Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320176 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

kıble hafif sol tarafa napıyor kim bunlar :D
instagramda gördüm  :lol:
@husamettinhayta hesabından alıntı

Çevrimdışı Efe

eski açıkta çalışma sürüyor betonlama gece saatlerine kadar sürecek yeni açık temel ne zaman betonlanacak  :boxin:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

instagramda gördüm  :lol:
@husamettinhayta hesabından alıntı
:evillol: Neyse Allah kabul etsin ne diyelim  :D

Çevrimdışı Efe

Yeni açığı neden betonlamıyorlar bir tahminin var mı Efe.

sıra gelmiyor bence :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
orası loca katı değilmi orda kolon olmaması benimde dikkatimi çekti anlam veremedim bende yapılmasını bekliyordum
nasıl olacak diye yeni açık olsa kolonları unuttu yine diyeceğim ama burası eski açık  :evillol:
Necmi abi,eski açıktaki o kolonsuz yer,restoran bölümü olmasın? Projede öyle birşey varmıydı?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı quentine83

yeni açıkta hazır olan yerlere neden kapalıdan devam eden stat kolonları dikilmiyor.sadece kolon bu ya .kolon kalıpla dök betonu onu da ben mi yapayım.... :s20:
sesimi duyan var mı??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yakup

sonunda foruma erişim sağlayabildim   :) :)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı FARUK

10 dk önce
Emin K. foursquare hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı SDemirsoy

sesimi duyan var mı??
sahaya yayıldılar abi şuan programa göre imalat devam ediyor @quentine83

Çevrimdışı FARUK

sesimi duyan var mı??

yapmamak için bir neden yok ama iş planlarında şuan yok demek ki

Çevrimdışı quentine83

sahaya yayıldılar abi şuan programa göre imalat devam ediyor @quentine83
ok.ben de özel bi nedeni vardı da ben kaçırdım sanıyorum.aslında tribün bütünlüğünü görme açısından keşke oraya öncelik verselerdi de bizde dünya gözüyle bi görseydik.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi,eski açıktaki o kolonsuz yer,restoran bölümü olmasın? Projede öyle birşey varmıydı?

yok orada loca var localar satışta olduğu için bir değişikliğe gidilmez ama yeni açıkta köşelerde olabilir oralarda loca yok
ama eski açık köşede bir yer vardı Bjk tv olur diye düşünüyorduk :alala: belkide orda bir şeyler düşünülüyordur bu stat bize bulmaca
çözdürüyor :D

Çevrimdışı Haldun

Necmi abi bu yeni acik koseleri locaya benziyor orda loca yoktu sanki

Çevrimdışı SDemirsoy

ok.ben de özel bi nedeni vardı da ben kaçırdım sanıyorum.aslında tribün bütünlüğünü görme açısından keşke oraya öncelik verselerdi de bizde dünya gözüyle bi görseydik.
Normal şartlarda arkadan gelip öyle yayılıyorlar dı şuan bile  oranın yapılması iyi yani Abi :) @quentine83

Çevrimdışı Haldun

Bi ara hafriyatin bitmesini bekliyorduk simdi kaba insaatin bitmesini bekliyoruz yarin catinin bitmesini beklicez daha sonra da su cim bitse de stad bi ortaya ciksa diyecegiz  :icool:

Çevrimdışı FARUK

Bi ara hafriyatin bitmesini bekliyorduk simdi kaba insaatin bitmesini bekliyoruz yarin catinin bitmesini beklicez daha sonra da su cim bitse de stad bi ortaya ciksa diyecegiz

aynen en güzeli tadını çıkarmak  :ok:

Çevrimdışı Haldun

aynen en güzeli tadını çıkarmak  :ok:
aynen oyle kardesim ata sporumuz olan insaat izlemenin keyfini cikaralim  :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bi ara hafriyatin bitmesini bekliyorduk simdi kaba insaatin bitmesini bekliyoruz yarin catinin bitmesini beklicez daha sonra da su cim bitse de stad bi ortaya ciksa diyecegiz  :icool:

Herşeyi geçtim bi ara fore kazık çakımı bitse diye bekliyorduk  :lol:

Çevrimdışı tayfun

tam sayacam foruma giremiyorum,foruma giriyorum işim çıkıyor,sayım işi yattı ağalar...malum sitenin rakamıyla yetinecez bugün(benim rakamdan fazla).
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Haldun

Herşeyi geçtim bi ara fore kazık çakımı bitse diye bekliyorduk  :lol:
fikret baskan bugun biz 5 transfer yapsak taraftar 6 yi bekliyor biz 7 yapsak taraftar 8 i bekliyor hakli olarak demisti, bizimkisi de o hesap surekli beklentilerimiz artiyor ve degisiyor hayirlisiyla bitsin stad gec olsun guc olmasin  :D

Çevrimdışı Haldun

Ligde bilet geliri beklentisi icerisine girenler pek de umutlu olmasin passolig hem super ligi hem de ptt yi cok kotu vurdu ptt de gecen yil ilk maclarinda full stad oynayan samsun karsiyaka demirspor toplamda 3 unu birlestirsen 10.000 etmedi ne yazik ki bu sene

Çevrimiçi Necmi

sonunda foruma erişim sağlayabildim   :) :)
sıkıntı vardı DNS lerle ilgili ülke çapında gene DNS lerle oynamışlar herhalde bizde bundan etkilendik ama şimdi
sunucuya çektiğimiz ayarla düzeltmiş olduk şu andan itibaren bir sorun yok bizden kaynaklanmayan bir sıkıntıydı ama bizi bayağı uğraştırdı

Çevrimiçi Necmi

tam sayacam foruma giremiyorum,foruma giriyorum işim çıkıyor,sayım işi yattı ağalar...malum sitenin rakamıyla yetinecez bugün(benim rakamdan fazla).
tayfun düzeldi artık :kop:

Çevrimdışı Efe

işler yavaşladı Efe yine sen ne düşünüyosun ?
betonla ilgili bi yavaslik var diger isler iyi gidiyor ama betonlama az suana kadar tablalar bitmeliydi yeni acik temelle beraber bu gece bitse iyi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: