Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8318961 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yakın zamanda olmaz ama bayramdan sonra olacağını düşünüyorum
Bayramdan sonra olursa harika olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

stad yapımı sırasındaki sıkıntılar ve sonrasında verilen izin noktasında linkteki yazıyı çok gerçekçi buluyorum. okumayanlara tavsiye ederim.
https://eksisozluk.com/entry/45420236
bu yazının altına imzamı atarım baştan sona kadar bu konu hakkında okuduğum en doğru ve gerçekçi yazıdır :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Üst katta tribün çıkışları yapılması zorunlu hocam taraftarlar başka bir yerden çıkamaz yeni yapılan bütün stadlarda üst katlarda tribün çıkışları mevcut
Arkadaş eski açıkta seyirci girişinin en üst kısımdan olmasını istiyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

Abi size söyleyim dediğim şu hükümet bütün kolylıkları sağlamıştır denmiş
10 Küşür stad beleşe yapılıyor bu cümle bu stada söyleniyor hükümetin bütün kolaylıkları sağladığı stat forumu bu değil dedim varsa hatam özür dilerim
yanlış anlamadıysam wow a bir gönderme yapmak istedin.

Çevrimdışı Tolga

yakın zamanda olmaz ama bayramdan sonra olacağını düşünüyorum
olsun buna da şükür :D

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Efe

olsun buna da şükür :D

zaten zaman kalmıyor artık inşalah daha çabuk yaparlarda hemen temeli atılır dönüş bölümünün bugün baya hafriyat aldılar belki bi kıpırdanma olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

zaten zaman kalmıyor artık inşalah daha çabuk yaparlarda hemen temeli atılır dönüş bölümünün bugün baya hafriyat aldılar belki bi kıpırdanma olur :)
evet bugün orada baya çalıştılar inş en kısa zamanda orasını da hallederler :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

Mevzu ortalık karıştırma olmuş gene Stad izinlerinde Başbakan iznini Y.D. birlikte Fikret Orman alarak bunlar defalarca Fikret Orman dedi... Stat şu an yapılıyor neyin davası güdülüyor anlamsız stat iznini 7 sene engelleyenleri sorgulamak lazım aslında...  Şunu dünya alem biliyor stat izni için Fikret Ormanın Başbakanla Çin  gezisine gidip uçakta konuşup aynı gün izinleri alarak geri döndüğünü tüm herkes biliyor...

http://spor.mynet.com/besiktas/7690-besiktasa-stat-mujdesi.html

Siyaset vs yeri değildir gidip siyasetinizi twiter ve facebook ta yapınız... Denetçiler gereksiz gördüğünüz Yazıları cevap vermeden siliniz Konu BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stadın nerdeyse her bölümüyle ilgili ihale bilgileri yayınlandı. Çim ve drenaj sistemiyle ilgili ihale açılacak mıdır bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

hafriyatta 2 kamyon çalışıyormuş  :ebebe: bugün baya bi değişim oldu o zaman o bölümde akşama ayrıntılı foto lazım :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar stad konusuna donelim. Herkes kendi dusuncesi acisindan hakli hadi el sikisin stada donelim.

@Efe senle ayni canli yayinimi izliyoruz bilmiyorum ben o canli yayindan senin gordukleirni goremiyorumv :alala:. yoksa sana mabet diger kameralari da mi acti  :sevinc
O kamerada stad icinde dolasan kamyonlari ve beton fiskirticalair goruyoru. Birde eski aciktaki iscileri. Yeni aick ise tam bir hayal gucu  :sevinc

Çevrimdışı mhmtkartal

@Necmi abi kapasiteyle alakalı, bizim stadın konumu itibariyle ancak bu kadarına izin veriliyor deniliyordu. Fenerin stadı kadıköyün göbeğinde her maç günü bütün kadıköy kilit. kadıköy mecidiyeköy gibi toplu taşımanın bağlantı noktalarından. Burda biraz mantık hatası yokmu?
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

:D  maalesef 18.30 dan sonra :D @Deniz buranın ateşini @aktar_ismail abimin karışımları alır buradan stata koşarak gidersiniz
Sen gitmeden ismail abiden bir karışım al olur da süzere almazlarsa düz duvara tırmanır çıkarsın  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yatoraya

Salvador sende aynı şekilde önce cevap veriyorsun sonra buraya bunları yazmayın diyorsun.
BeşiktAŞK!

Çevrimiçi murat

bu arada ziyaretçi sayımız bir hayli artmış.arkadaşlar sizleride araızda görmeyi isteriz.bizimle stad ile alakalı takımımız ile alakalı bilgi ve paylaşımda bulunabilecek veya merak ettiğini soracak arkadaşlara açığız.

Çevrimdışı ercan

yanlış anlamadıysam wow a bir gönderme yapmak istedin.
Aynen ama hadsizmişim boş boş konuşıyormuşum hakkat çok üzüldüm anlamadan daha işi hakerete vurmak yakışmıyor hiç bir beşiktaşlıya 

Çevrimiçi murat

arkadaslar stad konusuna donelim. Herkes kendi dusuncesi acisindan hakli hadi el sikisin stada donelim.

@Efe senle ayni canli yayinimi izliyoruz bilmiyorum ben o canli yayindan senin gordukleirni goremiyorumv :alala:. yoksa sana mabet diger kameralari da mi acti  :sevinc
O kamerada stad icinde dolasan kamyonlari ve beton fiskirticalair goruyoru. Birde eski aciktaki iscileri. Yeni aick ise tam bir hayal gucu  :sevinc
benim gözlerde fena değildir ama bu kamerayla yeni açıkimkansız.şüpheleniyorum efe yoksa diğer kameralarımı takip ediyor :D

Çevrimiçi murat

Aynen ama hadsizmişim boş boş konuşıyormuşum hakkat çok üzüldüm anlamadan daha işi hakerete vurmak yakışmıyor hiç bir beşiktaşlıya 
ufak tefe atışmalar olabiliyor yüzyüze değilde pc arkasında olunca bazen demek istediklerimiz yanlış algılanabiliyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

benim gözlerde fena değildir ama bu kamerayla yeni açıkimkansız.şüpheleniyorum efe yoksa diğer kameralarımı takip ediyor :D
Efe sırf beton kamyonları için stada kamera bağlatmış olabilir :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi kapasiteyle alakalı, bizim stadın konumu itibariyle ancak bu kadarına izin veriliyor deniliyordu. Fenerin stadı kadıköyün göbeğinde her maç günü bütün kadıköy kilit. kadıköy mecidiyeköy gibi toplu taşımanın bağlantı noktalarından. Burda biraz mantık hatası yokmu?
hiç bir mantık hatası yok bizim yerimi şehir merkezi kalabalık lokasyon falan olduğu için değil bu sebepler fenerin statında ve tokidede var bizim engelleyici faktörümüz tarihi ve kültür varlıklarını koruma alanı  dolmabahçe sarayının arka bahçesi normal koşullarda oraya çivi çakılmasına izin verilmemeli bunuda kabul edelim biz fenerle falan mukayese edilecek  durumda değiliz onlara izni belediye veriyor bize kültür bakanlığı veriyor onları belediye denetlerken bizi anıtlar kurulu denetliyor ama olması gerekende bu zaten önümüzde sıra sıra tarihimizin en önemli yapıları dizilmiş biz sarayın ahırlarının üzerine oturmuşuk elbetteki böyle bir yerde böyle muammeleyi hakediyor ama iyi niyet çerçevesinde gerçekten tarih düşünülüyorsa yoksa bazı engellemelerde sırf Beşiktaş düşmanlığından yapıldığı gerçeğide var

Çevrimdışı SDemirsoy

Sen gitmeden ismail abiden bir karışım al olur da süzere almazlarsa düz duvara tırmanır çıkarsın  :evillol: :evillol:
spiderman hesabı :D @Deniz

Çevrimdışı Efe

foto gelsin yeni açığı göreceksiniz üstün güçlerim sayesinde iskele kurdurdum bügün testereler için :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: