Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316742 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yağmur yaklaşıyor sanırım şimşekler çakmaya başladı.
Evt ama problem değil betonlama var sadece betona  engel değil yağmur yarın çalışmalara sarkarsa bir bölüm aksata bilir çok sıkıntı çıkarmaz şuan için sağnak geçişi görülecek gün boyu bi yağmur beklenmiyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

bizim eski açık üst kat mersin stadının üst katına benzeyecek sanırım
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Altuğ

onu @Altuğ açıklar benim konuda bilgim yok

@Efe arkadaş stadla ilgili soruyor sanırım  :)

Çevrimdışı Efe

bizim eski açık üst kat mersin stadının üst katına benzeyecek sanırım
valla daha belli değil  bi yapılsın bakalım üst katı projeleri dahil hiç bişey bilmiyoruz devlet sırrı oralar :icool: dutluktu şimdi tribün oldu  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe arkadaş stadla ilgili soruyor sanırım  :)

öyleyse yanlış andım heralde yazalım numaralı tabla betonu baaşladı yeni açık temel betona hazır eski açık tabla betona hazır bir çok kolon kalıplandı beton beton başka bişeye ihtiyaç yok şuan eski açıkta 2 üst testere kirişi kalıplandı eski açık hafriyat devam ediyor bi bitmedi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DiLKi

Herkese saygı ve sevgiler... çok uzun zamandır forumdayım, nedendir bilmiyorum ama suan kayıt olmak istedim. ilk defa bir foruma kayıt oluyorum cok bilgi edindim, merakla sayfalarınızı okudum kayıt olmuşken soru sormak istiyorum, emin olmak için. Kalip işleri için kullanilan kalaslar, kaplama suntalari tekrar söküldüğünde yeni bir yer için kullanılıyor mu özellikle yeni açıktaki her kullanılan malzeme yeni gibi forum icin herkesin emeğine sağlık iyi geceler..

Çevrimdışı Efe

Herkese saygı ve sevgiler... çok uzun zamandır forumdayım, nedendir bilmiyorum ama suan kayıt olmak istedim. ilk defa bir foruma kayıt oluyorum cok bilgi edindim, merakla sayfalarınızı okudum kayıt olmuşken soru sormak istiyorum, emin olmak için. Kalip işleri için kullanilan kalaslar, kaplama suntalari tekrar söküldüğünde yeni bir yer için kullanılıyor mu özellikle yeni açıktaki her kullanılan malzeme yeni gibi forum icin herkesin emeğine sağlık iyi geceler..

belirli kalıplar kullanılıyor bunu daha iyi açıklayacak @Necmi Abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda fışkırtıcıyı görebiliyorum ama diğer 2 betonlanacak yerde yaprak kıpırdamıyor beton eksik geliyor gibi bugünlerde  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin onlar plywood birden çok kez kullanılıyorlar belli bir yıpranma ömürleri var, eski açık kalıpları mesela yeni geldi ilk orda kullanılıyor.
Yeni açık kalıplarıda çok kullanılmadığı için eskimemiştir :D

Çevrimdışı Deniz

Özledik ha forumu.Yeni inönü izinde mi gif yapacam foto atmıyor?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Özledik ha forumu.Yeni inönü izinde mi gif yapacam foto atmıyor?

Biraz özleyin diye bakıma aldık :)

Çevrimdışı Deniz

Biraz özleyin diye bakıma aldık :)
bir an dedim Necmi abi kat ,daire,araba karşılığında forumu mu sattı  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

bir an dedim Necmi abi kat ,daire,araba karşılığında forumu mu sattı  :evillol: :evillol:
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

evle arabayla sorunum yok  :alala: ama yat veren olursa alsın tepe tepe kullansın :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

evle arabayla sorunum yok  :alala: ama yat veren olursa alsın tepe tepe kullansın :kop:
stad manzarılı ev olsa da yanında araba hediye edilse :) yatı alır mısın  :kop: :kop: :kop:
Mustafa emeğine saglık resimler güzel obitaş hızlanmış  :ok:

Çevrimiçi Necmi

stad manzarılı ev olsa da yanında araba hediye edilse :) yatı alır mısın  :kop: :kop: :kop:
Mustafa emeğine saglık resimler güzel obitaş hızlanmış  :ok:
alırım stadın önüne çekerim yatı güvertede bir büyük eşliğinde stadı izlerim :evillol:

Çevrimdışı Efe

2.fışkırtıcı geldi ve yeni açığın içine gitti ben istiyorum ya temele beton atılmaz ben çıldırına kadar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yağmur iyi başladı yeni açıkta kolonlar betonlanıyor şuan ordan temele geçer mi? hiç sanmıyorum :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bugünkü fotolara bakınca yeni açıkta iyi iş yapılmış gibi gördüm.Eski açıkta da kolonlarda güzel çalışmışlar

Çevrimiçi Necmi

2.fışkırtıcı geldi ve yeni açığın içine gitti ben istiyorum ya temele beton atılmaz ben çıldırına kadar :evillol:
merak etme yağmur başladı yarın demirler paslanır obitaş için artık önünde engel kalmamış olur :kop:

Çevrimdışı İrfan

yahu bu günlerde resimlere baktıkça kötüleniyorum.. ulan hiç bitmeyecek gibi geliyor bana niye böyle oldum anlamadım... :/
We are Electric..!

Çevrimiçi Necmi

yahu bu günlerde resimlere baktıkça kötüleniyorum.. ulan hiç bitmeyecek gibi geliyor bana niye böyle oldum anlamadım... :/
Bayağı güzel gidiyor tadını çıkart bir tarihe tanıklık ediyoruz :)

Çevrimdışı İrfan

Bayağı güzel gidiyor tadını çıkart bir tarihe tanıklık ediyoruz :)

bu güzelliğe obitaş'ta dahil mi abi  :D
We are Electric..!

Çevrimdışı Deniz

Etiketler: