Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316998 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kaanzor

selamlar arkadaşlar

biten bölümlerde sadece ytong duvar işimi yapılıyor yoksa bununla birlikte tesisat işleride yapılıyormu
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

çiçekler unutmaz fazla yapar eksik yapmaz :evillol:
:D Fazla kolon göz çıkarmaz abi bağlarız bir yerlere @Necmi :evillol:

Çevrimdışı demir_kArtAl

benim koltuğun prekastlarını takıyorlar herhalde  :evillol: 121. bloğada yakınım uğrarım maç içinde :) @Necmi
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı FARUK

bence bir farklılık yok :)
kapalı numaralı da ve dönüşlerde zaten olmayan bir kolon sırası o
sütunlar kale arkalarında uzaklaştığı için araya bir kolon sırası daha geliyor
o kolon olmayan dediğiniz yerden itibaren kapalı ve numaralı ile aynı kolon sırasına geçiliyor

kırmızı ile işaretli olanlar sizin fotoda gösterdiğiniz kolonlar yeşil alan arkadaki boşluk birebir aynı

Çevrimiçi Necmi

2 gündür işler nedense çok yavaşladı anlamadım. Para mı bitti acaba.
varmıydıki bitsin :alala: olmayan şey bitmezki :kop:

Çevrimiçi murat

@MURAT bu nasıl bir avatar boynumu ağrıttı bakayım derken :D
İşler düz gitsin terslik bende olsun :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Bu 2 ay çok fazla ödeme var.Özellikle bu ay sonunda.Nakit sıkıntısı var malesef
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

benim koltuğun prekastlarını takıyorlar herhalde  :evillol: 121. bloğada yakınım uğrarım maç içinde :) @Necmi
bekleriz bizim orda bir sürü karışımlar var aktarı hemen sol tarafıma almışım :evillol: kış soğuklarında artık bol enerji veren
karışımlarla takviye ederiz işi garantiye aldım hem orda yeni açığı gösterip gösterip  :vur

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Taraftar inşallah tribünleri doldurur. Nakit lazım.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu ay avrupa kupası dahil olimpiyatta üç maçımız var  sıcak para gelebilir
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Serjo

Fikret Başgan ‏(@FikretBasgan_  )
Şimdiden söyliyim Vodafone Arena'da tuvaletler paralı olacak.Küçük 1 Büyük 2 Tl ona göre. :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Deniz

Taraftar inşallah tribünleri doldurur. Nakit lazım.
Avrupada dolar ama ligde 20 bini bile zor görürüz passo olayi yüzünden.Ama sadece bizde değil ilk hafta süperligdeki maçlarda doluluk oranı %30-35 i geçmedi.Ligde malesef nakit elde edemeyecez..

bu ay avrupa kupası dahil olimpiyatta üç maçımız var  sıcak para gelebilir
Aynen ben de avrupa maçlarına güveniyorum açıkcası 50 binin altına oynamayız oradan gelen parayla bir kısım sıkıntılar halledilir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı quentine83

yeni açıkta hazır olan yerlere neden kapalıdan devam eden stat kolonları dikilmiyor.sadece kolon bu ya .kolon kalıpla dök betonu onu da ben mi yapayım.... :s20:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

Yeniinönü foto atmaz oldu  :alala: :alala:
yeniinönü tatile çıkmış...alaçatıya gitmiş :D :D :D

Çevrimdışı ahmett.67

Pamuk eller cebe, İkinci formaları alalım... :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Hadi ya ne zaman gelecekmiş peki  :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Haydaa bari bana izin çıkarsaymış süzerden.

Çevrimiçi Necmi

şimdi tatilin sırasımı :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Haydaa bari bana izin çıkarsaymış süzerden.
Mustafa işi büyütüyorsun yakında uydudan foto çekmek için NASA ya başvuracan  :kop: :kop:

Çevrimdışı Oktay

@mustafa_(87) doğru diyosun valla şu güzelliği yapsaydı nolurdu sanki :icool: :icool:

Çevrimdışı Deniz

Dün akşamdan beri bu kablonun ne olduğunu düşünüyorum bir türlü bulamadım  :alala: .Anlayanlar bir baksın lütfen

http://besiktasarena.com/index.php?topic=864.new#new

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa işi büyütüyorsun yakında uydudan foto çekmek için NASA ya başvuracan  :kop: :kop:

Olabilir Deniz önce bir Süzer'e çıkalımda :D

Çevrimdışı FARUK

"Mabetimize geldik"

bizde sakat olmayan yok :D

Çevrimdışı SDemirsoy

"Mabetimize geldik"

bizde sakat olmayan yok :D
kıble hafif sol tarafa napıyor kim bunlar :D

Etiketler: