Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320375 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

tam sayacam foruma giremiyorum,foruma giriyorum işim çıkıyor,sayım işi yattı ağalar...malum sitenin rakamıyla yetinecez bugün(benim rakamdan fazla).
doooğuzz bin dookuzyüz doğsan yedi..  :D @tayfun

Çevrimdışı Efe

Ayrıca numaralida kolon ve perdeler demirleniyor baya zman aliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bi ara hafriyatin bitmesini bekliyorduk simdi kaba insaatin bitmesini bekliyoruz yarin catinin bitmesini beklicez daha sonra da su cim bitse de stad bi ortaya ciksa diyecegiz  :icool:

zaten inşaatlar hep öyle olur hep bişeylerin bitmesi beklenir şu yeni açıkta temel işleri bi bitse bende onu bekliyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

fikret baskan bugun biz 5 transfer yapsak taraftar 6 yi bekliyor biz 7 yapsak taraftar 8 i bekliyor hakli olarak demisti, bizimkisi de o hesap surekli beklentilerimiz artiyor ve degisiyor hayirlisiyla bitsin stad gec olsun guc olmasin  :D

Sağ bek şarttı olmalıydı Başkandan başka bişey istemiyoduk :D Ama bir de işin şu tarafı var rüya kadroyu kurduğumuz zamanda şu simao ve almeida da gelsin kadro tamam diyoduk geldi noldu hiç bişi bence mevkilerden daha çok takım ruhu olmalı.

Çevrimdışı SDemirsoy

Sağ bek şarttı olmalıydı Başkandan başka bişey istemiyoduk :D Ama bir de işin şu tarafı var rüya kadroyu kurduğumuz zamanda şu simao ve almeida da gelsin kadro tamam diyoduk geldi noldu hiç bişi bence mevkilerden daha çok takım ruhu olmalı.
Mustafa Ben çıktım statta görüşürüz  :ok: @mustafa_(87)

Çevrimiçi Necmi

o açıdan bir sıkıntı olmayacak gibi

Çevrimdışı Haldun

zaten inşaatlar hep öyle olur hep bişeylerin bitmesi beklenir şu yeni açıkta temel işleri bi bitse bende onu bekliyorum :D
sabretmemiz lazim sunun sururasinda ne kaldi ocak 15 e  safak 125 , 125 gun sonra yeni acik bitmis olur allahin izniyle  :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

o açıdan bir sıkıntı olmayacak gibi

Hangi Açıdan abi anlamadım ?

Tamam @SDemirsoy görüşürüz :)

Çevrimdışı Haldun

aynen oyle onemli olan takim ruhu simao q7 fernandes almedia geldinde havalara uctuyduk fakat isimlerle olmuyor bu is isimle sampiyon olunsaydi ricardinho kleberson ailton da sampiyon yapardi bu kadro ligi goturur devre aradinda da iyi bir sag bek aliriz hem o sira uefa da gruplari atlamis oluruz ceyrek final maclari icin 2 tane banko transfer yaptik mi en kotu uefada yari final :icool:

Çevrimdışı ZEKI

Metin Ali Feyyazli takimda Walsh yildiz miydi? kesinlikle takim ruhu onemli...O takimda aslinda butun takim yildizdi.

Çevrimiçi murat

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

aynen oyle onemli olan takim ruhu simao q7 fernandes almedia geldinde havalara uctuyduk fakat isimlerle olmuyor bu is isimle sampiyon olunsaydi ricardinho kleberson ailton da sampiyon yapardi bu kadro ligi goturur devre aradinda da iyi bir sag bek aliriz hem o sira uefa da gruplari atlamis oluruz ceyrek final maclari icin 2 tane banko transfer yaptik mi en kotu uefada yari final :icool:

Evet bu sene takım ruhu var takımda. Bilic Hırvat milli takımındaki havasını yakalamış gibi duruyor inşallah bu havayı koruruz seneye şampiyonluğumuzu görürüz diyorum stada dönelim konuyu dağıtmayalım  :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

ruh açısından :kop:

Takım birbirine alismis ve guveniyorlar kendilerine bunu macta anliyorsunuz konu disi oluyor hemen stada gecelim betonlama devam eski acik tablada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

Evet bu sene takım ruhu var takımda. Bilic Hırvat milli takımındaki havasını yakalamış gibi duruyor inşallah bu havayı koruruz seneye şampiyonluğumuzu görürüz diyorum stada dönelim konuyu dağıtmayalım  :D
insallah  :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı CanEmre

yeni açıkta üst kat kolonlar başlamış sonunda.  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

yeni açıkta üst kat kolonlar başlamış sonunda.  :busted_cop:

ilginç birşey yapmışlar çözemedim :D
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2014, 19:09:05 FARUK ]

Çevrimdışı CanEmre

ilginç birşey yapmışlar çözemedim :D
onu ben de anlamadım. iskele gibi bir şey dikmişler. ???
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı harunmustak

arkadaslar sürekli mail geliyor. telefon bildirim manyagı oldu. haberdar etme dedim yine geliyır. çözümü yokmu bu işin? @Necmi @SaLVaDoR
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ALI RIZA

arkadaslar sürekli mail geliyor. telefon bildirim manyagı oldu. haberdar etme dedim yine geliyır. çözümü yokmu bu işin? @Necmi @SaLVaDoR
artık gelmez bak gelirse bana bildir istersen

Çevrimiçi Necmi

mail sistemlerimiz bu gün dns ler yüzünden çalışmadı biriken mailler geliyor bunu profil ayarlarından tamamen kapatabilirsiniz
yada sadece istediğiniz mailleri alabilirsiniz @harunmustak

Etiketler: