Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8309320 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

bu arada zeminin hibrit çim olacağına dair hiçbir resmi açıklama yapılmadı değil mi? Zeminin çok kaliteli olacağı yağmurdan çamurdan etkilenmeyeceği yönünde yapılan açıklamalara dayanarak biz tahmin ediyoruz, sonra hibrit olmazsa yönetime yüklenmeyelim niye sözünüzü tutmadınız diye
zemin deniz seviyesinin altinda insallah ilerde sikinti cekmeyiz muhendisler en iyisini ayarliyorlardir

Çevrimdışı attila_metu

Stadın en geç ağustosta kullanıma başlanacağını düşünüyorum.
Aksini düşünmek 3. Sezon olimpiyata mahkum olmak demektir.
Bunu yönetimin göze alması mümkün değil. Beşiktaş taraftarı yeri geldiğinde
Gerekli tepkiyi koyar.
Yönetim ne yapar eder gerekirse borç alır stadı yeni sezona yetiştirir.

Çevrimdışı Deniz

Hibrit cim ile ilgili resmi bir aciklama yok ama insallah olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

Gerekli tepkiyi koyar.
yeni sezona yetisir allahin izniyle ama nisanda mayista mac yapmak hayalcilikten ote degil geregi de yok zaten o kadar beklenildi 2 ay daha sabredilir

Çevrimdışı ERAY G

tersi bir durumu göze alamazlar ingiliz bir firma yapacak çimi yanılmıyorsam özellikle ingiliz sahaları örnek alındı bunun için çüzzi sayılacak bir masraftan kaçılmaz
ama dediğin gibi resmi olarak açıklanmadı :evillol:

iklimlerimiz çok farklı ama tek zeki ben değilim, düşünmüşlerdir herhalde  :D ...
Umarım bizim iklime benzer yerlerde yapmışlığı vardır bu firamanın. :alala:

Çevrimdışı Efe

Gerekli tepkiyi koyar.
Zaten bizim bitti gozuyle baktigimiz an mac oynanabilecek andir cati saha koltuklar hazir olsun diger isler sonrada yapilir ic bolumler cok onemli degil bizim stada girip mac izlememiz onemli diger isler yavastan bitirilir
Şampiyon Beşiktaş JK

yeniinönü stadı tatilden dönmüş resim atmış twittera :)

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

yeni inönünün fotoya bakınca çok umutlandım bi an çok ilerlemiş gibi geldi stad yeni açık tabla da çok az yer bitmiş yarın sabaha kadar sürer orası

Çevrimiçi Necmi

iklimlerimiz çok farklı ama tek zeki ben değilim, düşünmüşlerdir herhalde  :D ...
Umarım bizim iklime benzer yerlerde yapmışlığı vardır bu firamanın. :alala:
her bölgeye göre farklı çim kültürleri var zaten buraya gelip testleri yaptılar diye biliyorum yoksa aktardan gidip rastgele çim tohumu alıp sahaya serpmiyorlar :evillol:

Çevrimdışı mduru

Çevrimdışı quentine83

şuan yeni açıkta beton dökülürken geriye kalan yaklaşık 100 çalışanımız hangi bölgede çalışıyor.bide numralı yeni açık köşe niye hal kapanmadı.??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

izninizle fotonun tam büyük halini atıyorum

Çevrimdışı Haldun

her bölgeye göre farklı çim kültürleri var zaten buraya gelip testleri yaptılar diye biliyorum yoksa aktardan gidip rastgele çim tohumu alıp sahaya serpmiyorlar :evillol:
ismail abi cim tohumu da mi satiyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Stad şekli şemali çıkmaya başladı kaba da bu hızla erkenden biter yazın güzel havalarında bu hızla olsaydı süper olurdu son bahara yavaş yavaş giriyoruz....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hibrid çim'in yapılış aşamalarıyla ilgili gördüğüm en detaylı ve güzel video bu bence.

yapımına Mart ayında başlanmış ve Temmuz ayında bitmiş. Bizim stadın zemini için de bir fikir oluşturabilir diye düşünüyorum. Hemen hemen aynı aşamlardan geçecek stadımız.

Ps: Tabi alan olarak çok daha büyük bir alan bu. Doğru karşılaştırma yapılamayabilir.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 16:35:56 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Stad şekli şemali çıkmaya başladı kaba da bu hızla erkenden biter yazın güzel havalarında bu hızla olsaydı süper olurdu son bahara yavaş yavaş giriyoruz....
+1903 .yagmursuz havalarin kiymetini bilmek lazim

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı quentine83

çok garip bi iş bu yaa.birgün bakıyorum tamam bitecek diyorum.ertesi gün bakıyorum off nasıl bitecek bu diyorum.ilginç...sanırım o günkü ruh halimle alakalı.keyfim yerindeyse bitecekmiş gibi geliyor..
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

şuan yeni açıkta beton dökülürken geriye kalan yaklaşık 100 çalışanımız hangi bölgede çalışıyor.bide numralı yeni açık köşe niye hal kapanmadı.??
koğuşta çalışıyorlardır :evillol: köşe kapandı ya iki tribün birleşti artık yükselmesini bekleyeceğiz :tabe:

Çevrimdışı Deniz

çok garip bi iş bu yaa.birgün bakıyorum tamam bitecek diyorum.ertesi gün bakıyorum off nasıl bitecek bu diyorum.ilginç...sanırım o günkü ruh halimle alakalı.keyfim yerindeyse bitecekmiş gibi geliyor..
Aynen bende de durum ayni.kesinlikle o anki ruh hali

Çevrimdışı Sutlas

koğuşta çalışıyorlardır :evillol: köşe kapandı ya iki tribün birleşti artık yükselmesini bekleyeceğiz :tabe:

Eski açık numaralı arasını ne zaman kapatırlar abi?

Çevrimiçi Necmi

Hibrid çim'in yapılış aşamalarıyla ilgili gördüğüm en detaylı ve güzel video bu bence.

yapımına Mart ayında başlanmış ve Temmuz ayında bitmiş. Bizim stadın zemini için de bir fikir oluşturabilir diye düşünüyorum. Hemen hemen aynı aşamlardan geçecek stadımız.

Ps: Tabi alan olarak çok daha büyük bir alan bu. Doğru karşılaştırma yapılamayabilir.
bizde rulo çim olarak gelecek ve serilecek yerinde ekim olmayacak hibrit rulo çimlerede uygulanıyormuş açıklama rulo çim di

Çevrimdışı mehmetcan1903

hibrit çim ile şuanki ligimizde kullanılan çimler ile arasındaki farklar ne en belirgin özellikler bakımından yani ne amaçlanıyor birde şuanda ligde hibrit çim kullanılan stadyum yok galiba?  :alala:

Etiketler: