Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8377396 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kartalizma

Günaydın arkadaşlar...

bjk_mabet burdayken soruyum. Daha önce sordum ama cevap alamadım yada ben gözden kaçırdım.)) Çıkış tünellerinin kenarında kırmızı boya ile işaretler yapılmış. Oradaki testere kirişler yanlış mı olmuş?

Yanlış bilmiyorsam onlar prekast montajı için.
evet onlar prekastların kapı çıkışı ile kirişn montajı için çizilmiş karşılığı yani yanlışlık yok hocam
tesekkürler..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

vay bee zamanında ne zaman yıkılacak ta yapılacakta derken stadımız hızla yükseliyor. inşallah üst üste şampiyonluklar yakalayacağız yeni stadımızla beraber...  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tayfun

vay bee zamanında ne zaman yıkılacak ta yapılacakta derken stadımız hızla yükseliyor. inşallah üst üste şampiyonluklar yakalayacağız yeni stadımızla beraber...  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
inşallah.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sutlas

Numaralıdaki rampadan hafriyat alınıyor.

Çevrimdışı yldrmaydn

çiçeklerin ilk kurduğu kapalının orta kısımlarındaki vinç ne zaman kalkar acaba? çok fazla işi kalmamış olsa gerek. üst katta kalan kirişler ikinci vincin alanına da giriyor zaten. bir hafta içinde falan atıl duruma gelecek gibi duruyor..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı gurmeninoglu

Necmi hocam, her ne kadar düşüncelerimiz birbirini tutmasada büyük iş yapıyorsun. Yüreğine sağlık.
hoş gelmişsin o zaman :)

Eyvallah hoş bulduk.

Bu arada hoş geldin
amaç Beşiktaşlı kardeşlerimizin daha huzurlu olması bundada başarılı olduk sanırım
dikkat edersen yetkili arkadaşlarda farklı farklı düşüncede adil olmaya çalışıyoruz
seninle nede ters düştük hatırlamıyorum :D

Eyvallah abi, hoş bulduk.

Çevrimdışı demir_kArtAl

çiçeklerin ilk kurduğu kapalının orta kısımlarındaki vinç ne zaman kalkar acaba? çok fazla işi kalmamış olsa gerek. üst katta kalan kirişler ikinci vincin alanına da giriyor zaten. bir hafta içinde falan atıl duruma gelecek gibi duruyor..

pardon ya tribünleri karıştırdım yine, :)
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 10:19:43 demir_kArtAl ]
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı eski inönü

tarihe tanıklık ediyoruz bizzat.

Çevrimdışı serti67

Gunyadinlar gece 4kadr nöbet tuttuk dünyanın kamyonu gitti sabah bi bakiyosun sanki hic toprak gitmemiş gibi vay arkadass :alala:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Prekascilari montaj :Dyapaarken gormek beni derinden etkiledi cok duygulandimm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

:D abi benide en çok hüzünlendiren duygulandıran kepçenin hafriyat kamyonuna toprağı devirdiği an  :biggrinking:

Çevrimdışı Sutlas

Hafriyatta gözle görülür değişme var bence, numaralının ön tarafı oyulmuş resmen.

:D abi benide en çok hüzünlendiren duygulandıran kepçenin hafriyat kamyonuna toprağı devirdiği an  :biggrinking:

Beni en çok duygulandıran obitaş'ın beton dökmesi   :sombrero:

Çevrimdışı siyah-1903

dün maç yapılan coritiba stadının alt ve üst tribünlerinin kaçar sıra oldugu bilgisine ulaşamadım.. stadın kapasitesi 42.000 ama küçük göründü gözüme, mantıken bizimki bundan büyüktür
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ugurkartalizma

Eski açığın önünde uçurum yaratmışlar sanki.Stadda çalışma yine üst düzeyde oldukça kalabalık görünüyo ve smileyler bi harika.Oldukça güzel bir gün olacak gibi görünüyor. :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:
Birde transfer haberleri düşerse tadından yenmez

Çevrimdışı serti67

Yeni açıkta gece boyu faliyet yapildi resim gelsede cakilmi serildi napildi gorsekkk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Necmi Abi duymasın İsmail Abi  :bandit: @Necmi

Çevrimdışı serti67

Ortanca enistelerden biri eski açıkta çakıl doldurmaya başladı ufaktan hadi hayirlisi :ok:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yldrmaydn

acaba eski açık inişi yaparken önce duvar dibini alıp oraya stat bitince kullanılacak şekilde yolu yapıp sonra diğer tarafları alsaydık daha iyi olmaz mıydı ki? yolu nasıl yaparız nereden malzeme gelir gider vs. düşünmezdik.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı BJK_SU

Gunyadinlar gece 4kadr nöbet tuttuk dünyanın kamyonu gitti sabah bi bakiyosun sanki hic toprak gitmemiş gibi vay arkadass :alala:
:dontknow:  Valla ben de anlamadım dün gece vızır vızırdı kamyonlar, kameralar beni  şişman gösteriyor diyenlere inanacağım artık. ne varsa Mustafa'nın fotoğraflarında var. Bu akşamki fotoğraflardan anlarız aradaki farkı. ( bu arada her akşam teşekkür edesim geliyor Mustafa arkadaşa ama forumu luzumsuz doldurmamak için yazmamıştım, bugüne kadarki ve bu günden sonraki emekleri için şimdiden teşekkürler. fotografları nasıl aşkla çektiğine bizzat şahit oldum)
BjK Rh+

Çevrimdışı Gokhan_1903

acaba eski açık inişi yaparken önce duvar dibini alıp oraya stat bitince kullanılacak şekilde yolu yapıp sonra diğer tarafları alsaydık daha iyi olmaz mıydı ki? yolu nasıl yaparız nereden malzeme gelir gider vs. düşünmezdik.
bencede böyle daha mantıklı ama vardır herhalde bi bildikleri

Çevrimdışı BJK_SU

anlayamazsınız  :uyucam: ühüü
BjK Rh+

Çevrimdışı Sutlas

Eski açığa çakıl dökülüyor, yeni açık rampa ve duvar dibinden toprak alınıyor, kapalı alt kat eski açık tarafında kısa prekastlar bitmek üzere.

Çevrimdışı Erçin

ben hala bu numaralı köşesindeki rampadaki hafriyat nasıl dışarı çıkartılacak anlamış değilim.

tam numaralı ile eski açığın birleştiği köşede fore kazık yok sanırım değilmi..Araç girişi olacağı söylenen yerde?

şimdi ufaktan kazmaya başladı kepçe yolu..zamanı gelicek tamamen kazıcak oraları..kamyonlar nasıl girip çıkacak?

Etiketler: