Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316601 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

İlhan arkadaş sen hiç inönüye gittin mi bilmiyorum bizim taraftarımız daha düne kadar maçlarda forma giymiyordu renga renkti tribünler yeni yeni formalar giyiliyor. Yani her takımın taraftar yapısı aynı değil bu konuda bizim taraftarımız ne yazık ki geri planda burdan yola çıkarak kombinelerin satılamaması gibi konular taraftar yapısıyla ilgili ama ben inanıyorum yeni stad ile bu kırılacak.. Şuan ki durum bizim taraftarımız için anarmol değil ki sanki geçen senelerde 30.000 kombine satmışız bu sene niye almıyolar gibi konuşuluyor açık ve net olmak gerekirse biz buyuz arkadaş önemli olan bunu yıkmak forma satışları gösteriyor ki iyi yoldayız bir anda olmaz bu işler..
ben 1996 dan bu yana maçlara gidiyorum. Son 2 yılda taraftar tekrar dönmeye başladı. Birşeyler için çaba gösterildiğini görüyorlar. Ancakkkk mazeret ne olursa olsun böyle bir dönemde geçersizdir. Adamlar 100 milyon usdlil yatırıma girmişler. Bunu anlamamak için çok saf olmak gerek. Ayrıca şampiyonluk da bahane olmaz. Avrupa'da yıllarca şampiyon olmadığı halde sürekli dolu tribüne oynayan birçok takım var. Açıkçası sponsor bileti vs. Gibi belelim yollarla kimse gelmesin. Böyle adamlardan bu klübe ancak zarar gelir. Mümkünse uzak dursunlar. Yeni açıkta satılan kombineler topu topu üç loca parası.

Çevrimdışı sallapati

Obitaş da son  haftalardaki çabaları ile kümede kalma ümitlerini arttırıyor  :lol:

Çevrimdışı ozan062

kombineler 25bini bulmaz diyordum sanırım bitmeden birseyler olusmadan bu rakama ulasması imkansız gibi v
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Doğru diyosun vermeye gelince iskoçlar bile pintilikte elimize su dökemez :s20:
Başın iyi mi @Oktay var mı bişey ?

Çevrimdışı sallapati

kombineler 25bini bulmaz diyordum sanırım bitmeden birseyler olusmadan bu rakama ulasması imkansız gibi v

stad bitince de bizim kombineler 25-30bin aralığında kalır.. bence böyle olması iyi her maç 15bin bilet satılması daha iyi olur

Çevrimdışı asi_kartal

Necmi abi o zaman birbirimizi kandırmaya gerek yok koskoca istanbul da 30.000 kombine satılamıyorsa susalım.. Benim anlatmak istediğim bizim taraftar yapımız maalesef bu şekilde yani durum anormal değil bizim bunu aşmamız lazım yeni stad ile birlikte taraftar yapımız pozitif anlamda değişecek, değişmesi lazım bunu forma satışlarında görüyoruz diğer konularda da yavaş yavaş olacak. Bu taraftar profilinden kimse çok kombine beklemesin alınırsa amenna ama durum bu ayrıca passo lig olayıda var malesef.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

@mustafa_(87) eline sağlık kardeşim çıplak gözle nasıl durumlar

Çevrimdışı Anıl

stad bitince de bizim kombineler 25-30bin aralığında kalır.. bence böyle olması iyi her maç 15bin bilet satılması daha iyi olur
Şimdiden 10.000 i geçtik, ve çoğu da Kapalı-Numaralı o yüzden stad bittiğinde 30-35 bin arası olur diyorum ben :)

Çevrimdışı ozan062

Necmi abi o zaman birbirimizi kandırmaya gerek yok koskoca istanbul da 30.000 kombine satılamıyorsa susalım.. Benim anlatmak istediğim bizim taraftar yapımız maalesef bu şekilde yani durum anormal değil bizim bunu aşmamız lazım yeni stad ile birlikte taraftar yapımız pozitif anlamda değişecek, değişmesi lazım bunu forma satışlarında görüyoruz diğer konularda da yavaş yavaş olacak. Bu taraftar profilinden kimse çok kombine beklemesin alınırsa amenna ama durum bu ayrıca passo lig olayıda var malesef.

demekki su durum olmus bizim profil,, basarıyla duzelen bir yapı,, onuda zamanla yapıcaz bu kadar karamsarlıga gerek yok hallolur hersey canınızı sıkmayın bir sene daha sabredelim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı okansosa

ben hala bu sene çıkan kombinelerin iki sene geçerli olduğunu bilmeyen çok kişiyle karşılaştım ve daha bir çok kişi var.Asıl kombinelerde satış patlaması bu sezon bittiğinde olur.
O gemi bir gün gelecek

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) eline sağlık kardeşim çıplak gözle nasıl durumlar

Fena değil abi ama yeterli değil. Bu sene kışın çok yağışlı geçeceğini düşünüyorum ve bu kaybettiğimiz zamanlara çok yanacağız burada.

Çevrimiçi Necmi

Passo ya bende karşıyım ama bazı şeyler varki tercih etmek zorunda kalıyorsun bu sene bu stat yapılıyor olmasaydı bu kombineyi bana kimse aldıramazdı ama sonuçta Beşiktaşın ihtiyaçları prensiplerin önüne geçiyor evet taraftar profili değişecek vede değişmesi gerekiyor bu olmazsa bu kulüpten bir şey bekleyemeyiz gelişen çağı yakalamak gerekiyor endüstriyel futbolda amatör kalamazsın zayıfsan itilir kakılırsın kimse senin taraftarın 132 desibel ses rekoru kırdı demez futbol havuzuna kaç para bırakıyor der yani sonuçta belirleyen taraftardır ne kadar taraftar  ortada aktif katılım yapıyorsa o kadar basın seni ciddiye alır bunada bağlı sponsorlar peşine düşer herkesin iştahı kabarır sadece bilet parası veya forma değil esas avantaj bu yönde olur yoksa hiç bir takım forma ve kombineyle dönemez

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Passo ya bende karşıyım ama bazı şeyler varki tercih etmek zorunda kalıyorsun bu sene bu stat yapılıyor olmasaydı bu kombineyi bana kimse aldıramazdı ama sonuçta Beşiktaşın ihtiyaçları prensiplerin önüne geçiyor evet taraftar profili değişecek vede değişmesi gerekiyor bu olmazsa bu kulüpten bir şey bekleyemeyiz gelişen çağı yakalamak gerekiyor endüstriyel futbolda amatör kalamazsın zayıfsan itilir kakılırsın kimse senin taraftarın 132 desibel ses rekoru kırdı demez futbol havuzuna kaç para bırakıyor der yani sonuçta belirleyen taraftardır ne kadar taraftar  ortada aktif katılım yapıyorsa o kadar basın seni ciddiye alır bunada bağlı sponsorlar peşine düşer herkesin iştahı kabarır sadece bilet parası veya forma değil esas avantaj bu yönde olur yoksa hiç bir takım forma ve kombineyle dönemez

Ağzına sağlık abi altına imzamı atarım.

Çevrimiçi Necmi

Fena değil abi ama yeterli değil. Bu sene kışın çok yağışlı geçeceğini düşünüyorum ve bu kaybettiğimiz zamanlara çok yanacağız burada.
katılıyorum bu kışı biraz sert geçireceğiz gibi görünüyor her şeyin hayırlısı kasım sonuna kadar kabanın yükünü atabilsek kışın etkisini fazla hissetmeyiz
çalışma kapalı alanlara kayacağı için ciddi problem olmaz

Çevrimdışı ilhan mansız

Passolige ben de karşıyım. Zaten esasen büyük çoğunluk karşı. Ama bunu bu dönemde öne sürmek Beşiktaş'a zarar verir. Bu çok basit bir gerçek. Klüp bu kadar borcun içinde yatırım yapmaya çalışıyor. Gerçekten anlamıyorum neyi tartıştığımızı. Bu stad bittiğinde zaten çok değerli olacak. Ama benim gözümde bugün bu klübe yapılan yardım her zamankinden çok daha değerlidir. Necmi abi yazmış az önce maçlardan önce köyiçi tıklım tıklım. Neredeyse bir kombinenin yarı parası bir günde harcanıyor.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

katılıyorum bu kışı biraz sert geçireceğiz gibi görünüyor her şeyin hayırlısı kasım sonuna kadar kabanın yükünü atabilsek kışın etkisini fazla hissetmeyiz

Kasıma kadar esas kabanın yükü ortaya çıkar abi :) Üst katlar var ve gerçekten canımız sıkılacak. Çiçeklerin Numaralının kabasını üst katlar hariç Ekim Sonunda bitireceğini düşünüyorum. Obitaş'da yeni açıkta kasım sonu gibi komple üst katlara yönelir.

Çevrimdışı arda

Alt kat tribun cikislarini iptal edip farkli bir cozum yapilabilir mi ? Ve su asamada bunun olma imkani nedir ? Taraftarin genel gorusu bu sekilde, bari bu konularda taraftar gorusu alinsaydi..

Oralarında sahipleri var hocam, teyzeler çocuklular oraları tercih ediyor  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

Aynen o şekilde aralik icinde kabanin zor kismilari bitmeli sıkıntısiz ust kat kirisler kalmali onlarda iyi calismayla bitirilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Efe

Eve gidiyorum mustafa fotolari atmis bi bakalim neler olmus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı MUTLU

Bu eski açıktaki rampa resmen stadın kamburu oldu.  Çiçekler sağdan Soldan kalıplama yapıyor ama ortaya enteresan bişey çıktı. Bu rampayı 1-2 günde kaldıramazlarmı isteseler. İnanıyorum rampa olması gereken seviyeye geldiğinde eski açık daha da hızlanacak ve numarasının Son kalan temel kısmı hızlıca yapılacak
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı ilhan

Etiketler: