Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317077 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

merhaba ılk mesajımı yazıyorum. mabet birşey sormak istiyorum bu küfeki taşı denen kaplama malzemesi kaliteli birşey mi sanki bana biraz uyduruk geldi ve fazlada göze hitap etmiyor gibi bu konuda ne düşünüyorsun? ve anlaşıldığı kadarıyla forzada konuştuğumuz 360 derece skorboard çok amaçlı ekran işi yalan olmuş gözüküyor değil mi..

hoş geldin darısı diğer ziyaretçilere

Çevrimdışı Efe

merhaba ılk mesajımı yazıyorum. mabet birşey sormak istiyorum bu küfeki taşı denen kaplama malzemesi kaliteli birşey mi sanki bana biraz uyduruk geldi ve fazlada göze hitap etmiyor gibi bu konuda ne düşünüyorsun? ve anlaşıldığı kadarıyla forzada konuştuğumuz 360 derece skorboard çok amaçlı ekran işi yalan olmuş gözüküyor değil mi..
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet bir sorum olacak , 1 ay içinde stadın tümü en az 1. kat seviyesine gelir mi?  @bjk_mabet
çok zor
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Yok kardeşim olması gereken en üst seçenekti onun  dışındaki her seçenek bende hayal kırıklığı yaratırdı her şeyden önce doğal taş buda mermer sektöründe en pahalı malzemelerden biridir artı direk tarihi eser görüntüsü verir ben açıkçası beklemiyordum biraz daha mütevazi bir malzeme kullanabilirler diyordum duyduğumda çok mutlu oldum benim tek tercihimdi  :ok:

Çevrimdışı sallapati

çok zor

zoru hemen yapıyoruz imkansız biraz zaman alıyor diyen sen değil miydin @bjk_mabet   :sevinc

Çevrimdışı Efe

çok zor

aşılırsa iyi çalışılmış demektir ama banada zor geliyor en azından az bi bölümü kalsa  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

aşılırsa iyi çalışılmış demektir ama banada zor geliyor en azından az bi bölümü kalsa  :icool:
benim numaralıda kuşkum yok ama yeni açık bu hedefi gerçekleştiremez

Çevrimiçi Necmi

çiçekler yol kısmını yetiştiremez onun için içerde yolun hazır olması gerekiyor obitaşta köşeye yakın kısmı bırakır sanırım
yoksa içeriye ulaşım zor olur ama onların dışında sahayı görürüz ay sonu gibime geliyor

Çevrimdışı Efe

çiçekler yol kısmını yetiştiremez onun için içerde yolun hazır olması gerekiyor obitaşta köşeye yakın kısmı bırakır sanırım
yoksa içeriye ulaşım zor olur ama onların dışında sahayı görürüz ay sonu gibime geliyor
katılıyorum aşşağı yukarı dediğin gibi olur abi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

mabet sahayı hemen yapında besiktasarena olarak ilk maçı yapalım kaleleri taş dikeriz oynarız heyecan yaptım ha 1 ay daha mı uyumasam acaba  :kop:

Çevrimdışı Efe

bu ay 3 tane maç var olimpiyatta 2 lig 1 avrupa ligi stadı dolduralım paraya ihtiyaç var destek bu ay özellikle şart stadın ve takımın devamlılığı için bu ay çok önemli :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarında yeni açık temel betonlansa bare gıcık oldum nedense 2-3 gün  önce betonu atılması lazımdı şuan hazır ama kalıplanmıyor nedense beton öncelikli değil  heralde :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta 2.fışkırtıcı göründü arka tarafta 2 koldan betonlama sürecek :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

bir sürpriz olur bu gece orayı da betonlarlar  :alala:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ekesicil

stadin ordaki kombine ofisi pazar günleride acikmi?

Çevrimiçi Necmi

stadin ordaki kombine ofisi pazar günleride acikmi?
açık ama saatleri farklı

Çevrimdışı mustafa_emir

hoşbulduk cevaplar için de teşekkürler arkadaşlar, keşke geceleri de sabah gibi full işçi sokabilsen şantiyeye hız iki katına çıkar neredeyse:) iyi nöbetler..

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bu forumdaki mesajların silinme olayı beni bayağı rahatsız ediyor bu konuda genel olarak üyelerimizin fikri nedir.
Bazı başlıkları mesaj silerek koruyalımmı yada daha özgür bir platformmu olalım konular amacından sapıyor diye çok şikayet geliyor
çalışan arkadaşlar iş yerinden takip edemez olmuş durumdaydı bir süre silmeyi denedik ama şimdide arkadaşların mesaj yazmaya çekinir olduklarını
hissediyorum bunun sizlerin fikirleriyle bir orta yolunu bulalım aşağıda verdiğim link'de bu konuyu tartışalım bir neticeye varalım en azından
aldığımız karar birlikte ve demokratik olsun.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=843.new#new
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 07:54:14 Altuğ ]

Çevrimdışı Haldun

bu ay 3 tane maç var olimpiyatta 2 lig 1 avrupa ligi stadı dolduralım paraya ihtiyaç var destek bu ay özellikle şart stadın ve takımın devamlılığı için bu ay çok önemli :ok:
2 lig maçında toplam 15 bin seyirci olmaz passo lig tribünleri vurdu

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı mustafa_emir

passolig geldi tribün olayı bitti derbiler bile yarı yarıya dolmaz bu sene malesef. normalde 20milyon potansiyel müşterin varken en önemli maçlarda bile 75bin tane zar zor buluyordun bazen dolmuyordu hatta,  şimdi bilet alma şansı olan toplam kişi sayısı 50bin kişi onların 11 bini kombine sahibi zaten diğerlerinden kaç kişi olimpiyata maça gitmeyi düşünürse artık. Ben yine bizim durumumuzu kabul edilebilir görüyorum bu sene için zaten stad olimpiyatken, anadolu takımları falan en onemli maçlarını bile 2000 kişiden fazlaya oynayamaz, onunda yarısı kaçak girer yani.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Etiketler: