Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8378073 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Deniz bu tarihlerden önce bitmeli yoksa 2.yarı hayal olur :tabe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Umut abı duy sesımı bende nöbetteyım  :D :D

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Geovani

Efe denizin verdiği tarihler bencede gerçekçi sadece numaralıda belki bi 15 gün önce olabilir....Önemli olan mabetin bu akşamki açıklaması çatı 2 ayda monte ediliyor dedi yani ekim 10 gibi tüm kaba bitse aralık ortası asılmış olur 45 günde çatı kaplaması ve saha zemini eş zamanlı gitse ikinci yarı geçeriz inş en fazla bi maç kaçırırız gibime geliyor tabii bunlar sadece tahmin....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Deniz

@Deniz bu tarihlerden önce bitmeli yoksa 2.yarı hayal olur :tabe:
inşallah yanılırım ve bu tarihlerden önce biter..Finansman sıkıntısı malesef erken belirdi.Nakit paramız yok.Tamam kaynak yaratılmaya çalışılıyor ama o iş de kolay değil neticede 500 milyon tl borcu olan bir kulübüz kredi alırken biraz zorlanıyoruz.vodafone da erken ödeme yapmıyor..

Dediğim gibi erken bitsin de biz yine yanılalım yanılmaya alıştık ne de olsa :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Efe denizin verdiği tarihler bencede gerçekçi sadece numaralıda belki bi 15 gün önce olabilir....Önemli olan mabetin bu akşamki açıklaması çatı 2 ayda monte ediliyor dedi yani ekim 10 gibi tüm kaba bitse aralık ortası asılmış olur 45 günde çatı kaplaması ve saha zemini eş zamanlı gitse ikinci yarı geçeriz inş en fazla bi maç kaçırırız gibime geliyor tabii bunlar sadece tahmin....
Aynen abi tamamen varsayımlar üstüne konuşuyoruz ama ortada da bazı gerçekler var.Malesef bu gerçekler bizim avantajımıza değil dezavantajımıza.Bir ara nisan sonu gibi hafriyat bitecek diye konuşulduğunu hatırlıyorum.ama hafriyatın haziran sonundan önce bitmesi de mümkün değil.nerdeyse tüm işlerimiz 2-3 ay geriden geliyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Bu stadda şimdiye kadar hep hesaplar hedefler koydum/koyduk.Ama malesef hiçbiri tutmadı.Gerek finansman sıkıntısı gerek de malum birkaç sebepten dolayı işlerimiz hep ertelendi.Artık hedeflerimi daha gerçekçi koymaya karar verdim:

15 Temmuz kapalı kaba inşaatı biter.

30 ağustos eski açık kaba inşaatı biter.

15 eylül yeni açık kaba inşaatı biter.

29 ekimde numaralı kaba inşaatı biter.

yukarda yazdığım tarihlerden erken bitmesini bütün kalbimle isterim ama malesef o tarihlere bile yetişemeyeceğinden korkuyorum..
Kapalı'nın kabası temmuz sonunu bulmaz, Temmuz 10 gibi biter. Eski Açık Ağustos 20 gibi biter, Yeni açık eylül sonuna bitmiş olursa çok iyi olur. Tüm kaba ise Ekim sonu biter gibi  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Nöbet tutan arkadaşlara kolay gelsin.Yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler :)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

Valla subat 2014 bence cok onemli bu tarihte mac oynanir hale gelmeli stad hersey bunun ustune kurulmali kaba insaat hizlandi ekim ayi belirleyici olacak insallah basinda kaba biterde diger islere zaman kalir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Valla subat 2014 bence cok onemli bu tarihte mac oynanir hale gelmeli stad hersey bunun ustune kurulmali kaba insaat hizlandi ekim ayi belirleyici olacak insallah basinda kaba biterde diger islere zaman kalir
abi bence mart yada nısan gibi oynarız ılk maçı inşallah şubat ta oynarız ama şöylede olabılır kendı duşuncem bılmıyorum ne kadar katılırsın yetişmese bile mayıs ayında bı açılış maçı olsun kombıne alanlara bu sene nasıl bı fıkır abı sence :)

Çevrimdışı Geovani

Bu kadar zor yerde olan stadı yıkarak kendi özkaynaklarını kullanarak 18-19 ayda bitirebilmek bile büyük başarıdır bende ilk başlarda sanki 29 ekime geçeriz diye düşünüyordum ama şu an için en erken tarih en iyimser tahminle şubat ortası gibi gözüküyor...Boşver denizim bu stad yapıldıktan sonra bidaha ALLAH bi zeval vermesse yıkılmaz zaten tarihe tanıklık etmenin keyfini çıkaralım kardeşim  :ok: :)

Çevrimdışı keremfrat1

Bu kadar zor yerde olan stadı yıkarak kendi özkaynaklarını kullanarak 18-19 ayda bitirebilmek bile büyük başarıdır bende ilk başlarda sanki 29 ekime geçeriz diye düşünüyordum ama şu an için en erken tarih en iyimser tahminle şubat ortası gibi gözüküyor...Boşver denizim bu stad yapıldıktan sonra bidaha ALLAH bi zeval vermesse yıkılmaz zaten tarihe tanıklık etmenin keyfini çıkaralım kardeşim  :ok: :)
bencede abı çok şasnlıyım bu konuda çocuklarıma ılerıde anlatıcam butun gun stadı ızledığımı :D allah kaza bela vermeden bıtırmeyı nasıp etsın :)

Çevrimdışı Geovani

Elbette kerem düşünsene eski açıkta maç izliyosun o kolonun o tabla betonun nasıl yapıldığını görmüşsün  :) yapan emekçilerimiz mühendislerimiz kadar olmasada  bizimde izleme katkımız oluyor asıl stad bitince tuhaf olucaz gibime geliyor mobilden pcden devamlı takip eediyorum bitince bi boşluk yaşayacağımıza adım gibi eminim  :iblush:  sağ salim bitsinde boşluğada alışıcaz   :)

Çevrimdışı keremfrat1

Elbette kerem düşünsene eski açıkta maç izliyosun o kolonun o tabla betonun nasıl yapıldığını görmüşsün  :) yapan emekçilerimiz mühendislerimiz kadar olmasada  bizimde izleme katkımız oluyor asıl stad bitince tuhaf olucaz gibime geliyor mobilden pcden devamlı takip eediyorum bitince bi boşluk yaşayacağımıza adım gibi eminim  :iblush:  sağ salim bitsinde boşluğada alışıcaz   :)
:D bıtınce abı hele ılk maçta ben dıycem oturduğum yerın betonunu ızledım yada ne bılıyım çok farklı bı duygu abı anlatılmaz yanı :)

Çevrimdışı Geovani

Ben inşaatı izlerken staddaki ilk üçlüyü düşünüyorum hep stadın bitimine yakın bu heyecan dahada belli eder kendini kardeşim

Çevrimdışı keremfrat1

Ben inşaatı izlerken staddaki ilk üçlüyü düşünüyorum hep stadın bitimine yakın bu heyecan dahada belli eder kendini kardeşim
hele o abı Saldırr BEŞİKTAŞIM OLEYYY Tuylerımızın dıken dıken olucağı anlar

Çevrimdışı eski inönü

:)) dehşet ses çıkar biliyosun dimi  :D

Çevrimdışı keremfrat1

04:18 İtibarı 1 tır ıle prekast giriş yaptı  :D :D :D

Çevrimdışı Geovani

Ne diyosun umudum çook fena olacak çoooook

Çevrimdışı Thuggie

Stada yakin bir yere mi dökülüyor hafriyattan cikan toprak? Cabuk dönüyor kamyonlar

Çevrimdışı keremfrat1

Kopru trafığı gıbı kamyonlar mıkserler trafıge takıldı :D anı bı baskın oldu  :busted_cop: :D

Çevrimdışı Geovani

Nöbetçi kartallar stad size emanet bi malzeme falan eksilmesin  :D iyi sabahlar olsun güneş bi kere daha şerefbeyin üstüne doğsun

Çevrimdışı keremfrat1

Nöbetçi kartallar stad size emanet bi malzeme falan eksilmesin  :D iyi sabahlar olsun güneş bi kere daha şerefbeyin üstüne doğsun
iyi geceler abi :) kendıne ıyı bak

Etiketler: