştırıyor ve kolonlar çoğunlukla dikdörtgen buda işçiliği arttıran bir konu
yeni açıkta kolon sayısı çok ama çoğu oval kolon olduğu için imalatı kolay diğer taraftan
çok fazla metrajda tek yüz perde var işlerinin en zor kısmı bu birde daha başlamadıkları gümüş suyu
tarafında rampa var oda obitaşı zorlayacak ama obitaştaki sorun işinin büyüklüğü değil
yeterli eleman çalıştıramaması işe göre eleman çalıştırırsın bir anlaşma yapıyorsun bir
bitim süresi var sende ekibini ona göre düzenlersin ama obitaş taşıma suyuyla değirmen
döndürüyor yavaşlıktaki sorun belli yeterli elemanı olmaması düne kadar bu kalıpçılarda kendini
hissettiriyordu artık demircilerdede eksiklik kendini gösteriyor ben değerlendirmemi çiçeklere
bakıpta yapmıyorum yaptığı işe bakıyorum bir avuç adamı var onlarıda aciliyetten dolayı
gümüşsuyu tarafına çektiler öbür taraf durdu bu şekilde çiçekler numaralıyı bitirir genede
yeni açık bitmez gidişat onu gösteriyor 20 - 30 kalıpçıyla bu iş bitmez o kadarı bile elinde tutamıyor
sorun bu
@ERAY G

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı demir_kArtAl

anlayamazsın, 24 saat çakılan çivileri sayıyoruz biz burada. [size=78%] [/size] :evillol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı CharlieChaplin

Arkadaşlar şantiyede bugun çalışan az gibi gözüküyor ama nedeni var tabiki... Sağlık taraması var şantiyede bugün nedeni o...
 :ok:

Kesin Bilgi yayalım...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı ahmetx

bjk mabedin koyduğu kesit planına bakmaktan gözüm yoruldu,neyse kesit kesittir buna da şükür.

bazı sorularım olacak cevap bekliyorum

1.kesitten ben net çıkaramadım eski açık üst kaç sıra görünüyor.

2.prekastlarda mı yoksa çiçeklerin işçiliğinde mi sorun var?san mames kale arkası inşaatını devamlı takip eden biri olarak adamlar takır takır prekastları yerleştirdiler.

3.Çatı örtü malzemesi halen netleşmedi mi?(bjk mabed 4 seçenekten biri olacak demişti?)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

:D al benden de o kadar, yeni moda bu laf bitirseler ne olacak :D
şakası biyana bitirsinlerki diger işler hizlansin biriktikce zaman kaybii belkide yeterli hizdadirlar bize yavas geliyodur bi prekas takmisligimiz yok acikcasi :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Eski açık iki kat localı, alçak; yeni açık locasız, yüksek; numaralı ve kapalı localı, yüksek...Dolayısıyla her iki kale arkası da farklı görüntüde olacak...Eski açığı locasız yapsalardı yeni açıkta iki kat loca olsaydı en azından diğer 3 tribünde bütünlük sağlanmış olur, sadece eski açık farklı olurdu...
hocam simetriyi iyi yakalamışsın ama stadyum simetriye göre değil ihtiyaca göre dizayn edildi,yeni açık tarafının locasız yapılması daha fazla sayıda ateşli taraftarımızın toplanmasını sağlayacak bir de eski açıkda tarafında restorant,müze,kartal yuvası,moda merkezi gibi yerler locaların bu kısma yapılmasına etken oldu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tayfun

prekastı önemsiyoruz çünkü tribün hali alıyor,bitmiş gibi geliyor,psikolojik olarak rahatlatıyor,mesela beni en çok rahatsız eden ne eski açık ne yeni açık,kapalı üst.bitsin istiyorum ki ortaya tam bir tribün çıkmış olsun,biz hakikaten çivi sayıyoruz burada,bizim gibi olmayan ise bir yerde denk gelirse anca bakıyor fotolara,bakıyor tribün prekastsız,bitmemiş daha diyor geçiyor,oysa prekast montajı bakışı değiştiriyor,belki bizim gibi olmayanlara kombine satışında işe yarayabilir.al sana tribün deriz :)
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2014, 16:44:23 tayfun ]
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı oktayd

Çevrimdışı Thuggie

Yeni Açikta kaçinci katin tabla betonu atiliyor? 2 mi 3 mü?

Çevrimdışı eski inönü

Prekastci kapali alti bitirip ustun kabasi bitene kadar aciklarin koselere gecse olmuyor mu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjk_mabet

Prekastci kapali alti bitirip ustun kabasi bitene kadar aciklarin koselere gecse olmuyor mu

eskittin beni umut vallahi eskittin :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı DAF

turist otobüslerini stada park ettirme fikri hala geçerlidir umarım eğer başarılı olursa hem otobüs başına hem turistlerin stadı gezmelerinden hem de alışveriş yapmalarından baya gelirimiz olur.

Çevrimdışı oktayd

umarım numaralının bu halini de görürürüz :)

Çevrimdışı Erdinç

bu yaşıma kadar prekast nedir bilmezdim. beşiktaş sayessinde inşaatçı olacaz yakında:)
arkadaş takmış  prekastlara köşeyi dönecek anlaşılan :)

Çevrimdışı DAF

mabet acaba kartal yuvasının planları bellimi yoksa alternatif yerler varda onlardan birimi seçilecek? mesela yüzü sadece içeriye doğru bakan bir mağaza olursa stadın yanından geçenleri pek çekmez gibi çift yönlü bir mağaza olur umarım

Etiketler: