Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8379050 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

eski açık tarafında beton atma çalışmaları alkışlar eşliğinde başlıyor. :claps:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ZEKI

Eski acikta fiskirtici zeminimi betonluyor acaba su anda?  :dontknow:

Çevrimiçi Necmi

Necmi hocam, her ne kadar düşüncelerimiz birbirini tutmasada büyük iş yapıyorsun. Yüreğine sağlık.
hoş gelmişsin o zaman :)

Eyvallah hoş bulduk.

Bu arada hoş geldin
amaç Beşiktaşlı kardeşlerimizin daha huzurlu olması bundada başarılı olduk sanırım
dikkat edersen yetkili arkadaşlarda farklı farklı düşüncede adil olmaya çalışıyoruz
seninle nede ters düştük hatırlamıyorum :D

Eyvallah abi, hoş bulduk.

dün gece sana cevap yazarken senin avatar fena dayak yiyordu  :evillol: öldü herhalde :bandit:

Çevrimdışı quentine83

canlıdan nasıl görebiliyorsunuz kısa prekastların yerleştiğini.gözlerimi kısa kısa kör olacam ,yinede bişey göremedim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Numarali ve eski aciktaki hafriyattan sonra ordan foto gormek lazim yeni acik birlesiminde de hafriyat yapildi bugunde surer o bolum buyuk ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı baro19

GİF yapmaya kafayı taktım Akyazı Karşılaştırma ...

Vodafone Arena 16.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]Nu4YnxJQm8M[/youtube]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı serti67

canlıdan nasıl görebiliyorsunuz kısa prekastların yerleştiğini.gözlerimi kısa kısa kör olacam ,yinede bişey göremedim.
suan ıslem yapılmıyo zaten sabahtan eskı acık kapalı bırlesme yerıne bır ıkı tane takıldıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

Hızı bizim ile en çok karşılaştırılan stat olması bakımından; Akyazı Projesi
akyazı stadı bizden hızlı ilerliyor :dry:
Ne zaman başlamıştı Deniz akyazı ?
Bizden önce başlamıştı ama onlarda da binlerce kazık işi yapıldı.Bİzimkinin 2-3 katı kazık çakıldı.Bizim de hafriyat derdimiz var tabi..Ama hızları çok iyi Samet bir süre takip et çok iyi ilerliyorlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Bizden önce başlamıştı ama onlarda da binlerce kazık işi yapıldı.Bİzimkinin 2-3 katı kazık çakıldı.Bizim de hafriyat derdimiz var tabi..Ama hızları çok iyi Samet bir süre takip et çok iyi ilerliyorlar
bizim hem hafriyat hemde kazık işi yapıldı Deniz bir çok sorun çıktı geçti bitti tabi hızlılar ama bizimkinin de hakkını yemeyelim :)

Çevrimdışı hakaydam

:bandit: Hayırlı olsun. @Necmi

Ne olduki ?
@hakaydam
Smiley'i bulmuşsunuz sonunda.  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
Forum gün geçtikçe oturuyor. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. :ok:

Çevrimdışı Deniz

Beyler Aktar ın neden obitaş fanı olduğu belli oldu.Bu da ispatı..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

bizim hem hafriyat hemde kazık işi yapıldı Deniz bir çok sorun çıktı geçti bitti tabi hızlılar ama bizimkinin de hakkını yemeyelim :)
Bizim stadı biz kendimiz yapıyoruz onların 1 kuruşu bile stada gitmiyor.Bizim en büyük problemimiz nakit para bulmak..Beni şaşırtan olay TOKİ neden bu stadın üstüne bu kadar düşüyor.2-3 yıla bitiremez diyordum ben.Adamlar yardırıyor resmen..

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaa Kaşif Gündoğdu değilmiydi o  :alala:

Çevrimdışı KUMANOVALI

sevgili arkadaşlarım

buraya taşındığımızdan beri işlerim felaket yoğunlaştı ve takip edemiyorum  :ebebe:
zamanım olmadığı için pek geriye gidip bakamıyorum  :dontknow:
anladığım çatı ile ilgili gelişme var
imkanı olan bir arkadaş kısa bir özet geçebilirse sevinirim  :-*

saygılar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ozan062

hahahahahahahahaha ibretlik tespit yok boyle birsey yav ne güldüm :D:D:D :oha: :fkr:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı izorlu85

sevgili arkadaşlarım

buraya taşındığımızdan beri işlerim felaket yoğunlaştı ve takip edemiyorum  :ebebe:
zamanım olmadığı için pek geriye gidip bakamıyorum  :dontknow:
anladığım çatı ile ilgili gelişme var
imkanı olan bir arkadaş kısa bir özet geçebilirse sevinirim  :-*

saygılar

çatı ile ilgili çok bi gelişme  yok kullanılacak olan malzemenin kararına kaba inşaat bitince karar verilecekmiş saha  içine doğru uç kısımlar bayağı transparan olucak geri kısımlar uçlara oranla biraz daha az transparan  olucak.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Schwarzer Adler

Bizim stadı biz kendimiz yapıyoruz onların 1 kuruşu bile stada gitmiyor.Bizim en büyük problemimiz nakit para bulmak..Beni şaşırtan olay TOKİ neden bu stadın üstüne bu kadar düşüyor.2-3 yıla bitiremez diyordum ben.Adamlar yardırıyor resmen..

şike sürecinde fenerden yana tavır konulmasından çok rahatsız trabzon taraftarı. o bakımdan stadı bir an önce bitirip şirinlik yapmak istiyor olabilirler. he rahatsızsa niye % de bilmem kaç oy verdiler deme orasını bilemem.  :baris:
"Beşiktaş, renklilere özenmeyecek kadar büyük ve özgün bir camiadır"

Çevrimdışı Deniz

haydaa Kaşif Gündoğdu değilmiydi o  :alala:
O sonradan değişti.Ben bu ss yi 6 ay önce almıştım ve AKTAR yazıyordu.İçimize sızdıktan sonra değiştirmiş olmalı..

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Siyaset yapmak istemem ama adamların başkanı miting kaçırmıyo tabi hızlı bitecek.

Çevrimdışı Deniz

bunlar sonradan düzelti.6 ay önceki sitede AKTAR yazıyordu.İçimize sızdı diye değiştirdiler..

Çevrimiçi Necmi

:bandit: Hayırlı olsun. @Necmi

Ne olduki ?
@hakaydam
Smiley'i bulmuşsunuz sonunda.  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
Forum gün geçtikçe oturuyor. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. :ok:

dün gece altuğu tehdit ettim eğer smileyleri bulmazsan seni sezgine vereceğim duvar
yerine kullanacak dedim :bandit: işe yaradı :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Etiketler: