Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317017 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Faruk hocam o nedir yahu daha erken değil mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Faruk hocam o nedir yahu daha erken değil mi?

anlaşma yapıldığından reklamını yapıyordur sanırım alacalının da var aynı şekilde

Yeni açığı neden betonlamıyorlar bir tahminin var mı Efe.
Yeteri kadar pas tutmamış tutunca atılır.   :evillol:

Çevrimiçi murat

Yalnız şu vodafon ile iyiki anlaşmışız.star çevresindeki reklam çok yerinde olmuş bu formada yer almak büyüklük ister.hem kendini hem bizi yüceltiyor.kazan kazan formülü.bu firmada olmak büyüklük ister dese kendini öne çıkarırdı.yer almak diyince bu formaya girmek için uğraş verdik amaç edindik gibi bir anlam çıkıyor.diğerinde biz büyüğüz istediğimizi elde ederiz anlamı çıkıyor.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2014, 13:56:27 MURAT ]

Çevrimdışı FARUK

@birferit twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Yal kız şu vodafon ile iyiki anlaşmışız.star çevresindeki reklam çok yerinde olmuş bu formada yer almak büyüklük ister.hem kendini hem bizi yüceltiyor.kazan kazan formülü.bu firmada olmak büyüklük ister dese kendini öne çıkarırdı.yer almak diyince bu formaya girmek için uğraş verdik amaç edindik gibi bir anlam çıkıyor.diğerinde biz büyüğüz istediğimizi elde ederiz anlamı çıkıyor.
Bu stadın yapılmasında sponsor desteği ile klübün çıkarını maksimum düzeyde koruyabilecek en güzel sektörlerden biri belkide en güzeli bence telekominikasyon... Stadın yeri, hitab ettiği kitle, arkasına alacağı güç, avrupa reklamları vs. baktığımızda hem firmanın kendi çıkarları için hem de stadın teknolojik altyapısı için Vodafone bizim için şans biz de onlar için şansız...  Herşey güzel gidiyor... Allah utandırmasın...
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2014, 13:57:27 Zafer_Başkan ]

Çevrimiçi Necmi

salvador hocam daha sonra yapacaklarını zannetmiyorum yap bozla uğraşmazlar,loca fiyatlarını arttırıp kayıp 15 locayı telafi edebilirdik,ayrıca 15 kapı ortalama 50 koltuktan 750 seyircide artmış olacaktı.
o dediğin gibi olmuyor giriş olan yerden o zamanda yol geçecek gene koltuk konmayacak kapasiteyi etkilemiyor daha doğrusu dediğin gibi değil
loca feda edecek kadar önemli değil iş sadece locada bitmiyor o kadar taraftarı nerde dolaştıracaksın arkada longlar var merdivenle bir alt kata indirsen taraftarı
bu seferde uefa kriterlerine takılıyorsun bu boşaltım zorluğu yaratır insanlar yığıldığında merdivenden uçan uçana olur arkada geniş yerimiz olsaydı sorun olmazdı

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı SDemirsoy

her köşede aynı şekilde hocam sıkıntı yok
arka sütünlar kale arkalarında öndeki kolonlardan iyice uzaklaştığı için gördüğünüz gibi yeni kolonlar yapılıyor
köşeden başlayan yataykiriş önce altta kolon desteği olmadan ilerlerken sonra kolonla devam ediyor
@FARUK hocam orada tribün çıkış tüneli var mı ? merdiven tespit ettim sanki arkada ?

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hocam orada tribün çıkış tüneli var mı ? merdiven tespit ettim sanki arkada ?

o merdiven alt tribün içindir ama şuan tablası hazırlanan yer loca katı

Çevrimiçi Necmi

orası loca katı değilmi orda kolon olmaması benimde dikkatimi çekti anlam veremedim bende yapılmasını bekliyordum
nasıl olacak diye yeni açık olsa kolonları unuttu yine diyeceğim ama burası eski açık  :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Numaralıda yükselince acaip heyecanlanacağız bir an önce bitsin diyeceğiz :D

Çevrimdışı SDemirsoy

orası loca katı değilmi orda kolon olmaması benimde dikkatimi çekti anlam veremedim bende yapılmasını bekliyordum
nasıl olacak diye yeni açık olsa kolonları unuttu yine diyeceğim ama burası eski açık  :evillol:
oooo @Necmi Abi dokunduruyor hafiften evet loca katı ama değişik bir şey olabilir o bölümde Necmi abi belki unutmuşlardır kolonları çiçekler he ne dersin  :naughty:

Çevrimiçi Necmi

oooo @Necmi Abi dokunduruyor hafiften evet loca katı ama değişik bir şey olabilir o bölümde Necmi abi belki unutmuşlardır kolonları çiçekler he ne dersin  :naughty:
çiçekler unutmaz fazla yapar eksik yapmaz :evillol:

Çevrimiçi murat

Numaralı yükseliyor mustafa 1 ayda 1 kat yükseldi :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Murat abi şöyle localı falan olunca dediydim :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

beton mikseri yok saha içinde sanırım. Akşama doğru gelecek herhalde.

Çevrimiçi Necmi

zaten numaralı bitince işler o kadar yavaşmış gibi görünecekki burda sabırlar taşacak :D
neyse o zamanda yeni açıkla oyalanırız :ranting2:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

zaten numaralı bitince işler o kadar yavaşmış gibi görünecekki burda sabırlar taşacak :D
neyse o zamanda yeni açıkla oyalanırız :ranting2:

2 gündür işler nedense çok yavaşladı anlamadım. Para mı bitti acaba.

Çevrimdışı FARUK

bence bir farklılık yok :)
kapalı numaralı da ve dönüşlerde zaten olmayan bir kolon sırası o
sütunlar kale arkalarında uzaklaştığı için araya bir kolon sırası daha geliyor
o kolon olmayan dediğiniz yerden itibaren kapalı ve numaralı ile aynı kolon sırasına geçiliyor

Çevrimiçi Necmi

@MURAT bu nasıl bir avatar boynumu ağrıttı bakayım derken :D

Çevrimiçi Necmi

Bu arada avatar ebatlarını biraz daha büyüttüm böyle daha güzel oluyor :D
avatarlarınızı yeniden yükleyebilirsiniz daha büyük görünecektir

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

betonlama başladı sanırım eski açıkta.

Etiketler: