Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317140 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

:alala:

aynn,, yani bu sutunlar bu kasvetli havanın ortaya cıkıs yeri mısırmıs,hitler onlardanda eklemeler yaparak daha farklı yapılar ortaya cıkarmıs,, dolayısıyla bizim stadın tasarımının cıkıs yeri mısır :super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

hafriyata bak taşı taşı bitmiyor ne çektik bee :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  52 sn.
Vodafone Arena 10 Eylül 2014 çalışmalar devam ediyor.

Çevrimdışı sallapati

profil fotom şekil önümden çekil diyorsun @sallapati  :bandit:
,

:lol: senin kadar olamasak da :D

Efe dün 2 kamyon hurda demir çıkarıldı yanlış mı gördüm ben acaba? @Efe

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eski açıkta betonlama yapılmış sanki

Çevrimdışı Efe

,

:lol: senin kadar olamasak da :D

Efe dün 2 kamyon hurda demir çıkarıldı yanlış mı gördüm ben acaba? @Efe

doğru gördün :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

stad havuz şeklini almış... mabete 5 ekime kadar tüm stad en az 1. kat seviyesine gelir mi demiştim.. çok zor demişti.. bence olacak gibi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

neresinde :alala:

Küçük bi alan kaldı ya numaralıyda doğru kalıplanan testere kirişlerinin orada yanılıyorda olabilirim  :alala:

Çevrimdışı Efe

Küçük bi alan kaldı ya numaralıyda doğru kalıplanan testere kirişlerinin orada yanılıyorda olabilirim  :alala:

orda bugün baya çalıştılar zannedersem kalıpları bitti ama beton dökülmedi hiç gece atılabilir mustafa bugün gidersen şu rampayı çekersin yakından orda baya bi çalıştılar alan açılmış olmalı artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Oktay uzakdoğu menşeli bir ürün kullandıklarını tahmin ediyorum fakat ben bu konuda daha iddalıyım.  İstersen partizan maçına gidelim beraber,  orada deneyelim.   :bandit:
@aktar_ismail belgrattaki maçaysa gidelim :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yeni açıkla numaralının arasındaki yer aylardır aynı nerdeyse. Orası bir an önce yükselmeden yeni açığın biteceğine inanmayacam :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

eski açıktan yanlış saymadıysam 28 testere kiriş olacak.. 4 tanesi yapılmış... orta taraflar çok hızlı gidecek bağlantı olmadığı için

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Çiftçi
@_gokhanciftci instagram hesabından alıntı

Çevrimdışı Deniz

Kombinelerle ilgili duyuru geldi:

Bloklar --------- Eski Fiyat Yeni Fiyat
(Kale Arkası Alt) 800 TL -- 840 TL
(Kale Arkası Üst ) 900 TL -- 945 TL
(403-428-413-418) 1750 TL -- 1840 TL
(402-429-414-417) 2000 TL -- 2100 TL
(401-430-415-416) 2250 TL -- 2370 TL
(103-124-113-118) 2500 TL -- 2625 TL
(102-125-114-117) 3500 TL -- 3675 TL
(115-16) 4500 TL -- 4725 TL

edit : son gün 30 eylül
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 17:00:09 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

orda bugün baya çalıştılar zannedersem kalıpları bitti ama beton dökülmedi hiç gece atılabilir mustafa bugün gidersen şu rampayı çekersin yakından orda baya bi çalıştılar alan açılmış olmalı artık

Çekeceğim bugün bakalım hayırlısı rampa hiç görünmüyor resimlerden :)

Çevrimdışı sallapati

Gökhan Çiftçi

@FARUK stad bitmiş rize maçını oynayabiliriz burda :D

Çevrimdışı Caner

stad havuz şeklini almış... mabete 5 ekime kadar tüm stad en az 1. kat seviyesine gelir mi demiştim.. çok zor demişti.. bence olacak gibi

bence orada mabetin öyle söylemesinin nedeni bi de eski açıktaki rampa. Onun bayrama kadar temelinin atılıp 1.kat çıkması imkansız gibi herhalde. Dolayısıyla her yer 1.kata ulaşmış olmuyor. Ama onun dışında her yerin olacağı bence artık olası ki zaten bir tek yeni açıktaki numaralı dönüşü kaldı onu da yapmaya başlamışlar.

Çevrimdışı sallapati

bence orada mabetin öyle söylemesinin nedeni bi de eski açıktaki rampa. Onun bayrama kadar temelinin atılıp 1.kat çıkması imkansız gibi herhalde. Dolayısıyla her yer 1.kata ulaşmış olmuyor. Ama onun dışında her yerin olacağı bence artık olası ki zaten bir tek yeni açıktaki numaralı dönüşü kaldı onu da yapmaya başlamışlar.

ben o yırtık hariç bahsetmiştim.. zaten o yırtık stadın en son aşamasında yapılır heralde...

ama yeni açık geride kalır bence  :iblush:

Çevrimdışı ahmetx

Gökhan Çiftçi
eski açık kapalı köşesine prekastlar konulduğu zaman stadın tatlı görüntüsü ortaya çıkacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

deplasman tribünü nerde şimdi

bu sitedeki eski galiba neyse :)
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 17:09:26 FARUK ]

Çevrimdışı arda

eski açık kapalı köşesine prekastlar konulduğu zaman stadın tatlı görüntüsü ortaya çıkacak.

Aynen katılıyorum şimdi bile çok tatlı :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı FARUK

sol üstteki üç tane açık sarı yer. yeni açık ile numaralı arası.

yok renk verilmiş fiyat ta konmuş ama passodaki bundan farklı o şaşırttı beni

Çevrimdışı Deniz

deplasman tribünü nerde şimdi

bu sitedeki eski galiba neyse :)
Deşme yaramızı zaten ortalık karışık  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: