Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317118 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

tam karşıdan foto bulduk sonunda
Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7 hesabından alıntı

iskeleler @Efe :)
:ebebe: :ebebe:

baya bi yapılmış demek ki az görmüşüm yeni açıkta @FARUK @Oktay abi @ZEKI abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı salih

@Necmi abi kapasiteyle alakalı, bizim stadın konumu itibariyle ancak bu kadarına izin veriliyor deniliyordu. Fenerin stadı kadıköyün göbeğinde her maç günü bütün kadıköy kilit. kadıköy mecidiyeköy gibi toplu taşımanın bağlantı noktalarından. Burda biraz mantık hatası yokmu?
arkadaki yolu izinsiz almalar kadıköy stadı büyütülürken bunun gibi şeylerde var...biz 3 cm kuleyi geçtimi sıkıntıı ama :)

Çevrimiçi Necmi

hocam ortamın bozulmasını sağlayan kişi: @mustafa_(87)

birisi siyasi yazı yazdı ve mustafa o yazıyı silmek yerine cevap verdi ve sonra bizim yazdıklarımızı sildi. olay böyle başladı. eğer ilk o cevap vermek yerine silseydi mesajı bu kadar kargaşa olmayacaktı. bu da son cevabım. artık konu dışı yazmak istemiyorum buradan. eğer saygılı, insanca konuşmak isteyenler olursa bu konuyu özelden yazabilir.
Dostum burda siyasi yazı yazmayacak tek kişi belkide @mustafa_(87) dir özenlede kaçındığına şahidim ama stat izinleri ile ilgili bir konuşma oluncada bunu siyasetten ayrı tutmanın imkanı yok farkındayım karşılıklı birbirinizi kırdınız ama Mustafa kırılmayacak değerde bir insan siyasi çizgisinide asla foruma taşımaz burda konunun akışına müdahale etmedim siyasi bile olsa konu direk statımızı ilgilendiren bir konu bu süreci Mustafa bir çok kişiden iyi biliyor ben onun bilmediği bir çok şeyide biliyorum ve bazı konularda yanılgısı var zaten mesajımdada düzelttim sende fikrini söyledin silinen mesajını okumadım okusaydım içeriğine göre belkide ben silerdim burda mesaj silmeyi kafamıza göre yapmıyoruz mümkün olduğu kadarda silmemeye çalışıyoruz ama bazen kantarın topuzu kaçıyor mecbur kalıyoruz @juggerhaunt sende dahil burda hiç bir Beşiktaşlının üzülmesini kırılmasını istemem bu forumu açış ruhumuza aykırı bu burda insanlar özgür olmalı ama bu özgürlükte başkalarının özgürlük alanlarını işgal etmemeli ve foruma zarar verecek bir içerikte olmamalı

Çevrimdışı tayfun

kombine satışı 2.5 günde 4. ve 7.kategoriden sadece 27[(yirmi yedi)(21+6)] :s20:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmetx

özür dilerim msj ınızı tamamen yanlış okudum ama beni haklı çıkarır bi yorum yapmışssınız size karşı yazdığımı da sildim tekrar özür dilerim eski açık üst kat sinirlerimi bozdu  :s20:
estağfrullah,olaya olumlu bakacak olursak tribün çıkışları renderlardaki kadar geniş değil ve bu kapıların üstündeki koltuklar ayağa kalkmakda zorlanan bayan ve yaşlılar için ideal olacak,ayrıca bu kapıların üzeri hareketli brandalarla örtülebilir ve kamufle olabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

arkadaki yolu izinsiz almalar kadıköy stadı büyütülürken bunun gibi şeylerde var...biz 3 cm kuleyi geçtimi sıkıntıı ama :)
konum farkı var ama onların stadı ...dere yanıbaşında bizimki boğaziçinde ve dolmabahçe sarayına komşu.

Çevrimdışı Efe

kombine satışı 2.5 günde 4. ve 7.kategoriden sadece 27[(yirmi yedi)(21+6)] :s20:
tayfun kombine işi bitti ben 15 bini bulalım öpüp başımıza koyalım demiştim o bile olmayacak  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

benim anlamadığım bu hafriyat rampadan getiriliyorsa araç girişleri nereden olacak?

Çevrimdışı mhmtkartal

estağfrullah,olaya olumlu bakacak olursak tribün çıkışları renderlardaki kadar geniş değil ve bu kapıların üstündeki koltuklar ayağa kalkmakda zorlanan bayan ve yaşlılar için ideal olacak,ayrıca bu kapıların üzeri hareketli brandalarla örtülebilir ve kamufle olabilir.
tmm abi sağolasın açıklama için inşallah en son çözüm eski açık üst kat seyirci girişleri küçültülür iptal edilip başka şekilde yapılamıyor ise de

Çevrimdışı ahmetx

kombine işi gerçekten ilginç,bana lütfen kızmayın ama maçlar Ankarada oynansa kombine sayısı bu rakamın altına düşmez gibime geliyor.

Çevrimdışı Haldun

hiç bir mantık hatası yok bizim yerimi şehir merkezi kalabalık lokasyon falan olduğu için değil bu sebepler fenerin statında ve tokidede var bizim engelleyici faktörümüz tarihi ve kültür varlıklarını koruma alanı  dolmabahçe sarayının arka bahçesi normal koşullarda oraya çivi çakılmasına izin verilmemeli bunuda kabul edelim biz fenerle falan mukayese edilecek  durumda değiliz onlara izni belediye veriyor bize kültür bakanlığı veriyor onları belediye denetlerken bizi anıtlar kurulu denetliyor ama olması gerekende bu zaten önümüzde sıra sıra tarihimizin en önemli yapıları dizilmiş biz sarayın ahırlarının üzerine oturmuşuk elbetteki böyle bir yerde böyle muammeleyi hakediyor ama iyi niyet çerçevesinde gerçekten tarih düşünülüyorsa yoksa bazı engellemelerde sırf Beşiktaş düşmanlığından yapıldığı gerçeğide var
civi cakilmasina izin verilmedigi mi icin mi abi arkadaki o 40 katlik ucube yapi

Çevrimdışı salih

konum farkı var ama onların stadı ...dere yanıbaşında bizimki boğaziçinde ve dolmabahçe sarayına komşu.
haklısın abi de arkadaki otel diyecem .şimdi sende diyecen zamanında yapılmış bi yanlış şimdi de mi yapılsın diyekceksinn..o yüzden yine birşey diyemiyecem :)

Çevrimiçi Necmi

civi cakilmasina izin verilmedigi mi icin mi abi arkadaki o 40 katlik ucube yapi
valla bunun hesabını haliçi gözlerimin rengi gibi yapacağım diyen ama ruhu haliç gibi olan o belediye başkanına sormak gerekiyor

Çevrimdışı ozan062

Bu bilgi stadyum mimarisinde ihtisası olan mimar bir arkadaşa aittir.

bu sıralar inanılmaz arastırmalar yapıyorum,,,
şuna rastladım,, biz diyordukya inönünün baz aldıgı tasarım hitler,,,ben onunda gerisine gittim yani hitlerin bu tasarımı nereden aldıgına mısırdanmıs,, yani aslında biz mısır yapılarına daha yakınız :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

stat konusunda gerek hükümet gerek belediye gerekse bürokrasi gereken bütün kolaylıkları ve yardımları beşiktaş kulubüne göstermiştir(bjk yönetim kurulu başkanı FİKRET ORMAN)... bu konuyu burda kapatıyorum bundan sonra yazılanları konu dışı kategorisine sokacağım bunuda belirteyim...

ben bu konuda sert olmanıza karsıyım :icool:

bu arada yeni yapılan stadlar dunyadada artık ortak kararlar alınarak sehir dıslarına yapılıyor sadece  stad yenilemelerine izin cıkıyor,,bunu nerdenmi biliyorum ispanyadaki barcanın stadının yenilenmesinde konusulan konulara,, ispanyolcaydı ama altyazıyla ingilizceye çevirmişler ve bir saatlik bir programdı orada artık tasarımsal oalrak tüm kentsel planlamalar bu sekilde yapılıyormus yani bizimkiler yenilenmeye izin vermeyip sehir dısı deselerdi o zaman kızılacak bir nokta yok çnk tüm dünyadaki trendler bu yonde ilerliyor bilginiz olsun dedim :tabe:

diyoruzya "bos"bakanın kabul etmesiyle biz burayı yaptık,, cok dogru çnbk bütün izinler basbakanlıklara baglı oldu bunuda yenilemek lazıma rkadaslar onun onların izni olmadan  hiçbir işlem yapılamaz,,, :ok:
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 16:25:25 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben bu konuda sert olmanıza karsıyım :icool:

bu arada yeni yapılan stadlar dunyadada artık ortak kararlar alınarak sehir dıslarına yapılıyor sadece  stad yenilemelerine izin cıkıyor,,bunu nerdenmi biliyorum ispanyadaki barcanın stadının yenilenmesinde konusulan konulara,, ispanyolcaydı ama altyazıyla ingilizceye çevirmişler ve bir saatlik bir programdı orada artık tasarımsal oalrak tüm kentsel planlamalar bu sekilde yapılıyormus yani bizimkiler yenilenmeye izin vermeyip sehir dısı deselerdi o zaman kızılacak bir nokta yok çnk tüm dünyadaki trendler bu yonde ilerliyor bilginiz olsun dedim :tabe:
Aynı durum Real Madrid'in stat yenilenmesi konusunda da basında haber oldu. Belediye meclisi onay vermedi. İkinci konuya gelecek olursak trendin bu yönde olduğu doğru ama avrupa standartlarıyla Türkiye'yi karşılaştırmamamız gerekiyor, bugün şehir içi diyebileceğimiz Seyrantepe'ye bile ulaşımın ne kadar zor olduğu ortada. Öncelikle statları şehir dışına yapanların oraya ulaşım için gerekli çalışmayı yapması gerekiyor ama biz tersten başlıyoruz önce stat yapıp daha sonra ulaşımı yaparız diye düşünüyoruz sonra beceremiyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

mabet nerelerde ya Necmi abi?

Şu an forzada çevrim içi takılıyor da ses vermiyor hiç  :D

Çevrimdışı sallapati

Şu an forzada çevrim içi takılıyor da ses vermiyor hiç  :D
hayırdır hiç takılmıyor gelmiyor  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Yoğun herhalde,çevrim içi görüyorum ama bir şey yazmıyor

Çevrimdışı ahmetx

bu sıralar inanılmaz arastırmalar yapıyorum,,,
şuna rastladım,, biz diyordukya inönünün baz aldıgı tasarım hitler,,,ben onunda gerisine gittim yani hitlerin bu tasarımı nereden aldıgına mısırdanmıs,, yani aslında biz mısır yapılarına daha yakınız :bandit:
:alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

profil fotom şekil önümden çekil diyorsun @sallapati  :bandit:

@aktar_ismail bu çatıda korkusuzca çalışan dayılar sence ne karışımı almış olabilir .. böyle bir karışım sendede varmı :evillol: :evillol:
@Oktay uzakdoğu menşeli bir ürün kullandıklarını tahmin ediyorum fakat ben bu konuda daha iddalıyım.  İstersen partizan maçına gidelim beraber,  orada deneyelim.   :bandit:

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Etiketler: