Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317081 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı smtcglr

Beşiktaş stadında başka takım maçını mı izliyolar  :ebebe:    :D :D :D

Vodafone Arena 01.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta tabla bittimi acaba dun yatarken 2.fışkırticida gelmisti heralde bitirmislerdir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Yeni acikta tabla bittimi acaba dun yatarken 2.fışkırticida gelmisti heralde bitirmislerdir

Bir yere beton dökülüyor ama yeni açıkta nereye tam göremiyorum.

Çevrimdışı ozan062

asansor varmıydı vardıysada nerelerdedir,,?
neden soruyorum dun bir arkadasla geçti sohbeti,, asansor boslugu gibi birseylerden bahsedince bizde olmadıgını dusundum ve olmayacagı anlamı cıkardım,,,
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 11:42:46 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı quentine83

prekast çok yavaş gidiyor yine.kaç gündür ufacık yerden çıkamadı.bu hızla bide onu beklemeyelim.stadın bütünlüğünü görmek açısından biraz hız verilmeli bence...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı smtcglr

asansor varmıydı vardıysada nerelerdedir,,?
neden soruyorum dun bir arkadasla geçti sohbeti,, asansor boslugu gibi birseylerden bahsedince bizde olmadıgını dusundum ve olmayacagı anlamı cıkardım,,,

asansör boşluğu var dostum stad da bi kaç tane kapalı da olduğunu gayet net hatırlıyorum

Çevrimdışı SDemirsoy

asansör boşluğu var dostum stad da bi kaç tane kapalı da olduğunu gayet net hatırlıyorum
var var asansör boşluğu kapalıda

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı mduru

Galiba yeni açık temel köşede kalıpları koyuyorlar  :super:
öyleyse tabladan sonra oraya betona başlaıyabilirler :super: :super:

Çevrimiçi Necmi

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=52.0;attach=3154;image
kesitten futbolcu çıkışının rampalı olduğunu görebilirsiniz  :)
evet ilk çizimde rampa görünüyor ama bana hafif rampa yapmak için mesafe dar geldi dik bir rampada kullanışlı olmaz sanki basamak daha uygun olacak gibi @umutdogan62

Çevrimdışı smtcglr

Numaralı yeni açık köşesinin de 1. katı çıkılınca otelden çekilen fotolar çok güzel olur  :icool:

Çevrimdışı arda

Cengaver yeni açıkta ne yapıyor olabilir!?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı umutdogan62

evet ilk çizimde rampa görünüyor ama bana hafif rampa yapmak için mesafe dar geldi dik bir rampada kullanışlı olmaz sanki basamak daha uygun olacak gibi @umutdogan62
abi bana kalırsada merdiven daha güzel durur. projede yapılan bu umarım merdiven olur tabi diğer statlardada görmek lazım nasıl yapmışlar. acaba merdiven mi daha iyi rampamı mimari açıdan  :lol: Büyük konuları atladık küçük şeylere takılıyoruz artık abi
1
9
0
3JK

Çevrimdışı smtcglr

Cengaver yeni açıkta ne yapıyor olabilir.?

Çelik kirişleri indiriyor sanırım  :alala:

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı ozan062

var var asansör boşluğu kapalıda

tsklerr,, vallahi gozumden kacmıs,, bia ra birseyelr var diyorduk mama belirsizdi o donemler demekki ben o ara kacırdım o detayları
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Emre.Guler

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 13:11:43 raif_junior ]

Çevrimdışı Deniz

Teşekkürler @raif_junior ben yapacaktım o gifi sen yapmışsın  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

abi bana kalırsada merdiven daha güzel durur. projede yapılan bu umarım merdiven olur tabi diğer statlardada görmek lazım nasıl yapmışlar. acaba merdiven mi daha iyi rampamı mimari açıdan  :lol: Büyük konuları atladık küçük şeylere takılıyoruz artık abi
:D

Çevrimdışı arda

Bu arada bu bir ayda sarı kızın biri gitmiş biri gelmiş  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Etiketler: