stat konusunda gerek hükümet gerek belediye gerekse bürokrasi gereken bütün kolaylıkları ve yardımları beşiktaş kulubüne göstermiştir(bjk yönetim kurulu başkanı FİKRET ORMAN)... bu konuyu burda kapatıyorum bundan sonra yazılanları konu dışı kategorisine sokacağım bunuda belirteyim...
ben bu konuda sert olmanıza karsıyım

bu arada yeni yapılan stadlar dunyadada artık ortak kararlar alınarak sehir dıslarına yapılıyor sadece stad yenilemelerine izin cıkıyor,,bunu nerdenmi biliyorum ispanyadaki barcanın stadının yenilenmesinde konusulan konulara,, ispanyolcaydı ama altyazıyla ingilizceye çevirmişler ve bir saatlik bir programdı orada artık tasarımsal oalrak tüm kentsel planlamalar bu sekilde yapılıyormus yani bizimkiler yenilenmeye izin vermeyip sehir dısı deselerdi o zaman kızılacak bir nokta yok çnk tüm dünyadaki trendler bu yonde ilerliyor bilginiz olsun dedim

diyoruzya "bos"bakanın kabul etmesiyle biz burayı yaptık,, cok dogru çnbk bütün izinler basbakanlıklara baglı oldu bunuda yenilemek lazıma rkadaslar onun onların izni olmadan hiçbir işlem yapılamaz,,,