Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8377412 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hm... Weight of glasses and related tools, cutting sunlight, expensive pieces, dangerous area... No it's impossible! Maybe from other parts and places (that I don't know)!  For any change we must get many dynamic tests as earth quack, storm, sleet and etc effects.  No, It's not valuable!

hm.. camların ağırlığı ve bağlantılı araçlar , güneşışığını kesiyor , çok pahalı parçalar ve tehlikeli bir bölge. hayır imkansız.. belki başka yerde olabilir. (bunu bilmiyorum) değişilklik için dinamik testler yapmamız gerekiyor. deprem , fırtına , kar ve bunların etkileri için. buna değmez

muhammed saatçimi bunu diyen

Çevrimdışı demir_kArtAl

yeni açığın köşedeki temel alanı şu ana kadar bi seferde yapılan en büyük alan olacak herhalde. Ornaın betonunu dökmek 3 gün sürer herhalde.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı izorlu85

86 sayfada  paylaştığım resimde  hafriyatın nerelerden alınacağını resimle anlatmaya çalışmıştım çok küçük yanılma  ile yanılmadığımı gördüm :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

obitaş açılmı yeni açıkda hadi hayırlısı ya gaza basacak ya da harab olacak ama gelişme  her zaman iyidir. :D

Çevrimdışı SDemirsoy

hm... Weight of glasses and related tools, cutting sunlight, expensive pieces, dangerous area... No it's impossible! Maybe from other parts and places (that I don't know)!  For any change we must get many dynamic tests as earth quack, storm, sleet and etc effects.  No, It's not valuable!

hm.. camların ağırlığı ve bağlantılı araçlar , güneşışığını kesiyor , çok pahalı parçalar ve tehlikeli bir bölge. hayır imkansız.. belki başka yerde olabilir. (bunu bilmiyorum) değişilklik için dinamik testler yapmamız gerekiyor. deprem , fırtına , kar ve bunların etkileri için. buna değmez

Bu şahıs Çatıcımı saatçimi anlmadım gitti kim bu  :D

Çevrimdışı tayfun

yeni açıkdaki betonlanan alana bende inanamadın vallahi,baya atmışlardı ama bu kadarı süpriz oldu,hadi hayırlısı.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı izorlu85

Bu şahıs Çatıcımı saatçimi anlmadım gitti kim bu  :D

El irtibat senin tayfa şu saatçiye bi görünse artık :D

Çevrimdışı SDemirsoy

oooleyy Saldır OBİ... :aman: Necmi Abi Duymasın

Çevrimdışı izorlu85

Siyah kasalı bi kamyon çok yavş hareket ederek yeni açığa doğru gidiyor merak ettim heee..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı tayfun

bende görüntü ağırlaştı,her şey yavaş hareket ediyor. :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SDemirsoy

@izorlu85 Abi kim olduğunu bilmiyorum bu adamın :)

Çevrimdışı BRK

keske su ciceklerin 2. vinci sokmeden, bize guzel guzel ussten fotoraf ceksin!

Çevrimdışı izorlu85

ben  kamyonu yavaş gidiyor sanıyordum  işçilere dikkatli bakınca hepsi slow motion hareket ediyorlar meğer bizim canlı yayın kamerasından kaynaklanıyormuş :D

neredeyse bu işçiler bu yavaşlıkla nasıl çalışıyorlar diyecektm :D
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 15:48:09 izorlu85 ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı izorlu85

@izorlu85 Abi kim olduğunu bilmiyorum bu adamın :)

olsun sen ayaklarının dibine bi sıktır bi kendine  gelsin :P

Çevrimdışı FARUK

evet çiçeklerin ilk vinciymiş sökülecek olan 20 sinde.

Çevrimdışı Efe

Obitaşın alani acmasi iyi oldu cok buyuk bir alanmis betonlaninca anlasildi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gokhan

Resimdeki prekastların aralarındaki boşluk kalacakmı yada oraya herhangi bir işlem yapılacak mı?

Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı Serjo

2 saatte numaralıyı güzel yemiş kepçe...komnine olayına gelince bizde hep var böyle acemilikler,hem para lazım diyorlar hem de kombine satmıyorlar,Beşiktaş nerde oynarsa oynasın,sadece forumdaki gibi arkadaşlar alsa 5-6 bin zaten satıyorsun,biz bi alalım sonra stadı,transferi,zartı zurtu bekleyen ne zaman alırsa alsın,kaç para gelirse gelsin,çorbada tuzumuz olur,zaten 19 tane forma olmuş evde,hanım başımın etini yiyor,bari kombineye basayım parayı cüzdanda saklarım :D
Abi vallahi ne diyeyim 19 tane forma almak,
Helal olsun , destek dediğin budur
:claps:

Sponsor olmuşsun Beşiktaş'a  :D
Helal olsun  :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı FARUK

mabet prekastlar görünmeyecek alttan demişti sanki ama sormak lazım tabiki

Çevrimdışı baro19

Obitaşın bahanesi kalmadı artık :D Obitaş açılacak arap atı gibi sonradan :D Buakşam mustafa abinin fotolarını dörtgözle bekliyorumm :D

Çevrimdışı Efe

Yeni acik yan tarafta bir bolum hafriyat var o alinmadi daha ama bitti sayiyoruz tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Obitaşın bahanesi kalmadı artık :D Obitaş açılacak arap atı gibi sonradan :D Buakşam mustafa abinin fotolarını dörtgözle bekliyorumm :D
Biz boşuna imzamızı Obitaş yapmadık  :D

Çevrimdışı serti67

Yeni açık izalasyon malzemesi serilmedenmi demir donsenmeye basladii
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Etiketler: