Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8312538 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sutlas

Mevcut hızla iyimser tahmin Ocak 2016 açılış için.

Çevrimdışı saricasi

Dün bursadaydım stadın yakınından geçtim resimlere göre daha heybetli duruyor ama hala çok işi var.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Vodafone Arena 07.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı quentine83

şuan hiç yağmur yok gibi görünüyor .neden kimse yok inşaatta...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maalesef durum onu gösteriyor. Benim de ilk baştaki tahminim Ağustos 2015'ti fakat şu mevcut durumda (Kış aylarına girilmiş olması, Kaba inşaatın bitişi, prekastlar, çatı, çim,koltuklar, ince işçilik v.s) 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında tamamen hizmete açılmış olur. Stadın lokasyonu göz önüne alındığında bu bile çok büyük başarı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı berk_bjk

İyimser mi? Nasıl bir tahmin bu aynı staddan mı bahsediyoruz?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

iyimser olmak gerekirse 2018 agustos bence..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 sene gibi bi sürede yıkılıp hafriyat kaldırılmış onlarca kazık çakılmış binlerce dert aşılmış.. inşaat 8 ayda geldiği duruma bakıp bu tahminleri yapmak nasıl bir iş bence şaşırtıcı bu STAT EN KÖTÜ İHTİMAL ODA EN KÖTÜ SENEYE SEZON AÇILIŞINDA HAZIR OLUR....

Çevrimdışı berk_bjk

Ocakta kaba inşaat bitecek kalan işlerin 1 sene sürmesi mümkün değil. Bu sene kupayı kaldırırız Vodafone Arenada.

Çevrimdışı Atakan Uzun

Bjk_Mabet hocam gel de anlat hele niye çalışma yok bugün

kaba inşaatının bitiş tarihi ile ilgili tahmin yürütüyorum;

şimdi, resimde de gördüğünüz gibi ortalama 9 ayda kapalının iskeleti bitmiş, prekastların %80'i konulmuş durumda. ince işçilik hakkında bir bilgim olmadığı için ona girmeyeceğim.

hafriyat engeli, çalışan sayısı, maddi kaynak eksikliği gibi bir çok engelle kapalı 9 ayda bu hale geldi. o zaman biz 9 ayı baz alarak fazladan bir tarih belirleyelim.

ortalama başlangıç tarihleri:

yeni açık : 15 martta
eski açık: şubat
kapalı: 20 aralık
numaralı: 26 haziran

tahmini bitiş:

yeni açık: ocak gibi
eski açık: ekim sonlarına doğru. belki kasımın başları
kapalı: ağustos
numaralı: şubat

bir aksilik olmazsa mart gibi numaralı ve yeni açıkta prekast işlemleri gerçekleşir. eski açığın prekastları ise büyük oranda yerleşmiş olur o zamana kadar. çatı ve zemin hakkında pek bir bilgim yok ama sanırsam 2015-2016 sezonuna kadar halledilebilir.

not: tarihleri olabildiğince fazladan sallamaya çalıştım. çünkü hafriyat engeli ve işçi sayısı çok etkiledi inşaatı. hafriyat engelinin olmadığını ve işçi sayısında gittikçe bir artma olacağını göz önünde bulundurursak, benim tahmini tarihleri biraz daha erkene çekebiliriz.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 12:09:05 juggerhaunt ]
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı SDemirsoy

Ay sonu nişanım var hazırlıklarla uğraşıyordum yoksa kesinlikle katılırdım aranıza :)
Hayırlı olsun Abi @Altuğ Allah tamamını erdirsin

Çevrimdışı ahmetx

Böyle arenanın böyle sevdalıları olur,hepiniz harikasınız. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ocakta kaba inşaat bitecek kalan işlerin 1 sene sürmesi mümkün değil. Bu sene kupayı kaldırırız Vodafone Arenada.
6 ay gibi bir sürede prekastların yerleştirilmesi, çatının yapılması, çimin hazırlanması, koltuklar, dış cephe gibi şeylerin bitirilebileceğini pek sanmıyorum. Bence işin asıl zor kısmı şimdi başlıyor. Vodafone'un herhangi bir gecikmeyi isteyeceğini pek sanmıyorum o yüzden bir şekilde sürecin hızlandırılması için destek vereceğini düşünüyorum umarım yanılmam.
Kombinemizi aldık, beklemekten ve destek vermekten başka yapabileceğimiz bir şey yok  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı siyah-1903

1 sene gibi bi sürede yıkılıp hafriyat kaldırılmış onlarca kazık çakılmış binlerce dert aşılmış.. inşaat 8 ayda geldiği duruma bakıp bu tahminleri yapmak nasıl bir iş bence şaşırtıcı bu STAT EN KÖTÜ İHTİMAL ODA EN KÖTÜ SENEYE SEZON AÇILIŞINDA HAZIR OLUR....

büyük harfle yazınca hızlandı dimi..

katılırsın veya katılmazsın, insanların görüşüdür, ayrıca gerçekten bir parmak bal çalma gibi olduğu da gerçek.. göz var izan var kesinlikle ağustostan önce yetişmez, bu durumda da en kötü senaryoda 2016 ocak en iyi senaryoda 2015 ağustos demek daha akla uygun..

evet hepimizin beklentisi bir an önce bitmesi yönünde, ancak gerçeklerle beklentiler örtüşmüyor hayatta malesef.. beklentiler gerçek olsa bu haftasonu yapılacak rize maçıyla stadımızı açardık değil mi  :ok:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı berk_bjk

Şuanda kaba inşaatın 8 ayda 4'de 2'si bitti yanlışsam düzeltin. Bu 8 ayda kaldırılan tonlarca hafriyat, çakılan kazıklar,temel işleri var. Kalan 4'de 2'nin 5 ayda yani Ocak sonunda bitmesi mantıklı bir tahmin olur bana göre. Ondan sonra geriye tam 4 ay kalıyor 31.05.2015'e yani bu sezonki son maçımıza çatı, ince işçilik ve çimler için. 4 ayda bunlar biter mi emin değilim ama bitebilir şampiyonluk şansımız da varsa hızlanacaktır işler kupa kaldırmak için.

Çevrimdışı Deniz

Deniz bunu burda bin kere anlattim bursanin catisi bizimkinden cok farkli yaklasik 7 bin ton celik var ve teflon kaplama buyuk bolumu bursanin asma germe olan bolumu 2.5 ayda havaya kalkti bizi ilgilendiren bolumu bu bizim catinin tamami asma germe bursanin arkasi komple celik bizim cati 2 ayda havaya kalkar merak etme
Abi 2 ayda çatıyı yapmak bence imkansız ama zamanı gelince görecez.Benim dediğim gibi uzun sürerse Deniz kardeşimiz demişti dersiniz  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

alıntının kimden olduğunu söylemeye gerek yok sanırım :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

6 ay gibi bir sürede prekastların yerleştirilmesi, çatının yapılması, çimin hazırlanması, koltuklar, dış cephe gibi şeylerin bitirilebileceğini pek sanmıyorum. Bence işin asıl zor kısmı şimdi başlıyor. Vodafone'un herhangi bir gecikmeyi isteyeceğini pek sanmıyorum o yüzden bir şekilde sürecin hızlandırılması için destek vereceğini düşünüyorum umarım yanılmam.
Kombinemizi aldık, beklemekten ve destek vermekten başka yapabileceğimiz bir şey yok  :)

12 ayda koca stad bitiyo sen onlara inanmıyosan bosa burda tartısma ortamı yaratmayalım.. .

Çevrimdışı ahmetx

2015 Ağustosa herkes kendini hazırlasın,daha hibrit çim işi var,normal çimi kesinlikle kabul etmiyorum zaten metro istasyonu gibi çukurdayız. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Yeni açığıda çekseymiş iyiymiş.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu açıdan herşey daha mukemmel :)

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi hevesimi kursağımda bıraktın,abaküs koltuklarda ihtimal yok mu şimdi. :bawling:

Çevrimdışı Oktay

yine can sıkıntısından mevzu stat  nezaman bitere gelmiş.. bunu tahmin etmek için mühendis veya çok akllılı olmaya gerek yok ; stat öyle yada böyle 2015-2016 sezonu ilk iç saha maçına yetiştirelecek  :D :D :D    İNŞALLAH demeyide ihman elmiyelim :tabe: :tabe: :tabe:

Etiketler: