Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8318852 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

bugünkü hafriyat tüm zamanların en hızlı hafriyatı olmaya aday kamyon 100 le gidiyor döküyor 100 le eski açık arkaya gidiyor rampa son nefesin veriyor heralde :evillol:
yakın zamanda eski açıkla numaralı birleşimi olabilir mi ne diyorsun :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı arda

bugünkü hafriyat tüm zamanların en hızlı hafriyatı olmaya aday kamyon 100 le gidiyor döküyor 100 le eski açık arkaya gidiyor rampa son nefesin veriyor heralde :evillol:

Rampayı yiyecekler bu gidişle kamyon kamyon  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ercan

Buranın ne forumu olduğunu söylemek senin haddine mi düşmüş arkadaşım asıl özür dilemesi gereken sensin.
Ben senin görüşünün ne olduğuyla ilgilenmiyorum buranın ne forumu olduğuyla ilgili yorum yazarsan cevabımı veririm. bu forum hükümet karşıtı yahut hükümet yanlısı bir forum değil anladın mı ayrıca ben siyasi görüşümü belirtmedim burada hiç bir zaman.
Buranın ne forumu olduğunu söylemek senin haddine mi düşmüş arkadaşım asıl özür dilemesi gereken sensin.
Ben senin görüşünün ne olduğuyla ilgilenmiyorum buranın ne forumu olduğuyla ilgili yorum yazarsan cevabımı veririm. bu forum hükümet karşıtı yahut hükümet yanlısı bir forum değil anladın mı ayrıca ben siyasi görüşümü belirtmedim burada hiç bir zaman.
Uzatmak istemiyorum hükümet veya devlet nasıl dersen ülke çapında 10 küsür stat yaparken (kendi görüşüm) beşiktaş bağzı zorlukları aşarak stat yapıyorken bi arkadaşın yazdığı hükümetin gerekli bütün kolaylıkları sağlamıştır demesine hükümetin bütün kolaylıkları sağladığı stat formu değil demem seni neden rahatsız etti bilmiyorum bu konuda hadsizliğim nedir onuda anlamadım uslubunu düzelterek yazarsan sevinirim arkadaşım

fatihalhan

• Ziyaretçi

öncelikle üslübunu gözden geçir terbiyesiz adam. Senin yazdıkların yalan diye bişey söyledim mi ben ? Başbakan olmasaydı bu stadı yapamazdık 2+2= 4 daha neyin kafasını yaşıyosun sen @Necmi abi konuyu en iyi bilen insan. Mabette keza konuyu en iyi bilenlerden biri işkembeden sallamıyorum yani senin gibi.
ben doğruyu yazıyorum o yüzden cevap veremezsiniz demek istiyorsun.biz yalan mı yazıyoruz diyorum.neyse çocukluğuna veriyorum cevap yazmıycam.çok daha fazlasını hak ediyorsun aslında.

Çevrimiçi Necmi

Ben buranın ne forumu olğunu gayet iyi biliyorum arkadaşım ironiden anlamıyorsanız sizin probleminiz
Boş boş konuşma mevzuna gelince buna siz mi karar veriyorsunuz bu konuda bir özür bekliyorum
Hükümete sempatin olabilir saygı duyarım stat konusunda cok yardımcı olmuştur demiş arkadaş ben katılmıyorum katılmak zorunda da değilim ben aksini düşünüyorum

Ne forumuymuş söylede bizde bilelim bu forumu kuran benim ciddi merak ettim eğer hükümet yanlısı falan dersen benim bir gram bile hükümet yanlısı olmadığımı burdaki herkes bilir ama ne olursa olsun siyasi propagandada yaptırmam lehte veya alehte farketmez ama bir gerçeğide tüm Beşiktaşlılar kabul etmeli hükümete ramen bu stat yapılmaz illaki bir şekilde izinler alındı Başbakanın onayıyla yapıldı demek kimseyi hükümet yanlısı yapmaz Başbakan istemedi biz ona ramen yaptık demekte kusura bakma hayalcilik olur  Kardeş burda her türlü düşünceye sahip beşiktaşlılar üye olur konumuz Beşiktaş olduğu sürece konu üzerinde tartışır izin sürecide stat olduğuna göre bu konudada fikirlerini söylerler sonuçta buraya stat yapılıyorsa bunun bir izin süreci ve hükümet kanadı var inkar etmeyede gerek yok ama hiç bir şeyde güllük gülüstanlık değil her şey için çarpışılıyor kimse izni kolay vermiyor @ercan

Çevrimdışı mhmtkartal

cevap vereyim bir çok kerede verdim stadın kapasitesi 38-42 bin arası olarak izin verildi ilk planlamada hatta 38 binden yukarı kabul etmiyorlardı anıtlar kuruluna sunulan 3 proje var kabul gören proje eski açğın üstü açık haliydi 3 tarafı kapalıydı yani  stadın anıtlar kurulu kuleleri geçmemek şartıyla eski açığa üst kat tribün yapılamasınada izinverdi ancak çatı açıktı sonra çatıyı kapattırmaya izin verdi şuan 4 tarafıda kapalı ayrıca stadın toplam yüksekliği için sınır koydular kapasite ancak 42 bin olur dediler bizim başkan da onların bu dediklerine karşı 41.903 sayısını uydurdu ancak yaptığı stad 50 bin kapasiteye göre dizayn edilmiş bir yapı -5-50 kotuna indi stad  fb nin stadıyla aynı büyüklüğe sahip sıra sayılarıda yakın ancak stad açılmadığı sürece 41.903 olarak söylemeye devam edeceğiz koltuklar stada takılmadan gerçek kapasiteyi bilmiyoruz diyeceğiz mecburuz ama sadece şunu bilin bu stad gerekli izin alındığı takdirda 48 bin olarakta açılabilir yapı buna müsait bunu yapacakta yönetim
haklısınız cvp vermiştiniz teşekkür ederim tekrar yazdığınız için. Açıklayıcı cevaplarınız ama resmi kanaldan bi açıklama gelmediği için tedirgin insanlar localar vs dahil 41903 olursa çok kötü olur ( çünkü bu rakamın içinde deplasman tribünü güvenlik boşlukları da eklenince ). İdeal 41.903 sadece koltuk + vip,loca vs.  Sayılar çok da önemli değildir aslında bi bakıma 39-40000 kişi ortalama oynansa. Bir de şu var yanlız biz dağ başında 60.000 e oynuyor isek kimse kusura bakmasın bu stad 50.000 den aşağı olmamalı ve başkanımızda detaylı projeyi artık açıklasın çatı, kapasite vs eğer gerekli izinler de alınmaya çalışışıyor ise de bilelim yoksa zaten muhteşem bir yapı olacak sıkıntı sadece resmi kanaldan hiç bir bilgi video, görsel gelmemesi hala merdivenler çatal mı düz mü olacak bu kadar basit bir şeyi bile bilemiyoruz

Çevrimdışı Oktay

bizim üst testere kirişinde çalışacak bunun gibi 10 adam olsa yeter :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Tek bir sorum var.
Bir spor alanının yapılıp yapılmaması kararının bir başbakanın 2 dudağının arasında olması normal mi sizce arkadaşlar?
normal değil tabiki ama Türkiyede her şey böyle değilmi senin kaç çocuk yapacağına karar veren statada karar verir bunu inkar etmeyede gerek yok
neyse iş siyasi boyuta kayıyor bu konu kapansın @msezer sonuçta hepimiz Beşiktaşlıyız önce Beşiktaş kimse kimseyi kırmasın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

transfer edelim bu arkadaşları :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Ne forumuymuş söylede bizde bilelim bu forumu kuran benim ciddi merak ettim eğer hükümet yanlısı falan dersen benim bir gram bile hükümet yanlısı olmadığımı burdaki herkes bilir ama ne olursa olsun siyasi propagandada yaptırmam lehte veya alehte farketmez ama bir gerçeğide tüm Beşiktaşlılar kabul etmeli hükümete ramen bu stat yapılmaz illaki bir şekilde izinler alındı Başbakanın onayıyla yapıldı demek kimseyi hükümet yanlısı yapmaz Başbakan istemedi biz ona ramen yaptık demekte kusura bakma hayalcilik olur  Kardeş burda her türlü düşünceye sahip beşiktaşlılar üye olur konumuz Beşiktaş olduğu sürece konu üzerinde tartışır izin sürecide stat olduğuna göre bu konudada fikirlerini söylerler sonuçta buraya stat yapılıyorsa bunun bir izin süreci ve hükümet kanadı var inkar etmeyede gerek yok ama hiç bir şeyde güllük gülüstanlık değil her şey için çarpışılıyor kimse izni kolay vermiyor @ercan
konuya katılmak istemedim ama @Necmi Abiye %100 katılıyorum Başbakan istemediği halde ona rağmen yaptık demek tamamen hayalciliktir Necmi Abinin dediği gibi de bu kimseyi hükümet yanlısı yapmaz bu stat oraya yapılıyorsa gerekli izinler alınıp yapılıyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

normal değil tabiki ama Türkiyede her şey böyle değilmi senin kaç çocuk yapacağına karar veren statada karar verir bunu inkar etmeyede gerek yok
neyse iş siyasi boyuta kayıyor bu konu kapansın @msezer sonuçta hepimiz Beşiktaşlıyız önce Beşiktaş kimse kimseyi kırmasın
Aynen kırgınlığa gerek yok. Hepimiz Beşiktaş için burdayız önceliğimiz Beşiktaş.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

1 katı yamuk yapmışlar bildiğin :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

1 katı yamuk yapmışlar bildiğin :alala:
ahaa valla onu diyecektim @Deniz bildiğin yamuk Sabri el attı heralde orayaa

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mesut

stad yapımı sırasındaki sıkıntılar ve sonrasında verilen izin noktasında linkteki yazıyı çok gerçekçi buluyorum. okumayanlara tavsiye ederim.
https://eksisozluk.com/entry/45420236

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy sen erken git bence buranın ateşini anca fotolar alır  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı arda

@Necmi abi kapasiteyle alakalı, bizim stadın konumu itibariyle ancak bu kadarına izin veriliyor deniliyordu. Fenerin stadı kadıköyün göbeğinde her maç günü bütün kadıköy kilit! kadıköy mecidiyeköy gibi toplu taşımanın bağlantı noktalarından. Burda biraz mantık hatası yokmu?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

ahaa valla onu diyecektim @Deniz bildiğin yamuk Sabri el attı heralde orayaa
:kop: :kop: aynen dayılarda iş güvenliği sıfır maksimum risk var inşaatın yamuk olması da normal  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ercan

Abi size söyleyim dediğim şu hükümet bütün kolylıkları sağlamıştır denmiş
10 Küşür stad beleşe yapılıyor bu cümle bu stada söyleniyor hükümetin bütün kolaylıkları sağladığı stat forumu bu değil dedim varsa hatam özür dilerim

Çevrimdışı Efe

yakın zamanda eski açıkla numaralı birleşimi olabilir mi ne diyorsun :D

yakın zamanda olmaz ama bayramdan sonra olacağını düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

@MURAT dairende bir düber çakarken bile yan komşun icabında rahatsız oluyor söyleniyor sana illaki stat yapılırken zorluk çıkaran olaçak burda mesele bir an önce stadı bitirmek bak sonra kimsenin sesi çıkıuomu :ok:
oktay şimdi birşeyler yazacam yine tartışma büyüyecek.devamlı sporun içine giren siyasetçiler hep birşeyleri kullanmaya çalışıyorlar.emin olun gezi olaylarının içine beşiktaş taraftar grubunu çekmek için inönünün son maçını dahi seyirciyi kışkırtarak çektiler.artık siyasetin spordan sporun siyasetten olabildiğnce uzak olması lazım.kulüpleri yönetenler iş adamları olduğu sürece malesef bu işler böyle gitmeye devam edecek.organik bir bağ ile bağlılar ve birbirlerini kullanmaktan vazgeçmezler.ipler siyasilerin ellerinde kulüpler kötü yönetildiği sürece stadlar devletin olduğu seçilenler aslında atanmış olduğu ve herkesiz birbirine gebe olduğu bir sistemde malesef dediğim gibi köprüyü geçene kadar sesini çıkarmayacaksın yoksa altındaki köprüyü de yıkar bunlar.yalandan yere erman toroğlu horozlanıyor mesela 2004 senesinde bu beşiktaş durdurulmalı diyip türk futbolunu dinamitleyenler bugün atıp tutar yarın yine sistemin istediği gibi çalışmaya devam ederler.daldan dala giriyorum keseyim biryerde :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Ahmet Keklikkaya ‏@AhmetKeklikkaya
twitter hesabından alıntıdır

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy sen erken git bence buranın ateşini anca fotolar alır  :evillol: :evillol:
:D  maalesef 18.30 dan sonra :D @Deniz buranın ateşini @aktar_ismail abimin karışımları alır buradan stata koşarak gidersiniz

Etiketler: