Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8311499 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

Günaydın Tayfun :) Bugün öğleden itibaren yağmur yok diyorlar ama bakalım.
Yeni açığa beton pompası gelmiş, beton atılıyor şu an galiba.  :)
hakkaten iş olmaz dedik betonla başladı.
kombineler güncellendi,küfür etmek yok,rakam ne ise o.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

o zaman kışın hiç bir inşaat yapılmaz ki abi çok aksi durumlar da eyvallah ama bu tip yağmurlar da atılır bence hatta daha iyi olur  :D @aktar_ismail

Aşırı bir yağmurdan bahsediyorum Samet :) Kışın aşırı yağmur ancak 2-3 kez yağıyor, yaz yağmurları kısa olmasına rağmen çok daha yoğun oluyor.

Arkadaşlar herkese günaydın. Bol betonlu bir hafta diliyorum  :D Wow Turkey ve burası açıldığından beri ziyaretçi olarak takipteyim, üye olmak bugüne nasipmiş.

Hoşgeldin @Serhat Akkaya   :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar herkese günaydın. Bol betonlu bir hafta diliyorum  :D Wow Turkey ve burası açıldığından beri ziyaretçi olarak takipteyim, üye olmak bugüne nasipmiş.
sesimi duydun herhalde  :hosgeldin @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı tayfun

obitaşın çalışan vinci hariç bir aksiyon görünmüyor
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stadın erken veya geç açılmasından daha çok odaklanmamız gereken konunun stadın her yönüyle tam olarak bitmiş (Dış peyzaj, iç ince işçilik, oturmuş bir çim, elektronik sistemler v.b) şekilde açılması gerektiğidir bence. Seyrantepe'nin durumu malum, hala eksikleri gidermek için çalışıyorlar. Yönetimin erken bitirmek adına bazı şeylerden feragat etmesinden korkuyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Stadın erken veya geç açılmasından daha çok odaklanmamız gereken konunun stadın her yönüyle tam olarak bitmiş (Dış peyzaj, iç ince işçilik, oturmuş bir çim, elektronik sistemler v.b) şekilde açılması gerektiğidir bence. Seyrantepe'nin durumu malum, hala eksikleri gidermek için çalışıyorlar. Yönetimin erken bitirmek adına bazı şeylerden feragat etmesinden korkuyorum..
statın tamamının bitmesi 2015 yıl sonu detaylarıyla tabi şimdilik maç oynanacak hale gelmesi önemli hocam @Serhat Akkaya

Aşırı yağmur gördüğünüz gibi galiba betonlamayı etkiledi, gitti beton pompası ve mikserler  :by2:

Çevrimdışı SDemirsoy

Aşırı yağmur gördüğünüz gibi galiba betonlamayı etkiledi, gitti beton pompası ve mikserler  :by2:
Gelirler Gelirler şuan yağmur yok ki abi

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Abi gelemedin dün @Altuğ

Ay sonu nişanım var hazırlıklarla uğraşıyordum yoksa kesinlikle katılırdım aranıza :)

Gelirler Gelirler şuan yağmur yok ki abi

Neden gittiler söyle gelsinler Samet  :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

statın tamamının bitmesi 2015 yıl sonu detaylarıyla tabi şimdilik maç oynanacak hale gelmesi önemli hocam @Serhat Akkaya
Ben de aynı görüşteyim, 2015 sonuna doğru her yönüyle bitmiş bir hale gelecektir. Kafama takılan bir nokta var stadın tanıtım videosunda da geçen tribünlerin ortasındaki led reklamlar gerçekte de olacak mı? Bununla ilgili bir konuşma geçtiyse ben o kısmı kaçırdım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Altuğ

:hosgeldin diğer ziyaretçilerimizinde aramıza katılmalarını bekliyoruz.

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi ben bursayla bir tutmuyor tabi ki ama bursa stadinin catisini 1 senede yapamadilarsa bizim catinin 2 ayda bitmesi hayal olur diyorum.herkes 2-3 ay gibi beklentiye giriyor ama isin gercek yuzunun oyle olmadigini soyluyorum.aylar once kaba insaat agustosta biter beklentisindeydi herkes simdi ocaga yetisirse sukur edecez.5 aydan once catinin bitmedi mucizedir.ben kendimi ona gore hazirliyorum forumdaki arkadaslara da tavsiyemdir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın Besiktasarena ailesi yine prekastların rengi değişmiş yağmurdan

Çevrimdışı mduru

Çevrimdışı Atakan Uzun

şuan yağmur yok ama yeni açık betonlama haricinde çalışma gözükmüyor. eğer her zaman böyle yapılacaksa kabanın bitmesi için bizim değil martı mayısı beklememiz gerekecek gibi. şuan çalışma yapmayı engelleyecek bir durum yok anlamadım gerçekten

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi ben bursayla bir tutmuyor tabi ki ama bursa stadinin catisini 1 senede yapamadilarsa bizim catinin 2 ayda bitmesi hayal olur diyorum.herkes 2-3 ay gibi beklentiye giriyor ama isin gercek yuzunun oyle olmadigini soyluyorum.aylar once kaba insaat agustosta biter beklentisindeydi herkes simdi ocaga yetisirse sukur edecez.5 aydan once catinin bitmedi mucizedir.ben kendimi ona gore hazirliyorum forumdaki arkadaslara da tavsiyemdir :)
Deniz bunu burda bin kere anlattim bursanin catisi bizimkinden cok farkli yaklasik 7 bin ton celik var ve teflon kaplama buyuk bolumu bursanin asma germe olan bolumu 2.5 ayda havaya kalkti bizi ilgilendiren bolumu bu bizim catinin tamami asma germe bursanin arkasi komple celik bizim cati 2 ayda havaya kalkar merak etme
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

bir hevesle uyandım.daha yüzümü yıkamadan bilgisayarı açtım.bakiyim ne kadar ilerlemişiz dün akşamki resimlerden diye.bide ne göreyim.yağmur var.inşaat durmuş.
gelde şimdi günü güzel geçir.... :s20:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Yeni acik icin fiskirtici tekrar yerini aldi  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mduru

bi alamadı bir oraya bir buraya yer beğenmiyor

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Etiketler: