Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314674 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Sağolun arkadaşlar, konuyu dağıtmamak için kadehimi eski açıktaki rampaya kaldırıyorum  :)

rampada sana kaldırıyor kadehini :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

eski açıkta iskele sökümü sürüyor
Böyle gece gece çalıştılar mı alıp 2 kilo baklavayı götürüp dağıtasım geliyor  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Böyle gece gece çalıştılar mı alıp 2 kilo baklavayı götürüp dağıtasım geliyor  :D

onlar sabah çalışmıyor galiba gece bu tarz işleri yapıyorlar yada bugün mesaiye kaldılar ekmek parası diyip
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Bu olay da bi kere yapildi sanirim...Aslinda emekcilere arada sirada boyle seyler yapilmali...Hele ki su gunlerde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Bu olay da bi kere yapildi sanirim...Aslinda emekcilere arada sirada boyle seyler yapilmali...Hele ki su gunlerde...
kesinlikle
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

onlar sabah çalışmıyor galiba gece bu tarz işleri yapıyorlar yada bugün mesaiye kaldılar ekmek parası diyip
Yaz aylarında bu saatte çalışmak çok daha iyi aslında ben işçi olsam gece vardiyası isterdim serin serin çalışılıyor  :)

Çevrimdışı Necmi

Yaz aylarında bu saatte çalışmak çok daha iyi aslında ben işçi olsam gece vardiyası isterdim serin serin çalışılıyor  :)
şantiyede gece çalışmak çok tehlikeli hiç anlamı yok bastığın yeri görmezsin belli saatten sonra uykusuzluk yorgunluk hat safhada olur insanı hataya iter boş verin geç olsun kazasız belasız olsun

Çevrimdışı Deniz

şantiyede gece çalışmak çok tehlikeli hiç anlamı yok bastığın yeri görmezsin belli saatten sonra uykusuzluk yorgunluk hat safhada olur insanı hataya iter boş verin geç olsun kazasız belasız olsun
Orası öyle abi burada 1 işçinin canını hiçbirşeye değişmem ben kazasız olsun da ne zaman biterse bitsin

Çevrimdışı ilhan

İnşaatta tık yok yaaa ben böyle şeylere alışık değilim gidip bahçede çalışayım bari

Çevrimdışı baro19

Sonunda rampa kalkmış ortadan OH BE :sevinc  :sevinc  :sevinc  :dan: :dan: :serefe:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Rampa'nın temizlenen bölgesine beton atıldıktan sonra araç giriş-çıkışı oradaki tünelden mi sağlanacak? Eğer o şekilde yapılırsa numaralıda eski açık tribünü birleşmiş olur.

Çevrimdışı Necmi

Rampa'nın temizlenen bölgesine beton atıldıktan sonra araç giriş-çıkışı oradaki tünelden mi sağlanacak? Eğer o şekilde yapılırsa numaralıda eski açık tribünü birleşmiş olur.
bunun için arka kısmın bitmesi gerekiyo son noktaya kadar yapıp sonra arka tüneli açmalılarki gelecekte gene engel olmasın

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

bunun için arka kısmın bitmesi gerekiyo son noktaya kadar yapıp sonra arka tüneli açmalılarki gelecekte gene engel olmasın

Anladım abi.Eğer oraya girişirlerse erken grobeton,temel betonu yakın zamanda açıp girişi sağlayabilirler tünelden.Bir sorum daha olacak yeni açıkta rampanın olduğu bölgede genelde beton mikseri duruyordu şimdi oralarıda kalıplanmaya başladı o bölgede kapanınca beton dökümünü nasıl yapacaklar arka kısıma?

Çevrimdışı Efe

Yarın baya ilginç olacak mustafanın fotoları iple cekecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Anladım abi.Eğer oraya girişirlerse erken grobeton,temel betonu yakın zamanda açıp girişi sağlayabilirler tünelden.Bir sorum daha olacak yeni açıkta rampanın olduğu bölgede genelde beton mikseri duruyordu şimdi oralarıda kalıplanmaya başladı o bölgede kapanınca beton dökümünü nasıl yapacaklar arka kısıma?
önce arkadan biraz daha yükseltirler sonra üstten dökmeye başlarlar sanırım

Çevrimdışı eski inönü

Heralde bu sağ bek Linnes'in parasını inşaata gömdüler gibi geliyor bana  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Çevrimdışı iyimserure

mabet küstümü buraya bayadır yok
"hiç bir beşiktAŞK'lıya küsmem" diye çıkar şimdi  :lol:

Çevrimdışı Sutlas

Eski açık ile numaralı birleşmeyecekse, rampanın kalkmasının ne faydası oluyor, eski açığının arka kısmına temel atmaktan başka  :alala:

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 11 Eylül 2014, 09:44:34
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Her an seni düşünür, her an seni yaşarım...

Kalbi her dakika Beşiktaş'la atan tüm dostlara GÜNAYDIN...

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı kaanzor

Her an seni düşünür, her an seni yaşarım...

Kalbi her dakika Beşiktaş'la atan tüm dostlara GÜNAYDIN...

Günaydın
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı como07

arkadaşlar bu kule vinçler benzinlimi elektriklimi benzinli ise yakıtını nasıl alıyo bir bilgisi olan varmı  :ebebe: :ebebe:

Çevrimiçi Kartal Ç

uefa mali fairplay için kestiği cezaları mali fairplaye uyan takımlara paylaştıracakmış. gs ve ts sayesinde 250 bin euro kazanıcaz. arenaya harcamazsak, nevzat demirdeki zeminin yenileme parası çıktı gibi :D

Etiketler: