Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8313487 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Hatta timsah arenada çatı eylül 2013 te başladı 1 sene oluyor hala bitmedi çatı  :) bakın ilk vinçler ve iskeleler görünüyor

http://www.bursaspor.org.tr/bs/timsaharena/fotolist.php?id=24
birde bursa çatısıyla bizi mukayese etmek elmayla armutu mükayese etmek gibi bak bakalım benzerlik varmı adamlar çelik çatı yapıyorlar
teflon kaplama yapacaklar sadece saha kısmı halat gergi oda çeliklere bağlandı yavaş olur hızlı olur demiyorum ama iki çatı arasında dağlar kadar fark var

Çevrimdışı murat

an itibariyle gök gürültülü sağnak yağış başladı.

Çevrimdışı tayfun

günaydın,bu gün çalışma yatar,bu ne yağmur arkadaş.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

günaydın,bu gün çalışma yatar,bu ne yağmur arkadaş.

Günaydın Tayfun :) Bugün öğleden itibaren yağmur yok diyorlar ama bakalım.
Yeni açığa beton pompası gelmiş, beton atılıyor şu an galiba.  :)

iyide bizi bursaylamı bir tutuyorsun bursa bu gidişle iki sene daha bitmez nedir bu ülkemizi kötüleme merakınız anlamıyorum inşaat sökterinde dünyanın en iyilerindeniz ne olmuş burası Türkiyese dönüp etrafınıza bir bakın derim şantiyeler nasıl hızla yükseliyor ezberlemişsiniz bir şey Burası Türkiye burda özel sektör son sürat ilerliyor bir çok konuda dünya standartlarının altında değiliz heleki inşaat sektöründe lider ülkelerden biriyiz birde şu kendimizi kötüleme huyundan vaz geçsek çünkü o konudada lideriz kimisi çıkar vodafonun dünyadaki en büyük yatırımım dediği stadı toki kondularla mukayese eder sen çıkarsın almanların yapacağı çatı için bizi kötülersin iyi biz kötüysek yabancılar iyiyse çatıyıda yabancılar yapacak zaten sorun yok o zaman

Haklısın Necmi abi, İnşaatta Türkiye bir dünya markasıdır @Deniz

" Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) her yıl firmaların kendi ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri iş hacimlerini dikkate alarak hazırladığı 2012 listesi yayımlandı. Dünyanın en büyük ilk 225 uluslararası müteahhitlik firmasını belirlemek üzere yapılan araştırmaya göre bu yılki listeye Türkiye'den giren firma sayısı 31'den 33'e yükseldi. Bu sayı Türkiye'yi Çin'in ardından ikinci sıraya taşıdı. "

Konu dışı:

Mail adresinize sürekli olarak haberdar edilme mailleri geliyorsa ve bu durumdan rahatsızsanız lütfen özelden bana mesaj atın.

Çevrimdışı Efe

Yeni bir hafta basladı iatanbulda yağas var gordugum kadariyla ancak yeni acikta betonlama suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Aşırı bir yağmurda bile betonlama işleminde sorun olmuyor mu @Efe ?

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydınn @aktar_ismail abi yapılır betonlama bence niye yapılmasın ki

Çevrimdışı Efe

Aşırı bir yağmurda bile betonlama işleminde sorun olmuyor mu @Efe ?

Yok abi beton surer bursaray insaatlarinda kar yagarken bile beton dokuyorlardi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Günaydınn @aktar_ismail abi yapılır betonlama bence niye yapılmasın ki

İnternette bazı bilgiler var, aşırı yağmurlu durumlarda dökülmesi sıkıntılı olabilir diye. Kafam karıştı.  :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

İnternette bazı bilgiler var, aşırı yağmurlu durumlarda dökülmesi sıkıntılı olabilir diye. Kafam karıştı.  :alala:
o zaman kışın hiç bir inşaat yapılmaz ki abi çok aksi durumlar da eyvallah ama bu tip yağmurlar da atılır bence hatta daha iyi olur  :D @aktar_ismail

Çevrimdışı SDemirsoy

45 Ziyaretçi Sizlerde Günaydın buyrun Forumumuza  :)

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın ,

Moralimizin bozulmasını istemem ama havalar kötü giderse bizim stad seneye de zor yetişir ( Allah Korusun ).
Havalar güzel iken biraz daha yol almalıydık en azından kaba inşaat bitmeliydi. Ben asıl zorlanacağımızın kısmın ince ve çatı olduğunu düşünüyorum .

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ozan062

Haklısın Necmi abi, İnşaatta Türkiye bir dünya markasıdır @Deniz

" Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) her yıl firmaların kendi ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri iş hacimlerini dikkate alarak hazırladığı 2012 listesi yayımlandı. Dünyanın en büyük ilk 225 uluslararası müteahhitlik firmasını belirlemek üzere yapılan araştırmaya göre bu yılki listeye Türkiye'den giren firma sayısı 31'den 33'e yükseldi. Bu sayı Türkiye'yi Çin'in ardından ikinci sıraya taşıdı. "

sunu soylemeden edemem:)) bizim bircok dunyaya acılmıs firmalarımız türkiyede iş yapmıyorlar zaten ondan o gelişim olmuyor,,,uzakdoguda,,asyada afrikada azda olsa amerikada var sirketlerimiz,, sizlere soylemiştim amerikadayken bir ihaleye katılmıstım 3 kopru insaatı için bizim firma acık ara farkla birinci olmusltu,, oralarda binadan cok bu tip altyapı işlerinde varız,,,

bunu niye soyluyorum,, hep uzulmusumdur bizim firmalarımız her sektorde burda değilde dısarıda inanılmaz performanslar gosteriyorlar,, burdan su cıkıyor ülkemizde denetim yok:))

daha gecen gun yasanmıs bir olay var bizim iş güvenliğimiz yok dolayısıyla isterse birinci olsunlar umrumda bile değil,,,  :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

öyle bir şey yok henüz @yigitcan1903 kesinleşen bir durum yani  :)
Maalesef falan deyince dedim reddettiler herhalde
Sağ ol Samet

Çevrimdışı SDemirsoy

Maalesef falan deyince dedim reddettiler herhalde
Sağ ol Samet

Bu stat bittiğin de daha ne ayrıntılar göreceğiz neler neler  :icool: @yigitcan1903

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın iyi haftalar Beşiktaş Arena ailesi  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

xuz

• Ziyaretçi

o sistem gene olucak ama seyirciler tribünde olucak ben böyle biliyorum yanlisim varsa abilerim düzeltsin :busted_cop:
Evet öyle olacak seyirciler tribünde konser alanı stad içinde olacak
Benim hatırladığım iki farklı sahne alternatifi olacaktı sanki. Birinde sadece tribüne seyirci, diğerinde tüm stad, büyük konserler için. Emin değilim.

Herkese günaydın, konser sistemi nasıl olacak hiçbir bilgim yok ama dediğiniz gibi seyirciler tribünde, sahne sahada sistemi olmaz, olamaz. Neden başarısız olacağını elimden geldiği kadar açıklayayım;

-Hatırlarsanız, 2013'de Vodafone "İstanbul Calling" adıyla konserler düzenlemişti. (Maalesef tamamına yakını Gezi direnişi yüzünden iptal edildi)

O organizasyonda gelen ve iptal olan gruplardan bazıları;

snoop dog
tiesto
the national
the prodigy
30 seconds to mars
sigur ros
kesha
iron maiden
placebo
nas
the xx

Bu grupların/sanatçıların hiçbiri sahne sahada seyirci tribünde izlenecek tarzda değil. Çok zorlarsanız, belki ama belki Sigur Ros ve the XX olabilir ama zaten bu grupların kitlesi böyle bir şeyi kabul etmez. Konsere gelen fanlar gruba ve sahneye yakın olmak, ayakta hoplaya zıplaya eğlenmek ister.  Üstelik insanlar heryer beton, çim yok diye küçükçiftlik parkı sevmiyor, şehrin göbeğindeki kçp yerine Parkorman'ı istiyor.

Çok büyük gruplar haricindeki gruplara saha içi de açılamaz çünkü ortalama 5-10bine çalan gruplar çoğu. Ne maliyetini karşılayabilir ne de grupların menajerleri böyle büyük bir riski göze alabilir. Açık konuşmak gerekirse Türkiye'de tek başına stad konseri yapabilecek grupların sayısı bir elin parmağını geçmez.

Bu şartlarda, ancak Tom Waits, Bon Dylan gibi kitlesi ve müziği belli sanatçılar sahne sahada seyirci tribünde konserleri verebilir ancak zaten İstanbulda bu tarza yönelik konser salonları var. Çok gelir belklediğimiz bu konserler nasıl olacak ben de merak ediyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın iyi haftalar Beşiktaş Arena ailesi  :)
Günaydın Abi gelemedin dün @Altuğ

sunu soylemeden edemem:)) bizim bircok dunyaya acılmıs firmalarımız türkiyede iş yapmıyorlar zaten ondan o gelişim olmuyor,,,uzakdoguda,,asyada afrikada azda olsa amerikada var sirketlerimiz,, sizlere soylemiştim amerikadayken bir ihaleye katılmıstım 3 kopru insaatı için bizim firma acık ara farkla birinci olmusltu,, oralarda binadan cok bu tip altyapı işlerinde varız,,,

bunu niye soyluyorum,, hep uzulmusumdur bizim firmalarımız her sektorde burda değilde dısarıda inanılmaz performanslar gosteriyorlar,, burdan su cıkıyor ülkemizde denetim yok:))

daha gecen gun yasanmıs bir olay var bizim iş güvenliğimiz yok dolayısıyla isterse birinci olsunlar umrumda bile değil,,,  :bawling:

İş güvenliği konusunda 3.dünya ülkesiyiz, mesela her 100 inşaat işçisinin 5'i iş kazası yaşıyormuş ülkemizde. Diğer tüm sektörlerde de malesef ölüm ve yaralanmalar had safhada.
Geçen akşam olan asansör faciasında 10 emekçi vefat etmiş, şirket sahibi diyorki bizim bir sorumluluğumuz yok, kimse bu işi bizim üstümüze yıkamaz. Soma faciasında keza şirket sahibi bizim suçumuz yok diyor utanmadan, bunlar eğer insansa ben değilim arkadaş, bunlardan biri olmak utanç vericidir.

Uluslararası çalışan şirketlerimiz harikalar yaratıyor yurtdışında, onlardan biri de Obitaş. Rusya'da yaptığı stadyumu mesela çok hızlı yapıyor, keşke bizim stadyum inşaatında da bu kadar hızlı olsalardı.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 10:05:16 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar herkese günaydın. Bol betonlu bir hafta diliyorum  :D Wow Turkey ve burası açıldığından beri ziyaretçi olarak takipteyim, üye olmak bugüne nasipmiş.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: