Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329483 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

BJK'a başvuran 112 taraftar "Babadan oğula Beşiktaş" adına evlatlarının göbek bağını Vodafone Arena temellerine gömmek istediğini belirtti...

113 de ben olayım 28 kasımda geliyor 2 numara
arada yönetme iletmeden gömülenlerde var :D benim çocuğu sünnet ettirdim onuda gömdürsekmi numaralı altına :evillol:

Çevrimdışı ayayhan

arada yönetme iletmeden gömülenlerde var :D benim çocuğu sünnet ettirdim onuda gömdürsekmi numaralı altına :evillol:
mabet gelsin gömdürürüz :))

Çevrimdışı ozan062

Çatı için gelecek fransız firma 1 ay sonra bu nasıl bir ortam biz bu ortamda çalışamayız deyip kaçmasın :D

ispanyol ve fransız firmaları değilmiydi hatta birde almanlar devredeydi ne ara fransıza donduk?:D baya sulanmıslar bizim rpojeye demekki

17milyoncuk bos değil:D:D
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 16:34:40 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat

ispanyol ve fransız firmaları değilmiydi hatta birde almanlar devredeydi ne ara fransıza donduk?:D baya sulanmıslar bizim rpojeye demekki

17milyoncuk bos değil:D:D
en sonunda çinliler girmesin araya.gerçi çabuk bitirirler ama bir sakatlıkta çıkabilir.yeri gelmişken ufak bir esprili soru sorayım genel sohbet bölümünde
http://besiktasarena.com/index.php?topic=336.750
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 16:41:34 MURAT ]

Çevrimdışı Necmi

hakem odası iyi olur :evillol:

İmza forum kurallarına aykırı

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı CanEmre

prekast işlemleri neden durdu?
fışkırtıcı vardı bugün eski açık köşede. Herhalde o yüzden bugünü iptal ettiler. Yarın da pazar. Pazartesi devam ederler artık kaldıkları yerden ...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

Yeni açıktaki su depoları sadece sulama için mi kullanılacak ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı riza calli

Yeni açıktaki su depoları sadece sulama için mi kullanılacak ?

abdestsiz olanlara abdest de aldiracaz

Çevrimdışı manyak1903

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bugün itibarıyla 3 tribünde de son katlar bitmiş olsa sadece testere kirişler en az 2 ay daha sürer...Gece çalışma izni alınıp, bol ışıklandırma, yüksek güvenlik şartıyla çift vardiyaya dönülse; beton donma sürelerini saymasak; eski açıkta rampa işi umulduğundan çabuk bitse; sadece çatı taşıma kolonları erkenden bitirilip arka taraflar sonraya bırakılsa; prekastlar için 4-5 vinç gelse; zemin için gerekli -neredeyse numaralıdan çıkan hafriyat kadar fazla miktarda- toprak stada kısa zamanda getirilse; tüm bu işler yapılırken aynı anlarda elektrik işleri, localar, aydınlatma, wcler, çimler gibi işler yapılırsa ikinci yarıya yetişir...
Çatıyı eklemeyi unutmuşum... :)

Çevrimdışı CharlieChaplin

Vodafone Arena 14:00 - 14:30 Arası Resimler...

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı quentine83

yeni açık rampanın yanındaki arayı kapatacaklar sanırım.numaralı da iyi gidiyor...hadi bakalım hayırlısı
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı onrbrk

Bence 21 günde çatının membranını seremezler,şu an Bursa'da hava rüzgarlı diye membran işine ara verdiler (ayrıca çatıda kedi yolu,aydınlatma..vs birsürü teferruat var)burada da yağmur ve rüzgar nedeniyle işler aksar ve çatı işinin uzamasına neden olur...

Alıntı
dökme betonla yapılan stad inşaatı görmedim hiç :) konya stadını farkettğmde koltukları takıyolardı kaçırdım o zamanları
Malatya stadı dökme betonla yapılıyor ve hala inşaat aşamasında.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 18:12:33 onrbrk ]

Çevrimdışı eagleizm

BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı CanEmre

eski açık üst kirişlerden 5.sinin de kalıbını yatırmışlar. Kaçar kaçar betonlayacaklar acaba. Gene 2şer 2şer olmaz inşallah. 29 kiriş var eski açıkta  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Eski acikta 5 .iskele kurulmus yeni acikta dun 2 tabla betonlanmis numaralida isler cok hizli su temelleri ne zaman btonlayacaklar orasi onemli suan heralde yarin gece baslayacaklar bu gece bi tanesi betonlansaydi iyidi :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MamiReyiz_39

'Madenci takımı' olarak bilinen Schalke 04, Veltins Arena'daki sahaya çıkış tüneline 'kömür madeni' havası verdi..
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

5-6 metre daha denizin altına inilseymiş eski açık alçak olmazmış... :)

Çevrimdışı FARUK

Etiketler: