Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316718 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

alırım stadın önüne çekerim yatı güvertede bir büyük eşliğinde stadı izlerim :evillol:
o zaman bende gelirim  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

bu güzelliğe obitaş'ta dahil mi abi  :D
Dahil tabiki ne kadar kızsakta stadımıza emek harcıyor emekçinin alın terine lafımız olurmu :tabe:

Çevrimdışı Efe

yeni açık temel ve eski açık tabla bir müddet daha bekleyecek gibi görünüyor sabaha karşı gecebilirler o bölümlere yeni açık düşük ihtimal iyi geceler :uyucam:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı auysal4

Herkese Merhabalar .Bu siteye her gece girmekten stad ve insaat uzmani olmusum haberim yokmus . Gecen hafta Emirates'de Besiktas'i bu gece Wembley'de Ingiltere-Norvec macinimi izledim yoksa stadlarimi inceledim anliyamadim .Ozellikle bu gece yanimdaki arkdasa hem Linnens's i hemde statlari anlatmaktan biktirdim kendimi. Linnens'in sakatlanip cikmasina hic sasirmadim kendisine talip olmamiz yetti . Yanimdaki arkdasa o kadar cok sey analttim ki hibrit cim , prekast , testere kirisi , 360 skorbord , drenaj sistemi tribun acilari uzakliklari . En sonunda sen bunlari nerden ogrendin diye sorunca forumdan haberi oldu . Babam muteahhit olmasina ragmen Besiktas ve sizlerin sayesinde herseyi ogrenmisiz . Statimiz en kisa surede biter insaallah . Herkese saygilar.

Çevrimdışı Kesh

Necmi abi kurcalama forumu bozuyorsun sonra ..

Çevrimdışı tayfun

günaydın,kısmetse 11-12 gibi 4-7-8 güncellemesi olacak,arz ederim.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı melyet

Necmi abi kurcalama forumu bozuyorsun sonra ..
eli ayağı rahat durmuyoki  :evillol:
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Altuğ

Bozan necmi abi değil ama arkadaşlar biraz ben biraz sunucu  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın Abiler Özlediniz dimi Forumu  :D

Çevrimdışı Anıl

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

03.09.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

dün işlerde epey bir yavaşlama olmuş nedeni ne anlamadım bugün pek bir hareket görünmüyor kameradan şu ayları iyi değerlendirmemiz gerekiyor. :akuma:

Çevrimdışı SDemirsoy

dün işlerde epey bir yavaşlama olmuş nedeni ne anlamadım bugün pek bir hareket görünmüyor kameradan şu ayları iyi değerlendirmemiz gerekiyor. :akuma:
sonrasın da yağmur çamur kar gelecek doğru söylüyorsun Mustafa

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Günaydın Büyük Beşiktaş taraftarı... Bayadır çatının saydamlığı hakkında konuşmadık :) Gelişme var mı çatı saydamlığı konusunda? 

Günaydın Büyük Beşiktaş taraftarı... Bayadır çatının saydamlığı hakkında konuşmadık :) Gelişme var mı çatı saydamlığı konusunda? 
Günaydın Zafer Başkan, çatı projesi hakkında 2-3 hafta içinde yeni görsellerle karşılaşabiliriz, beklemedeyiz :)

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Günaydın Zafer Başkan, çatı projesi hakkında 2-3 hafta içinde yeni görsellerle karşılaşabiliriz, beklemedeyiz :)
İsmail Bey, görsel görsel nereye kadar imalathaneyi görmek istiyorum. Yakın zamanda görüşme talep ediyorum... Belki cumartesi... Bir takım incelemeler yapmamız gerekiyor... Bilgilerine...

Çevrimdışı attila_metu

eski açıkta kimseler görünmüyor.

Belki arka tarafta çalışıyorlardır. Belki de numaralıdadırlar.
Bu arada numaralı muhteşem ilerliyor.

Çevrimdışı Deniz

Bu kolonlarin ve kirislerin icine konan celik destek daha hizli gitmek icin mi konuyor?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bu arada numaralıda tabla betonlanmış eski açıktada birazdan başlar betonlama.

Vodafone Arena 03.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Etiketler: