Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329393 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak

Abilerim şimdi size yakın bir yerden kombine almak istiyorum, şuan yaşım 17 gözüküyor 2 ay var 18'ime tek gitsem alabilir miyim kombineyi? Bir ne evrak, fotoğraf vs. gerekiyor mu? Son olarak da öğrenci indirimi varmış sanırım ancak daha üniversiteye kayıt olmadım ben iki haftası var onunda, bu indirimden de yararlanabilir miyim?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Kapalı üst prekastları 2 haftaya biter sanırım.Prekastçılar eski açık tarafına mı geçecekler ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Kapalı üst prekastları 2 haftaya biter sanırım.Prekastçılar eski açık tarafına mı geçecekler ?

aynen sarı vinç ulaşabildiği yeri bitirir sonra eski açık orada hazırlık var zaten köşede prekastlarıda gelmeye başladı

Çevrimdışı arda

An itibariyle eski açık köşe yarım kolonlar betonlanıyor  :super: :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

Abilerim şimdi size yakın bir yerden kombine almak istiyorum, şuan yaşım 17 gözüküyor 2 ay var 18'ime tek gitsem alabilir miyim kombineyi? Bir ne evrak, fotoğraf vs. gerekiyor mu? Son olarak da öğrenci indirimi varmış sanırım ancak daha üniversiteye kayıt olmadım ben iki haftası var onunda, bu indirimden de yararlanabilir miyim?

28 ağustosta son kombinler indirimli olarak ilk olarak passolige internetten başvur yarında telefon aç öğren derim ama 4 günü geçirirsen biraz daha pahalıya alırsın eski açıktada sütunlara beton atılıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

28 ağustosta son kombinler indirimli olarak ilk olarak passolige internetten başvur yarında telefon aç öğren derim ama 4 günü geçirirsen biraz daha pahalıya alırsın eski açıktada sütunlara beton atılıyor :)

Sağol hocam bir de resmi sitede passolig kartı fiziksel olarak elinde olmayanlar kredi kartından ödeme yapacaklardır diyor ama ben peşin almak istiyorum, yok mu bunun bir çözümü acaba?

Çevrimdışı Necmi

Sağol hocam bir de resmi sitede passolig kartı fiziksel olarak elinde olmayanlar kredi kartından ödeme yapacaklardır diyor ama ben peşin almak istiyorum, yok mu bunun bir çözümü acaba?
kombine merkezinden alabilirsin birde senden on yaş büyük birine hocam kelimesi şık olmuyor :ok:

Çevrimdışı Burak

kombine merkezinden alabilirsin birde senden on yaş büyük birine hocam kelimesi şık olmuyor :ok:

Kusura bakma abi webmaster forumlarında takıldığım için sürekli orada böyle konuşuyoruz, alışkanlık oldu bende de artık direk yazıyorum :)

Çevrimdışı attila kağan

gün gün takip ettiğimiz için stad inşaatı gözümüzde yavaş gibi görünebiliyor ama kapalıya atılan betondan günümüze genel olarak bakarsak inşaat hızının iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Çevrimdışı Efe

Kusura bakma abi webmaster forumlarında takıldığım için sürekli orada böyle konuşuyoruz, alışkanlık oldu bende de artık direk yazıyorum :)

istanbuldaysan git vodafone arenaya orda hem kartını hemde kombineni al 121. blok 18 ila 21. sıralar orta koltuklar bizim oralardan albilirsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

gün gün takip ettiğimiz için stad inşaatı gözümüzde yavaş gibi görünebiliyor ama kapalıya atılan betondan günümüze genel olarak bakarsak inşaat hızının iyi olduğunu söyleyebiliriz.
bu yoklukta çok iyi başkanın ve arkadaşlarının kafası çok iyi çalışıyor yoksa bu işin altından kimse kalkamazdı para eşittir hız demek inşaatta bunu çok iyi götürüyorlar yıl sonuna kaba biterse büyük bir iş yapılmış olacak 500 milyon tl borçla stad bitiriyoruz daha ötesimi var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

istanbuldaysan git vodafone arenaya orda hem kartını hemde kombineni al 121. blok 18 ila 21. sıralar orta koltuklar bizim oralardan albilirsin

Çok sağolun orada direk veriyorlar mı kartı yoksa yine birkaç hafta sonra mı gelir?

Çevrimdışı attila kağan

bu yoklukta çok iyi başkanın ve arkadaşlarının kafası çok iyi çalışıyor yoksa bu işin altından kimse kalkamazdı para eşittir hız demek inşaatta bunu çok iyi götürüyorlar yıl sonuna kaba biterse büyük bir iş yapılmış olacak 500 milyon tl borçla stad bitiriyoruz daha ötesimi var :icool:

Fikret Orman'ı genel olarak başarılı bulmakla birlikte halefine baktığımız zaman çöldeki vaha gibi. Tabi bir de müteahhit bir başkan olunca işimizde hızlı oluyor, elimizde güçlü oluyor, paramızda kulübümüzde kalıyor :sevinc Şampiyonlar ligine kalabilirsek oradan gelecek paralarla inşaat hızının son bir haftada olduğu gibi çok hızlı ilerleyeceğini düşünüyorum, ki bu ilerlemeyle yıl sonuna bile kalmayabilir. Yine de bu senenin sonunda kaba inşaatın bitmesi büyük başarı olur.

Çevrimdışı Efe

Çok sağolun orada direk veriyorlar mı kartı yoksa yine birkaç hafta sonra mı gelir?

veriyorlar diye biliyorum necmi abi daha net söyler @Necmi abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

bilgim yok ama sanmıyorum bu bir banka kartı güvenlik nedeniyle başkaları tarafından verilmez
ikincisi sen aldıktan sonra karta ismin TC numaran ve resmin basılıyor o yüzden kombine merkezinde veremezler
onun bir süreci var kombine merkezinde senin internette satın almak için yaptığın işin bir benzerini yapıyorlardır

Çevrimdışı Efe

bu gece ve yarını yeni açık tabla betonuyla geçireceğiz yarın gecede eski açık tarafında tabla betonlaması ve numaralıda temel betonlaması olabilir yarınki çalışmalara bağlı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bugün itibarıyla 3 tribünde de son katlar bitmiş olsa sadece testere kirişler en az 2 ay daha sürer...Gece çalışma izni alınıp, bol ışıklandırma, yüksek güvenlik şartıyla çift vardiyaya dönülse; beton donma sürelerini saymasak; eski açıkta rampa işi umulduğundan çabuk bitse; sadece çatı taşıma kolonları erkenden bitirilip arka taraflar sonraya bırakılsa; prekastlar için 4-5 vinç gelse; zemin için gerekli -neredeyse numaralıdan çıkan hafriyat kadar fazla miktarda- toprak stada kısa zamanda getirilse; tüm bu işler yapılırken aynı anlarda elektrik işleri, localar, aydınlatma, wcler, çimler gibi işler yapılırsa ikinci yarıya yetişir...

Çevrimdışı riza calli

Vodafone arenaya git 5 dakikada passo kartini ve kombineni  eline alırsın.

Çevrimdışı Ertan-ANK

indirimli kombineler için son 4 gün duyrulur alacak olan arkadaşlar alıverin bak paralar ödenmiyor başkan zorduruma düşüyor parasısız bu senede tek destek taraftar alın elimiz rahatlasın :)

Taraftar daha ne yapsin!Hep FEDA diyen taraftar!

Baskan once Eneramo+Sezer+Gokhan Suzeni yollasin!Bunlarin hic oynamadan aldigi garanti parasi tam 8 TRILYON!
Bu paranin insaatta kullanildigini dusunun???

Stad icin koltuk renkleri belli oldumu?Bilen varmi tek renkmi olacak yoksa siyah beyazmi?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Taraftar daha ne yapsin.Hep FEDA diyen taraftar.

Baskan once Eneramo+Sezer+Gokhan Suzeni yollasin.Bunlarin hic oynamadan aldigi garanti parasi tam 8 TRILYON.
Bu paranin insaatta kullanildigini dusunun???

Stad icin koltuk renkleri belli oldumu?Bilen varmi tek renkmi olacak yoksa siyah beyazmi?

3 yılda yapılan 3 tane yanlış transferi agıznıza sakız etmişssiniz artık bırakın bu agızları kimsenin ilgisini çekmiyor bugün dünyadaki hangi kulup %100 transfer başarısı yakalıyor..

Etiketler: