Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8310949 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Yeniİnönünün izni de ne bitmez izinmiş arkadaş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yeniİnönünün izni de ne bitmez izinmiş arkadaş

sorma arkadaş.... 29 ağustostan beridir ortada yok adam :)

Çevrimdışı Deniz

bizim de müzenin giriş kısmına böyle birşey konsa çok ilgi çekici olur  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

ilker zorlu vardı o gözükmüyo kaç gündür :alala: :alala:

Çevrimdışı Deniz

Koltukların rengi açıklansa artık üretimi başladı deseni ve tasarımı bellidir ?  :alala:

Çevrimdışı eski inönü

Böyle arenanın böyle sevdalıları olur,hepiniz harikasınız. :ok:
süpersiniz gençler   :super:

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi bu ne ya twitter da ne acayip hesaplar var @Zulümpiyat  :lol: :lol: :lol: ne paylaşmış  :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi hevesimi kursağımda bıraktın,abaküs koltuklarda ihtimal yok mu şimdi. :bawling:
ahmetx öyle bir ihtimal yokmuş bende duyduğumu söylüyorum

Çevrimdışı Sutlas

Bugüne kadar yapılan işi kimse küçümsemiyor, hatta bu parasızlık durumunda mucize bile denebilir, stad 2016'da açılır demek yönetimi yermek amacı ile değil, sadece bir tespit.

Kaba inşaat Ocak'ta bitse bile ki bitmeyecek, sekiz ayda çatı, prekast, çim, koltuk montajı ve ince işçilik bitmesi mümkün değil, özellikle çatı işi çok zor olacak, leblebi gibi yapılacağını sandığımız prekastların bile ne kadar uğraştırdığını gördük, çatı onda yüz kat zor belki de, en ufak hata payına yer olmayan, çok dar bir alanda, ağır parçalarla ve yüksekte yapılacak bir iş, çatının temiz altı aylık işi var.

O yüzden 2016 Ocak makul bir tarih, yine rekor bir süre olacak yapıldığı konum düşünülünce.

çiçeklerde hızlanma var eski açıkta az önce 3 çalışan gördüm  :s20:

Çevrimdışı mhmtkartal

san mames stadının tribünleri sahaya uefa kriterlerinden yakın geldi, bilgisi olan arkadaş var mı bizim stad da bu kadar yakın olacak mı ? Bi de san mamesde ne kadar bu mesafeler bizde kale arkası 7 diğer tribünler 8 diye biliyorum

Çevrimiçi Necmi

Stadın erken veya geç açılmasından daha çok odaklanmamız gereken konunun stadın her yönüyle tam olarak bitmiş (Dış peyzaj, iç ince işçilik, oturmuş bir çim, elektronik sistemler v.b) şekilde açılması gerektiğidir bence. Seyrantepe'nin durumu malum, hala eksikleri gidermek için çalışıyorlar. Yönetimin erken bitirmek adına bazı şeylerden feragat etmesinden korkuyorum..
Toki arenadakilerin ceplerinde akrep olduğu için eksikleri devlete dayamaya çalışıyorlar o yüzdende gecikiyor biz kendi paramızı kendi emeğimizi kullanıyoruz paramız varsa yaparız paramız yoksa borca girmeye gerek yok olduğu zaman yaparız birinden bir şey almıyorsunki her şey tam eksiksiz teslim alasın şu an sokakta kaldık önceliğimiz başımızı içeri sokmaktır ufak tefek eksiklikleri zaten içindeykende yapabiliriz zaten kullanabilmemiz için gerekli büyük kalem işleri girmeden yapmak zorundayız ufak tefekler büyük maddi külfet yaratmayacağı için bir takvime bağlanır zaman içersinde yapılır her şey paraya endeksli değil bazı üretimler içinde zaman gerekiyor mesela dış kolonlar küfeki yapılacaktı ama karar değişmiş artık iç kolonlarında kaplanmasına karar verilmiş bunun gibi ince işlerin meblağı bayağı arttı ne kadar iş artar zamanda o kadar geriye doğru gider ama bunlar statın açılış tarihine engel olmamalı  bazı şeyler içindeykende yapılabilinir. Bu arada :hosgeldin @Serhat Akkaya

Çevrimdışı ahmett.67

Bugüne kadar yapılan işi kimse küçümsemiyor, hatta bu parasızlık durumunda mucize bile denebilir, stad 2016'da açılır demek yönetimi yermek amacı ile değil, sadece bir tespit.

Kaba inşaat Ocak'ta bitse bile ki bitmeyecek, sekiz ayda çatı, prekast, çim, koltuk montajı ve ince işçilik bitmesi mümkün değil, özellikle çatı işi çok zor olacak, leblebi gibi yapılacağını sandığımız prekastların bile ne kadar uğraştırdığını gördük, çatı onda yüz kat zor belki de, en ufak hata payına yer olmayan, çok dar bir alanda, ağır parçalarla ve yüksekte yapılacak bir iş, çatının temiz altı aylık işi var.

O yüzden 2016 Ocak makul bir tarih, yine rekor bir süre olacak yapıldığı konum düşünülünce.

Bence herşey paraya bakıyor. Maçları  15-20 bin kişiye oynarsak inşaat uzar. Ama 50-60 bine oynarsak ki pek ihtimal vermiyorum ama ümit ediyorum,   sıcak para akışı olacağından işler hızlanır.

Çevrimiçi Necmi

san mames stadının tribünleri sahaya uefa kriterlerinden yakın geldi, bilgisi olan arkadaş var mı bizim stad da bu kadar yakın olacak mı ? Bi de san mamesde ne kadar bu mesafeler bizde kale arkası 7 diğer tribünler 8 diye biliyorum
yanlış biliyorsun Vodafone arena resmi sitesinden doğru bilgilere ulaşabilirsin kale arkaları 7.95 diğer kısımlar 6.15 metre @mhmtkartal

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada :hosgeldin @Serhat Akkaya
hoşbulduk  :) böyle güzel bir ortamın içinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum tribünlerde de görüşmek dileğiyle..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Abi 2 ayda çatıyı yapmak bence imkansız ama zamanı gelince görecez.Benim dediğim gibi uzun sürerse Deniz kardeşimiz demişti dersiniz  :D

Uzin degil normal suresi 2.5 ay kapalma haric kaplamayla yazi bulur yeni sezonda baslangici yapariz daha gecikme olursa bu sıkıntı cikarir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

san mamesle ilgili tüm bilgilere buradan bakabilirsiniz.http://besiktasarena.com/index.php?topic=625.0
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

çiçeklerde hızlanma var eski açıkta az önce 3 çalışan gördüm  :s20:
Yeter bugunluk :icool: yagmurdan dolayi is gubenligi izin vermiyor tablada calismaya cok tehlikeli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ağır parçalarmı :alala: nasıl bir çatı yapılacağını düşünüyorsun  prekastlarda hiçte uğraştıklarını görmedim takır takır yerine konuyor konmamasının nedenide işin onlara teslim edilmemesi belkide statta olan en hızlı iş prekasttırrölanti çalışırlarken bile iş veremiyoruz çatı işide sadece ihtimalleri düşünüyoruz ne olacağını nasıl olacağını kimse bilmiyor başka statlardan örnekler veriyoruz ama öylemi olacak onu bile bilmiyoruz isterseniz önce bir detayları öğrenelim öbür türlü kendi beynimizde yarattığımız hayal mahsulü sürelerle kimsenin moralini bozmaya gerek yok

Çevrimdışı Deniz

Uzin degil normal suresi 2.5 ay kapalma haric kaplamayla yazi bulur yeni sezonda baslangici yapariz daha gecikme olursa bu sıkıntı cikarir
Abi ben kaplamasiyla falan 5-6 ayda biter isi diyorum zaten :)

bilgi için teşekkür ederim  en önemlisi işçi sağlığı gerisi teferruat @Efe

Çevrimdışı Tolga

bu sezon orada maç oynamak imkansız ama ağustos 2015te stadımızın açılacağına inanıyorum 1 yarı daha olimpiyat çekilmez yani buna göre bir program belirlenmiş olmalı diye düşünüyorum :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mhmtkartal

san mamesle ilgili tüm bilgilere buradan bakabilirsiniz.http://besiktasarena.com/index.php?topic=625.0
teşekkür ederim gerçekten san mames yakın gözüküyordu bizimki de hemen hemen aynı hayal etmek zor baskıyı Allah diğerlerine sabır versin

Çevrimdışı Sutlas

ağır parçalarmı :alala: nasıl bir çatı yapılacağını düşünüyorsun  prekastlarda hiçte uğraştıklarını görmedim takır takır yerine konuyor konmamasının nedenide işin onlara teslim edilmemesi belkide statta olan en hızlı iş prekasttırrölanti çalışırlarken bile iş veremiyoruz çatı işide sadece ihtimalleri düşünüyoruz ne olacağını nasıl olacağını kimse bilmiyor başka statlardan örnekler veriyoruz ama öylemi olacak onu bile bilmiyoruz isterseniz önce bir detayları öğrenelim öbür türlü kendi beynimizde yarattığımız hayal mahsulü sürelerle kimsenin moralini bozmaya gerek yok

Abi, senin de söylediğin gibi Obitaş bu hızla ancak 6 aya falan bitirir yeni açığı ve 8 aydır hızlanmayan firma bu saatten sonra hiç hızlanmaz çünkü adamalar ilk günden itibaren bu işi sahiplenmediler, benimsemediler.

Gerçekçi olup moralimizi bozmak, hayalci olup moralimizi bozmaktan iyidir. Stad yıkılmaya başladğında, 2 ayda yıkıp hafriyatı kaldırırız diye başladı bu iş, sonra bakıldı olmuyor, Ekim'de temel atarız dediler, Aralık sonunda sadece kapalının temeli atıldı, sonra Ağustos'a yetişir muhabbeti oldu başkanın gazıyla, imkansız olduğu anlaşılınca bu sefer 29 Ekim'de açarız muhabbeti başladı, o da olmayınca yıl sonu kaba biter dedik, şimdi görüyoruz ki o da olmayacak, şimdi kaba Şubat-Mart gibi biter Ağusotos'a yetişir beklentisi var ama yine aynı şey olacak, Ağustos geldiğinde, devre arası açılır diyeceğiz, ben artık o kadarına razı oldum.

Çevrimdışı Efe

Abi ben kaplamasiyla falan 5-6 ayda biter isi diyorum zaten :)
tmm o normali mayista vincler sahadan ciktimi bi is kalmiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: