Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8318888 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mhmtkartal

Arkadaşlar anladığım kadarıyla kapasite konusunda rahatsız olmayanımız yok bende inanmiyorum 45.000 i geçeceğine ki benim için ideal bu rakam yeterki her maç ortalama 40.000 oynayalım destekleyelim takımımızı ama şunu bilen varsa aranızda söylesin açıklanan 41903 tüm koltuklar dahil mi vip, loca vs yoksa 41.903 + vip, loca vs şeklinde mi toplama yapmamız gerek bu konu bile açığa kavuşmadı niye bu kadar belirsizlik.
            Son olarak eski açıkta bir sürü alandan taviz verildi çıkış noktaları sadece burda iptal edilse üstten veya başka şekilde seyirci çıkışı olsa keşke zaten moralimizi bozdu eski açık üst bari çıkış tüneli olması ne biliyim görünmeyecek şekilde yapılsın (  DİKKAT ETTİMDE BU SORUYA CEVAP VERMEK İSTEMİYOR KİMSE ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE DE BİR KAÇ KEZ YAZDIM )

Çevrimdışı Tolga

yanlış görmüyorsam yeni açıkta numaralı dönüş bölümünde ilk testere kirişleri için iskele kurulumu var
sonunda orada da çalışmalar başlıyor he bu güzel :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Şu boş muhabbetinizi gidip başka yerde yapabilir misiniz ? tam 15 sayfa geriden geldim şimdi bu mesajlarınızı okumak zorunda değilim değiliz...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Oktay

istersem yazarım zaten senden izin almam.bu kadar yazdım ne demek istediğimi hala anlayamadın mı değerli kardeşim...
bizde okadar cevap yazdık sende anlayamadıysan ben napıyım değerli kardeşim

Çevrimiçi Necmi

Çok yanlışın var hocam Başbakan buraya bizzat kendisi istedi stat yapımını oraya sadece karşı çıkan Ertuğrul Günaydı. Anıtlar kurulu zaten hep karşı hala da karşı.

Edit: Ertuğrul Günay kullanılacak bi adama benziyor mu ? Açıklamalarını bir gözden geçir bakanlıktan alındıktan sonraki açıklamalarına bak derim neyse konuyu çarpıtmayalım. Ama teşhislerin tamamen yanlış.
@mustafa_(87) hükümet demeyelim çok geniş kapsamlı oluyor önceki kültür bakanı en büyük engeldi sonrada tv lerden şirin görünse bile spor bakanıda ciddi engeller çıkarmış oda değiştide rahat ettik açık net olan bir şey varsada RTE yapın demediği sürece o stattan bir taş bile yıkılmazdı gerçekleri saptırmakta doğru değil biz olimpiyat rüzgarıyla izni Başbakandan kopardık olimpiyatın önemli noktalarından biriydi ama bu zamana kadar belediye anıtlar ve bakanlıklar tarafından konulan engelleride göz ardı edemeyiz halada bu baskılar stat yükselmesiyle azalarak devam ediyor kabayı tam anlamıyla bitirmeden rahat edemeyiz benim hala bir sürü çekincem var kimse rahat değil projelerin gizli kapaklı olması statla ilgili hiç bir bilginin paylaşılmaması hep bu sıkıntılar yüzünden oluyor bizi bırakın şantiyede çalışan taşarön firmalar bile bir adım sonra yapacaklarını bilmiyorlar projeler lokal veriliyormuş yada beni öyle kekliyorlar :D ama üstünde konuşulan her şeyde +10 kodundaki proje ondan sonrası yok o projeninde kabası bitti hemen hemen hükümetin gerçek anlamda izni ve desteği olsaydı herşey daha farklı olurdu hükümet destekli projelere bir bakın derim eskişehir statıyla ilgili geçen bir resim vardı çalışanlarda tek bir baret yoktu ne yelek ne emniyet kemeri orası çiftlikken biz burda her gün devlet tarafından denetleme yiyoruz kötümü değil bunun sayesinde iş güvenliği açıkları minimuma iniyor ama dediğiniz kadar rahat olmuyor 3 kamyonu arka arkaya çıkarttığın zaman polis ceza makbuzunu kulübe gönderiyor hafriyat kamyonları belediye tarafından sıkı takipte sürekli ceza kesildi kulübe kesilen cezalarla adamlar başakşehir stadını bedavaya getirmeye niyetli :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bizim yazdıklarımız yalan mı.ayrıca neyini kaldıramıycam senin yazdıklarının.kişisel bir şey mi yazdın.ben gereken cevabı veririm.

öncelikle üslübunu gözden geçir terbiyesiz adam. Senin yazdıkların yalan diye bişey söyledim mi ben ? Başbakan olmasaydı bu stadı yapamazdık 2+2= 4 daha neyin kafasını yaşıyosun sen @Necmi abi konuyu en iyi bilen insan. Mabette keza konuyu en iyi bilenlerden biri işkembeden sallamıyorum yani senin gibi.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2014, 14:35:35 mustafa_(87) ]

Çevrimdışı serti67

evt benim gözle dürbün gibi  :captain: kameradan dikkatli bakınca görünüyor fotoda daha net görülür :D
bravo efe hocam ne goz varmıs sende baslamıs ıskele gercekten
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar anladığım kadarıyla kapasite konusunda rahatsız olmayanımız yok bende inanmiyorum 45.000 i geçeceğine ki benim için ideal bu rakam yeterki her maç ortalama 40.000 oynayalım destekleyelim takımımızı ama şunu bilen varsa aranızda söylesin açıklanan 41903 tüm koltuklar dahil mi vip, loca vs yoksa 41.903 + vip, loca vs şeklinde mi toplama yapmamız gerek bu konu bile açığa kavuşmadı niye bu kadar belirsizlik.
            Son olarak eski açıkta bir sürü alandan taviz verildi çıkış noktaları sadece burda iptal edilse üstten veya başka şekilde seyirci çıkışı olsa keşke zaten moralimizi bozdu eski açık üst bari çıkış tüneli olması ne biliyim görünmeyecek şekilde yapılsın (  DİKKAT ETTİMDE BU SORUYA CEVAP VERMEK İSTEMİYOR KİMSE ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE DE BİR KAÇ KEZ YAZDIM )
hocam biz bu konuyu konuştuk tartıştık kaçırmış olmalısınız .Çıkış tunelleri projedeki olacak değiştirmiyorlar ya da değiştiremiyorlar zaten değiştirebilselerdi kapalı alttaki tunelleri kaldırırlardı ilk olarak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

fatihalhan

• Ziyaretçi

bizde okadar cevap yazdık sende anlayamadıysan ben napıyım değerli kardeşim
ben sana yazmadım dikkat ettiysen istediğini yaz öğrenelim diye.demek ki anlayabilmişim değil mi?

Çevrimdışı Oktay

yok abi eyvallah. ben insanların düşüncelerine saygı duyulması taraftarıyım. eğer ki sitedeki bir yönetici beni susturup, kendi yazdıklarını silmeyip  ve üstüne ' Ben gerçeği söyledim kaldıramıyorsan senin bileceğin iş ' diyorsa hiç bulaşmam.
konuyu açan kişi yönetici değil burda yönetici arkadaş yanlış bilğiyi düzelmeye çaliştı ...

Çevrimdışı mhmtkartal

hocam biz bu konuyu konuştuk tartıştık kaçırmış olmalısınız .Çıkış tunelleri projedeki olacak değiştirmiyorlar ya da değiştiremiyorlar zaten değiştirebilselerdi kapalı alttaki tunelleri kaldırırlardı ilk olarak
kapalı alt veya başka tribün değil sadece eski açık bi ton alan kaldı orda tribün kısaldı vs sadece eski açık üst kat seyirci çıkışları olmasın

Çevrimdışı SDemirsoy

samet bi kaç saate foto gelirse netleşir oktay abini gözler görmüyor yaşlanmış :kop:
abi o kadar da yaşlı değil aslın da @Efe @Oktay  :biggrinking:

Çevrimdışı arda

@mustafa_(87) hükümet demeyelim çok geniş kapsamlı oluyor önceki kültür bakanı en büyük engeldi sonrada tv lerden şirin görünse bile spor bakanıda ciddi engeller çıkarmış oda değiştide rahat ettik açık net olan bir şey varsada RTE yapın demediği sürece o stattan bir taş bile yıkılmazdı gerçekleri saptırmakta doğru değil biz olimpiyat rüzgarıyla izni Başbakandan kopardık olimpiyatın önemli noktalarından biriydi ama bu zamana kadar belediye anıtlar ve bakanlıklar tarafından konulan engelleride göz ardı edemeyiz halada bu baskılar stat yükselmesiyle azalarak devam ediyor kabayı tam anlamıyla bitirmeden rahat edemeyiz benim hala bir sürü çekincem var kimse rahat değil projelerin gizli kapaklı olması statla ilgili hiç bir bilginin paylaşılmaması hep bu sıkıntılar yüzünden oluyor bizi bırakın şantiyede çalışan taşarön firmalar bile bir adım sonra yapacaklarını bilmiyorlar projeler lokal veriliyormuş yada beni öyle kekliyorlar :D ama üstünde konuşulan her şeyde +10 kodundaki proje ondan sonrası yok o projeninde kabası bitti hemen hemen hükümetin gerçek anlamda izni ve desteği olsaydı herşey daha farklı olurdu hükümet destekli projelere bir bakın derim eskişehir statıyla ilgili geçen bir resim vardı çalışanlarda tek bir baret yoktu ne yelek ne emniyet kemeri orası çiftlikken biz burda her gün devlet tarafından denetleme yiyoruz kötümü değil bunun sayesinde iş güvenliği açıkları minimuma iniyor ama dediğiniz kadar rahat olmuyor 3 kamyonu arka arkaya çıkarttığın zaman polis ceza makbuzunu kulübe gönderiyor hafriyat kamyonları belediye tarafından sıkı takipte sürekli ceza kesildi kulübe kesilen cezalarla adamlar başakşehir stadını bedavaya getirmeye niyetli :)

Allah seni başımızdan eksik etmesin Necmi abi  :biggrinking:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

fatihalhan

• Ziyaretçi

konuyu açan kişi yönetici değil burda yönetici arkadaş yanlış bilğiyi düzelmeye çaliştı ...
arkadaşlar konuyu uzatıyorsunuz siyasi mesajları silmek yerine (kendinizinkilerde dahil) cevap veriyorsunuz.wow forumuna çevirmeyin burayı.eğer siyaset yasaksa sizde cevap vermeyin bizide cevap yazmak zorunda bırakmayın.

Çevrimdışı Efe

cevap vereyim bir çok kerede verdim stadın kapasitesi 38-42 bin arası olarak izin verildi ilk planlamada hatta 38 binden yukarı kabul etmiyorlardı anıtlar kuruluna sunulan 3 proje var kabul gören proje eski açğın üstü açık haliydi 3 tarafı kapalıydı yani  stadın anıtlar kurulu kuleleri geçmemek şartıyla eski açığa üst kat tribün yapılamasınada izinverdi ancak çatı açıktı sonra çatıyı kapattırmaya izin verdi şuan 4 tarafıda kapalı ayrıca stadın toplam yüksekliği için sınır koydular kapasite ancak 42 bin olur dediler bizim başkan da onların bu dediklerine karşı 41.903 sayısını uydurdu ancak yaptığı stad 50 bin kapasiteye göre dizayn edilmiş bir yapı -5-50 kotuna indi stad  fb nin stadıyla aynı büyüklüğe sahip sıra sayılarıda yakın ancak stad açılmadığı sürece 41.903 olarak söylemeye devam edeceğiz koltuklar stada takılmadan gerçek kapasiteyi bilmiyoruz diyeceğiz mecburuz ama sadece şunu bilin bu stad gerekli izin alındığı takdirda 48 bin olarakta açılabilir yapı buna müsait bunu yapacakta yönetim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

kapalı alt veya başka tribün değil sadece eski açık bi ton alan kaldı orda tribün kısaldı vs sadece eski açık üst kat seyirci çıkışları olmasın
Üst katta tribün çıkışları yapılması zorunlu hocam taraftarlar başka bir yerden çıkamaz yeni yapılan bütün stadlarda üst katlarda tribün çıkışları mevcut
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar hepimiz beşiktaşlıyız bunun farkında olarak yazalım yazılarımızı.stadımızı yaparken hiç kimseye yapılmayan zorluklar karşımıza çıkartıldı.tabi bu zorluklar karşısında bazı yerden yardımlarda oldu.tehtitlerde oldu.köprüyü geçene kadar sakin olun :D

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar forumda uzun zamandır güzel bir hava yakalandı bu havayı bozmayalım herkesi sağ duyuya ve sakin olmaya davet ediyorum :)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy sen saat kaçta foto yolluyacan?
18.30 dan sonra yollayacağım @Oktay abi bi aksilik olmaz ise

Çevrimdışı Efe

abi o kadar da yaşlı değil aslın da @Efe @Oktay  :biggrinking:

aynen değil  belki pc de problem vardır bulanık gösteriyordur :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

stadımız öyle ya da böyle yapılıyor gerisi şimdilik çokta önemli değil önemli olan en kısa sürede evimize kavuşmak bunun içinde geri sayım başladı :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

bugünkü hafriyat tüm zamanların en hızlı hafriyatı olmaya aday kamyon 100 le gidiyor döküyor 100 le eski açık arkaya gidiyor rampa son nefesin veriyor heralde :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı msezer

öncelikle üslübunu gözden geçir terbiyesiz adam. Senin yazdıkların yalan diye bişey söyledim mi ben ? Başbakan olmasaydı bu stadı yapamazdık 2+2= 4 daha neyin kafasını yaşıyosun sen @Necmi abi konuyu en iyi bilen insan. Mabette keza konuyu en iyi bilenlerden biri işkembeden sallamıyorum yani senin gibi.

Tek bir sorum var.
Bir spor alanının yapılıp yapılmaması kararının bir başbakanın 2 dudağının arasında olması normal mi sizce arkadaşlar?

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar hepimiz beşiktaşlıyız bunun farkında olarak yazalım yazılarımızı.stadımızı yaparken hiç kimseye yapılmayan zorluklar karşımıza çıkartıldı.tabi bu zorluklar karşısında bazı yerden yardımlarda oldu.tehtitlerde oldu.köprüyü geçene kadar sakin olun :D
@MURAT dairende bir düber çakarken bile yan komşun icabında rahatsız oluyor söyleniyor sana illaki stat yapılırken zorluk çıkaran olaçak burda mesele bir an önce stadı bitirmek bak sonra kimsenin sesi çıkıuomu :ok:

Etiketler: