Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315976 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

kceptel küçük enişteyi koymuşsun ;D
aynen efe hocam, çalışmaların en sempatik iş makinesi :)

bende küçük enişte arıyorum. ;D avatar güzel olmuş

şanslıymış bana çekmemiş :D

Çevrimiçi Necmi

Avatarları büyütelim biraz yeğenimizin yüzü seçilmiyor

Çevrimdışı Sedat_BJK

hayırlı olsun yeni forum. yeni fotograf, yeni bilgi paylaşacak arkadaşlara, abilere şimdiden teşekkürler..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi murat

siz isteyin ben bir yolunu bulup sayfayı uzatacak büyüklükte resim atarım ;D

Çevrimiçi Darkeagle

Murat kaya mrtky mi ?
Burada sadece hızlı cevap işini yapabiliyom yavv alıntılama işi nasıl olcak  olmıyo bi türlü
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı ALI RIZA

Murat kaya mrtky mi ?
Burada sadece hızlı cevap işini yapabiliyom yavv alıntılama işi nasıl olcak  olmıyo bi türlü

alıntı oluyor :)
mrtky aynen murat abi :)

Çevrimiçi murat

siz isteyin ben bir yolunu bulup sayfayı uzatacak şekilde en büyük boydan atarım. :D

Çevrimdışı mert_

eyv. murat hocam :) bu arada Allah bağışlasın yavru kartalı, Allah analı babalı büyütsün, kocaman olmuş, zaman nasıl da geçiyor...

Çevrimdışı melih

bu gece yeni açık hafriyatına yoğunlaşılmış. bitsin artık şu hafriyat işi baydı iyice.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Sahin53

Herkese iyi geceler.
Bu siteyi düşünüp yapanların emeğine sağlık.
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Deniz

Bu gece hafriyat işi biraz yavaş mı.yoğun bir çalışma göremiyorum tek tük kamyon var
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

eyv. murat hocam :) bu arada Allah bağışlasın yavru kartalı, Allah analı babalı büyütsün, kocaman olmuş, zaman nasıl da geçiyor...

amin .stadımız ile birlikte büyüyor.birinci çocuk 100. yıl buda 111.yıla denk geldi :)

Çevrimdışı Erol Akçınar

[/quote]

Allah analı babalı büyütsün, kocaman olmuş, zaman nasıl da geçiyor...
[/quote]

Senin prenseste kocaman olmuştur abi :)

Çevrimdışı enisdindar

İşlem Tamamlanamadı hatasının bir çözümü var mıydı ?
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

bu gece yeni açık hafriyatına yoğunlaşılmış. bitsin artık şu hafriyat işi baydı iyice.

zaten ilk bitirelicek yer orasıydı biraz salladılar 1 gece hiç hafriyat alınmadı ama 2 gündür açığı kapattılar duramadan çalıştılar obitaşın vinci sınır olmalı artık ordan yeni açığa doğru hafriyat 2 gün içinde bitmeli sadece numaralı kalmalı artık sonuçta o bölümlerde temel atılmadan alan genişlemeyecek tez zamanda grobetonuda atılmalı ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açıktada çalışıyorlar kamera açısına girmiyor ama dozer dönüp duruyor ışıklarına bakın toprakta görünüyor hafriyat sürüyor eski açıktada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

artık yeni açıktan başlayarak hafriyat işi 15 günde noktalanır diye düşnüyorum.hartaya kadar numaralı temeli başlar inşallah.

Çevrimiçi Darkeagle

BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı CanEmre

zaten ilk bitirelicek yer orasıydı biraz salladılar 1 gece hiç hafriyat alınmadı ama 2 gündür açığı kapattılar duramadan çalıştılar obitaşın vinci sınır olmalı artık ordan yeni açığa doğru hafriyat 2 gün içinde bitmeli sadece numaralı kalmalı artık sonuçta o bölümlerde temel atılmadan alan genişlemeyecek tez zamanda grobetonuda atılmalı ;)

Ben de istiyorum şu hafriyat bir an önce bitsin ama o bitince de betonlama olmadığı takdirde geceleri ne izleyeceğiz ;)))
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı A_Aydin

Herkese hayırlı geceler.Yeni forum sitemiz hayırlı olsun.

Çevrimiçi murat

Ben de istiyorum şu hafriyat bir an önce bitsin ama o bitince de betonlama olmadığı takdirde geceleri ne izleyeceğiz ;)))

stad 3 koldan ilerleyince betonsuz gece olmaz

Bundan bir ay önce numaralı inşaatının 25.haziranda başlayacağı söyleniyordu, inşallah diyelim.

Çevrimdışı Efe

25 haziranda ilk grobetonu görebiliriz numaralıda biraz daha hızlı olunursa tabi  ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

Allah analı babalı büyütsün, kocaman olmuş, zaman nasıl da geçiyor...
[/quote]

Senin prenseste kocaman olmuştur abi :)
[/quote]
valla oldu erol amcası ellerinden öper, 6 gün sonra 5 aylık olacak :)

herkese iyi geceler olsun, "Beşiktaş sevdalılarına özel" bu güzel mekan tekrar hayırlı uğurlu olsun...

Etiketler: