Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316991 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

1) cevap: Besiktas icin en iyisini yapiyoruz.1..11
2 )cevap: En iyisi olacak Besiktas icin .11.
3) cevap: Skorboard olabilecek en iyisi olacak ..111
vb...
hiç senin sandığın gibi cevaplar verilmiyor.
vb...
evet beşiktaş için en iyisi yapılmaya çalışılyor.senin düşündüğün gibide geçiştirmek üzere cevaplar verilmiyor.bir sayfa geriye dön bir bak.verilen cevaplardanda memnun değilsen gidip kendin araştır.burada insanlar doğru bilgi vermeye çalışıyor biraz saygılı ol...

Çevrimdışı bjk_mabet

resimde işaretleyip gösterirseniz soruya net bi cevap verebilirm...

orası takımın saha cıkacağı cıkış tüneli zaten o yüzden demir filizleri yok :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

vb...

vodafonun twit hesabı ile karıştırmayın lütfen :)
verilen yanıtlar gercek ve kesindir yuvarlak değil..

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet yarın sabah 9-10 gibi çalışıyor musun abi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

abi yedek klübelerinin konulcagı yerin ortasından çıkmıycakmı takım oranında ortasında filiz yok yanılmıyorsam?? :iscrewy:

tam olarak bu boşugun ortası Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-01.09.2014-097.jpg[/url]
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 01:32:52 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 01:32:12
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
vodafonun twit hesabı ile karıştırmayın lütfen :)
verilen yanıtlar gercek ve kesindir yuvarlak değil..

Abi sen vodafone twiti atanini da taniyosundur simdi  :)  :D :icool:

xuz

• Ziyaretçi

Alıntı yapılan: bjk_mabet
3-skorbord yeni acık numaralı ve eski acık kapalı köşelerinde büyük dev ekran olarak var..

;____;

Çevrimdışı Efe

;____;

mabet  çıkış tüneli okla işaretlediğim alanda değilmi senin dediğin çıkış yeni açığa çok yakın ve prekast konacak şekilde bırakıldı :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

mabet  çıkış tüneli okla işaretlediğim alanda değilmi senin dediğin çıkış yeni açığa çok yakın ve prekast konacak şekilde bırakıldı :alala:

evet efe abi sahanın tam ortası senin gösterdigin yer hem
mabet galiba karıştırdı :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mcgray

@bjk_mabet abi, şu anki hale göre ne kadar daha yükselecek zemin,
cenaze için stada geldiğimde ambiyansın zaten müthiş olacağını hissettim ama bi de saha daha ne kadar yükselir de yakınlaşır  onu merak ediyorum

Çevrimdışı CanEmre

bir boşluk da burada var ???  :alala: :alala:
sağdan biz soldan misafir takım ortadan da hakemler mi çıkacak acaba  :kop: :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Deniz

7;30 da stad tayım??
Bugün konuşamadık ya yarın arayacam abi ondan sordum  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

yarın bir daha bakayım ama benim bildiğim cıkış tünelinden boşluk bırakılacaktı..

Çevrimdışı Efe

bir boşluk da burada var ???  :alala: :alala:
sağdan biz soldan misafir takım ortadan da hakemler mi çıkacak acaba  :kop: :kop:

numaralı 2 bölümde aralıklar bence beton araçları  için bırakıldı işleri bitince kapanacak sporcu ve hakem çıkışı stadın tam ortasında görünüyor mabet karıştırdı zannedersem :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı mcgray

çatının yüksekliği 31.35 stad son yüksekliği 27.70 çatının yüksekliğide belli oldu :biggrinking:

AAkustik açısından harika olacak ,çok az mesafe :)

Çevrimdışı Efe

yarın bir daha bakayım ama benim bildiğim cıkış tünelinden boşluk bırakılacaktı..

zaten ortada var çıkış tüneli için boşlukta o büyük boşluktan 2 tane var biri yeni açığa yakın diğeri eski açığa bitane ufak ortada var daha betonlanmamış o sporcu çıkışı diğer 2 tanesi kamyonlar için diye düşünüyorum  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 02:05:42
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Mustafanin resimlerinden 114.resme iyi bakin güzel duruyor..

Çevrimdışı ALI RIZA

biraz enteresan olacak ama bendeki fantezi hiç kimsede yok  :kop: :kop:
mustafa resimlerine bakarken sürekli dinliyorum stada baka baka geçiyor bitiriyorum resimleri  :kop: :kop:

Çevrimdışı mustafa_emir

merhaba ılk mesajımı yazıyorum. mabet birşey sormak istiyorum bu küfeki taşı denen kaplama malzemesi kaliteli birşey mi sanki bana biraz uyduruk geldi ve fazlada göze hitap etmiyor gibi bu konuda ne düşünüyorsun? ve anlaşıldığı kadarıyla forzada konuştuğumuz 360 derece skorboard çok amaçlı ekran işi yalan olmuş gözüküyor değil mi..

Çevrimdışı bjk_mabet

merhaba ılk mesajımı yazıyorum. mabet birşey sormak istiyorum bu küfeki taşı denen kaplama malzemesi kaliteli birşey mi sanki bana biraz uyduruk geldi ve fazlada göze hitap etmiyor gibi bu konuda ne düşünüyorsun? ve anlaşıldığı kadarıyla forzada konuştuğumuz 360 derece skorboard çok amaçlı ekran işi yalan olmuş gözüküyor değil mi..
küfeki taşı hem pahallı hem görsel olarak çok güzel bir taş bu konuda necmi abi daha üst düzey bilgiye sahip..
360 skorboard şimdilik askıya alınmış bir proje...

ve hoşgeldin aramıza.

Çevrimdışı sallapati

küfeki taşı hem pahallı hem görsel olarak çok güzel bir taş bu konuda necmi abi daha üst düzey bilgiye sahip..
360 skorboard şimdilik askıya alınmış bir proje...

ve hoşgeldin aramıza.

mabet bir sorum olacak , 1 ay içinde stadın tümü en az 1. kat seviyesine gelir mi?  @bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin

Etiketler: