Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315987 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

abi orası çok sakat kapalı yeni açık düşünemiyorum umarım böyle bir hata yapmazlar hemde kamera direkt orayı çekiyor..
Kameranın karşısına ,kapalıyla yeni açığın ortasına deplasman taraftarı koymanın hiçbir mantıklı açıklaması olamaz herhalde
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy ben sana ismail abiden karışımı al demiştim direk dışardan tırmanırdın süzere  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mimaralper

passo sitesinde hala aynı yerde deplasman tribünü

Çevrimiçi Necmi

Buraya koymazlar dimi ??inanmak istemiyorum..
Deniz boş konuşup boş tartışmayalım o köşede şu an kombine satılıyor 8. bölüm 410 411 412 kombine satışına açık alt bölümleride bitmiş
biri bir dedikodu çıkarıyor on kişi hiç araştırmadan atlayıp yorum yazıyor birinizin aklına passolige girip bakmak gelmedimi :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

şu an Passo Lig de yer alan koltuk düzeni geçerlidir arkadaşlar. Yani deplasman tribünü numaralı bölümüne yakın bulunan yeni açık üst kısımdadır.

Çevrimdışı Deniz

Deniz boş konuşup boş tartışmayalım o köşede şu an kombine satılıyor 8. bölüm 410 411 412 kombine satışına açık alt bölümleride bitmiş
biri bir dedikodu çıkarıyor on kişi hiç araştırmadan atlayıp yorum yazıyor birinizin aklına passolige girip bakmak gelmedimi :D
Abi baktım ben belki değiştirmişlerdir dedim siteye görseli koyan adamda sıkıntı var insan ne koyacağını bilmez mi? her gün yeni birşey çıkıyor  :)

Çevrimiçi murat

Kombinelerle ilgili duyuru geldi:

Bloklar --------- Eski Fiyat Yeni Fiyat
(Kale Arkası Alt) 800 TL -- 840 TL
(Kale Arkası Üst ) 900 TL -- 945 TL
(403-428-413-418) 1750 TL -- 1840 TL
(402-429-414-417) 2000 TL -- 2100 TL

Deniz bunda bir yanlışlık olmasın kale arkaları alt kat üst kattan pahalı olacak .

(401-430-415-416) 2250 TL -- 2370 TL
(103-124-113-118) 2500 TL -- 2625 TL
(102-125-114-117) 3500 TL -- 3675 TL
(115-16) 4500 TL -- 4725 TL

edit : son gün 30 eylül

Kombinelerle ilgili duyuru geldi:

Bloklar --------- Eski Fiyat Yeni Fiyat
(Kale Arkası Alt) 800 TL -- 840 TL
(Kale Arkası Üst ) 900 TL -- 945 TL
(403-428-413-418) 1750 TL -- 1840 TL
(402-429-414-417) 2000 TL -- 2100 TL
(401-430-415-416) 2250 TL -- 2370 TL
(103-124-113-118) 2500 TL -- 2625 TL
(102-125-114-117) 3500 TL -- 3675 TL
(115-16) 4500 TL -- 4725 TL

edit : son gün 30 eylül
Deniz yanlışlık var galiba kale arkası alt kat ile üst kat fiyatları karışmış

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca şu passoligin kombine alma sayfası aylardır bende çalışmıyor zaten zorla aldırdılar şunu bari adam gibi site yapsınlar aylardır düzeltecez diyorlar bir gelişme yok  :s20:

Çevrimdışı Deniz

@MURAT abi resmi siteden aldım yanlışlık olabilir zaten koydukları görsel de yanlış

Çevrimdışı ERAY G

Çevrimiçi murat

@MURAT abi resmi siteden aldım yanlışlık olabilir zaten koydukları görsel de yanlış
Sen yazmadığına göre kesin yanlıştır. :evillol: iş ciddiyetinden çok uzaklar.

Çevrimdışı Deniz

Ben oradan almıştım...
Abi resmi site yanlış görseli koymuş sanırım ,passo ekranına giremediğim için görseli koyamıyorum yukarda koymuşlar yeri değişmemiş

Çevrimdışı Deniz

Sen yazmadığına göre kesin yanlıştır. :evillol: iş ciddiyetinden çok uzaklar.
Gerçekten öyle o resmi siteyi yöneten kimse çok rezil yönetiyor tribün fiyatlarını düzeltmişler sanırım ama görsel hala yanlış deplasman tribünün yerine bilet satılıyor gösterliyor..

Çevrimdışı empisayn

Başbakan olmasaydı stadı yapamazdık da izin verdi diye allah razı olsun diyecek değilim . Hukuk devletinde gerekli koşulları sağladıysan kimsenin adamı olmaya ya da kimsenin dudağından çıkacak 2 çift söze ihtiyacın yoktur . Ayrıca hükümet bize her kolaylığı sağladı demek de abesle iştigaldir ki bu konuyu toplantılarda necmi abi ve mabet yeteri kadar konuştu .

Okul dolayısıyla forumu pek takip edemiyordum herkesi çok özlemişim  :sevinc Her gün stadın oradan geçen biri olarak hiç bitecek gibi gelmese de obitaş çok büyük işler çıkarıyor ismail abi gizliden cevizli sucuk mu veriyor bilemedim :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi murat

Obitaş yüzde 43 çiçekler %57 sini yapıyorsa çiçekler tam 365 günde inşaatı bitirirse obitaşın 275 günde teslim etmesi gerekir @aktar_ismail  buda demek oluyorki obitaşın çiçekler ile aynı tarihte teslim etmesi gerekir.bak hiç alan açılmadı gibi mazerette yok alan açılmadıysa çiçeklerede aynı alan açılmadı.İsmail sence  ocak ayınayeni açık bitebilirmi?

Çevrimdışı Efe

@Efe eladının dürbünü taa bursadan stadı görüyo :evillol:
:kop: :kop:

ne dürbün ama öyle bi dürbün alsam uçanı kaçanı görürüm valla :lol:
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 19:14:33 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

:kop: :kop:

ne dürbün ama öyle bi dürbün alsam uçanı kaçanı görürüm valla :lol:
sen öyle bir dürbünle bursadan vodafone arenayı takip edersin :D

Çevrimdışı Efe

sen öyle bir dürbünle bursadan vodafone arenayı takip edersin :D

aynen abi dakika dakika canlı anlatım yapardım hoş şimdide çok farkım yok ama çok daha net görülürdü :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Obitaş yüzde 43 çiçekler %57 sini yapıyorsa çiçekler tam 365 günde inşaatı bitirirse obitaşın 275 günde teslim etmesi gerekir @aktar_ismail  buda demek oluyorki obitaşın çiçekler ile aynı tarihte teslim etmesi gerekir.bak hiç alan açılmadı gibi mazerette yok alan açılmadıysa çiçeklerede aynı alan açılmadı.İsmail sence  ocak ayınayeni açık bitebilirmi?
:alala: ne %43 ü nasıl hesap bu yeni açık eski açıktan %20 büyük bu hesaba göre açıklar statın %78 i oluyor kapalı statın %11 inimi kapsıyor hadiyin ordan aktarın hesabıyla yolamı çıkılır bütün gün baharat karışımlarının kokularını çeke çeke kafa gitmiş başka yerlere :iscrewy:

Çevrimdışı Efe

çalışmalara sürüyor ufaktan eski açıkta tablanın iskelelerini söküyorlar eski açık üsttede malzeme taşınıyor şuan :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Biter evet. :ok:

Çevrimiçi murat

:alala: ne %43 ü nasıl hesap bu yeni açık eski açıktan %20 büyük bu hesaba göre açıklar statın %78 i oluyor kapalı statın %11 inimi kapsıyor hadiyin ordan aktarın hesabıyla yolamı çıkılır bütün gün baharat karışımlarının kokularını çeke çeke kafa gitmiş başka yerlere :iscrewy:

Aktarım hesap yanlışmı bilemem ama onun verdiği sayıya göre yapılan hesaba bile yetiştirmeleri imkansız.şimdi çiçeklerin kapalıyı yaptığı süreyi 3 ile çarparlar.

Yahu bırakalım şu hesapları artık,  işler tamamen yoluna girdi,  artık rahatlayın be abilerim kardeşlerim yoksa size karışım yapıp sizi karıştırırım haa :akuma:  Relax lütfen  :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Akşama rampa ile ilgili sürprizlerim var çok iyi şeyler olacak çoook :)

Etiketler: