Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315647 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Samet e sordum bakım var dedi :D
@Necmi abi 20 bin bakımımıydı bu  :D
yok kazadan kaynaklanan zorunlu bakımdı  :D :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Yigit Kerimoglu

Fena alışkanlık yapmış bana forumumuz. Ne kadar kıymetli oldugunu daha iyi anladım :) error u görünce elim ayağım boşaldı  :kop:
Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş.

Çevrimdışı Necmi

biraz veri kaybına uğradık elde olmayan sebeplerle 24 saat öncesine geri dönmek zorunda kaldık
bu süre içinde üye olanların tekrar üye olması gerekiyor malesef elimizde olmayan nedenlerden
kaynaklandı kusura bakmayın :utan

Çevrimdışı Yigit Kerimoglu

Yeni açık - numaralı köşesi hala betonlanmamış bilgisi olan var mı? acelesi mi yok.
Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş.

Çevrimdışı MUTLU

Şükür kavuşturana :) obitaş çiçeklerden önce yeni açığı bitirmiş kadar sevindim valla :D
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Necmi

Fena alışkanlık yapmış bana forumumuz. Ne kadar kıymetli oldugunu daha iyi anladım :) error u görünce elim ayağım boşaldı  :kop:
:D @aktar_ismail özel karışım kullanıyor bağımlılık yapıyor

Çevrimdışı Efe

hemen mesajlara başlayalım şuan numaralı tablada beton var eski açık tabla ve yeni açık temel betonlama için hazır ayrıca bir sürüde kolon var yeni açık ve numaralıda onlarda arada betonlanır çok beton lazım çok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gokhan_1903

mustafa da resim göndermiş galiba kaçırmayın :)

Vodafone Arena 03.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı onrbrk

Alışmış kudurmuştan beterdir lafını kim söylemişse haklıymış valla,neyseki milli maç vardı da biraz vakit geçirdik...

Çevrimdışı Efe

mustafa da resim göndermiş galiba kaçırmayın :)

mustafanın fotolar sitesinde var ordan bakılabilir buraya yükledimi daha bakmadım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

60. Denemede açılmış yakaladık. Yeni acik temel betonlandimi?
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı MUTLU

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/besiktas/vodafone-arena/[/url] Mustafa'nın güncel fotoları için
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Necmi

Mustafa resimleri yükler buraya forumun gece yarısı gibi açılacağından bilgisi var

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı heart

forumda sorun'mu vardı gün içerisinde giriş yapamadım?  :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı A_Aydin

Bu gece sabah olmaz artık diyordum neyseki geri geldiniz.Nasıl alışkanlık yapmış böyle burası sigaradan da beter

Çevrimdışı Efe

forumda sorun'mu vardı gün içerisinde giriş yapamadım?  :alala:
bakım yapılmış facete öyle yazıyordu :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

malzeme geldi bu arada demir yüksek ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

bakım yapılmış facete öyle yazıyordu :icool:
peki ne gibi gelişmeler oldu bu gün bilgi verebilecek var'mı?

Çevrimdışı heart

yağmur yaklaşıyor sanırım şimşekler çakmaya başladı.

Çevrimdışı Efe

peki ne gibi gelişmeler oldu bu gün bilgi verebilecek var'mı?

onu @Altuğ açıklar benim konuda bilgim yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: