Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8378970 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı baro19

Time Lapse  yapmak kolay değilmiş ... 5 DK yaptım 28 mb belki daha fazla kota yedi :D Time Lapse yapan Arkadaşımıza Teşekkürler... Emek İsteyen bir işmiş :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

vayy yeni smileyler iyi olmuş beğendim. :claps: :bandit: .

Hızlı yanıtta DH'deki gibi smileyler koyabilirsek tadından yenmez. :ok:

Çevrimdışı KUMANOVALI

sevgili arkadaşlarım

buraya taşındığımızdan beri işlerim felaket yoğunlaştı ve takip edemiyorum  :ebebe:
zamanım olmadığı için pek geriye gidip bakamıyorum  :dontknow:
anladığım çatı ile ilgili gelişme var
imkanı olan bir arkadaş kısa bir özet geçebilirse sevinirim  :-*

saygılar

çatı ile ilgili çok bi gelişme  yok kullanılacak olan malzemenin kararına kaba inşaat bitince karar verilecekmiş saha  içine doğru uç kısımlar bayağı transparan olucak geri kısımlar uçlara oranla biraz daha az transparan  olucak.

eyvallah kardeşim

burdan herkese selam olsun..

uzaktan takibe devam  :dry:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar bi ricam olacak.numaralının tribün başlangıç hizası nere olacak takribi.yani numaralı en öndeki koltuğun bittiği yer. orayı biri gösterebilir mi?
İsmet Yarkın ONUR

GİF yapmaya kafayı taktım Akyazı Karşılaştırma ...

Devlet ne güzel kredi sağlıyor adamlara stad beleş içinde antreman tesisi para getirecek herşey oolacak bu trabzonun geleceği için müthiş birşey .
bizim takıma ise zorluklarla izinler kendi imkanımızla stad yapmak kalıyor .

Çevrimiçi Necmi

Hızı bizim ile en çok karşılaştırılan stat olması bakımından; Akyazı Projesi
akyazı stadı bizden hızlı ilerliyor :dry:
Ne zaman başlamıştı Deniz akyazı ?
Bizden önce başlamıştı ama onlarda da binlerce kazık işi yapıldı.Bİzimkinin 2-3 katı kazık çakıldı.Bizim de hafriyat derdimiz var tabi..Ama hızları çok iyi Samet bir süre takip et çok iyi ilerliyorlar
bizim hem hafriyat hemde kazık işi yapıldı Deniz bir çok sorun çıktı geçti bitti tabi hızlılar ama bizimkinin de hakkını yemeyelim :)
Bizim stadı biz kendimiz yapıyoruz onların 1 kuruşu bile stada gitmiyor.Bizim en büyük problemimiz nakit para bulmak..Beni şaşırtan olay TOKİ neden bu stadın üstüne bu kadar düşüyor.2-3 yıla bitiremez diyordum ben.Adamlar yardırıyor resmen..
Siyaset yapmak istemem ama adamların başkanı miting kaçırmıyo tabi hızlı bitecek.
biraz daha yazarsanız buraya ne kadar trol varsa toplayacağız
yok bir şey değil gelsinlerde sonra ben uğraşacağım :bandit:
biz stadımızı kendi imkanlarımızla yapıyoruz boş verin gerisini
bunun tadını çıkartın toki diyince kıvranmaya başlıyorlar en
azından biz dik duracağız varsın yavaş olsun istediğimiz gibi
tadını çıkarta çıkarta yapıyoruz bakın burda günlerdir çatı kavgası
veriyoruz şu olsun bu olsun şu taş kaplansın burası böyle olsun
koyun gibi oturup önümüze konacak olanı beklemiyoruz tercih
hakkımız var stadlarının beton yüzeyini kapatamayanların
devletin bütün imkanlarıyla stad yaptıranların bize söyleyecek
bir sözü olabilirmi  :D

Çevrimdışı quentine83

ayrıca o gif nisan değil de şubat olabilirmi -şubat -haziran. 2 ayda çok zor .gece de çalışma varsa belki ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ozan062

ayrıca o gif nisan değil de şubat olabilirmi -şubat -haziran. 2 ayda çok zor .gece de çalışma varsa belki ...

yok dostum

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=752614&page=11

buradan aldım o bilgiyi emin olabilirsin :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

TOKİ DEĞİL ALIN TERİ SMİLEYİ İSTİYORUZ :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

hızlı yanıttaki smileylerin hepsi var zaten ne dediğini tam anlamadım ama anlat yaparız :D
yazılıma hakim olmaya başladık artık :tabe:

Çevrimdışı Caner

http://stadimiz.com/trabzonspor-trabzon-akyazi-arena-stadyum-insaati-resimleri/

Şuradan bakınca gerçekten de 2 ayda o kadar yükselmiş ama bu durum benim moralimi bozmuyor hatta kıskandırmıyor :) Hatta beni umutlandırıyor, şöyle ki 2 ayda bu kadar iş yapılabiliyormuş. İki stadı karşılaştırmam ne kadar doğru mazur görün ama şu kredi işleri otursa, para giriş çıkışı sağlansa, hafriyatın da artık bittiğini göz önünde bulundurursak, demek ki kassak ağustos sonuna kaba bitebilir, eylül ekim değil. Çünkü elinde para olduğu zaman 2 ayda bu kadar şeyin yapılabildiğini gösteriyor Akyazı stadı.

Çevrimdışı quentine83

yok dostum

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=752614&page=11

buradan aldım o bilgiyi emin olabilirsin :) )

merak ettim şimdi.bende trabzon dayım  ama hiç gidip görmedim .ordan da geçmedim epey zamandır.kaç işçi ile kaç vardiya çalışıyorlar onuda bilmek lazım.
bizde de obitaş yerine yeni açığı  çiçekler gibi ibr firma yapsaydı şuan nerdeyse tüm şartlara rağmen bir tribünümüz kalabilirdi...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı keremfrat1

Prekascilari montaj :Dyapaarken gormek beni derinden etkiledi cok duygulandimm
:D abi benide en çok hüzünlendiren duygulandıran kepçenin hafriyat kamyonuna toprağı devirdiği an  :biggrinking:

Beni en çok duygulandıran obitaş'ın beton dökmesi   :sombrero:
Beni en çok mutlu eden beton sesı :D hafrıyat :D o kepçe seselerı :) :D

Çevrimdışı Deniz

Trabzonda istedikleri zaman kamyon yürütebiliyorlar malzeme getirip götürebiliyorlar

Kulüp cebinden stada 1 kuruş harcamıyor.Devlet yapıyor stadı.Senin benim vergilerle yapılıyor..

Bizim stadda günün 3 te 2 sinde kamyon yürütemiyoruz.

Stadı kendimiz yapıyoruz.Her kuruşu taraftarın ve kulübün cebinden çıkıyor.

Geçen ay yavaşlamamızın sebebi de nakit sıkıntısıydı.Ödemelerimizi yapamadık.Bu aralar tekrar hızlandık sorunun şimdilik üstünden gelindi ama daha çok para bulmamız lazım.

Bu nedenle 1-2 ay içinde kombine satışları+ tribün sponsorlukları açıklanacaktır.O da bir süre idare eder ama sonrası sıkıntı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Numaralıda son kuşak seviyesine inilebildi mi ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Artık Fikret Bey Kombineleri çıkartması lazım sıcak para girişi için..! her geçen gün inşaat hızlanması gerekir buda sıcak para ile olur...! yeni sezon formalar ve tasarımlar çıkartılması lazım...!

Çevrimdışı idil

Trabzonda istedikleri zaman kamyon yürütebiliyorlar malzeme getirip götürebiliyorlar

Kulüp cebinden stada 1 kuruş harcamıyor.Devlet yapıyor stadı.Senin benim vergilerle yapılıyor..

Bizim stadda günün 3 te 2 sinde kamyon yürütemiyoruz.

Stadı kendimiz yapıyoruz.Her kuruşu taraftarın ve kulübün cebinden çıkıyor.

Geçen ay yavaşlamamızın sebebi de nakit sıkıntısıydı.Ödemelerimizi yapamadık.Bu aralar tekrar hızlandık sorunun şimdilik üstünden gelindi ama daha çok para bulmamız lazım.

Bu nedenle 1-2 ay içinde kombine satışları+ tribün sponsorlukları açıklanacaktır.O da bir süre idare eder ama sonrası sıkıntı..

Aynen öyle bizim yapabileceğimiz şey sürekli kartal yuvalarından alış veriş yapmak bilet, kombine alarak elimizden geleni yapmamız... Sadece bir Beşiktaş var renkliler deli gibi katkı sağlıyor klüplerine  :tyson:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

hızlı yanıttaki smileylerin hepsi var zaten ne dediğini tam anlamadım ama anlat yaparız :D

Hızlı yanıt'ı kullanarak çabukça ileti gönderebilir, iletilerinizde gülümseme ve bbc kullanabilirsiniz.
]yazıyor ya ben diyorum ki smileyler burada görünmüyor istediğimizi seçebilelim :tabe:

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Artık Fikret Bey Kombineleri çıkartması lazım sıcak para girişi için..! her geçen gün inşaat hızlanması gerekir buda sıcak para ile olur...! yeni sezon formalar ve tasarımlar çıkartılması lazım...!
Kredi falan deniliyordu acaba o iş ne oldu

Çevrimdışı Deniz

Kredi falan deniliyordu acaba o iş ne oldu
inşallah olmaz o iş.3-5 yıllık stad gelirlerini bir bankaya vermek çok kanıma dokunur.Faiz ödeyecez milyonlarca dolar..

Çevrimdışı brci

http://stadimiz.com/   burda da güzel fotolar bilgiler var bizim staddan en son 31 mayısta foto paylaşmışlar.. sanırım ilerleme farkedilir olsun diye uzun aralıklarla foto paylaşıyorlar .

Konya ne güzel anasını satiym sülaleleri raat çim ve koltuklar kalmış sadece  :dontknow:

Çevrimdışı baro19

Toki Değil Alınteri :D İşsizlik başıma vurdu :D

Çevrimdışı ozan062

bana gore para girişi yine sıkıntıları cozmicektir:)) yani obitasın az adam calıstırması bizden kaynaklı değilki:)) dolayısıyla paranın girişi baska noktalarda faydası olacak ama esas noktada bjkas de problem var yonetememe gibi dolayısıyla hazır para olsa ne olur:)) :pissed:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

Toki Değil Alınteri :D İşsizlik başıma vurdu :D

:D o kırmızı led iyi ocakbaşı restorant gibi olmuş :)

Çevrimiçi Necmi

Hızlı yanıt'ı kullanarak çabukça ileti gönderebilir, iletilerinizde gülümseme ve bbc kullanabilirsiniz.
]yazıyor ya ben diyorum ki smileyler burada görünmüyor istediğimizi seçebilelim :tabe:
anladım  @SaLVaDoR  yönetim sayfasında anlattı anca anladım :yerlerde:
benim oradan haberim yoktu :D

Etiketler: