Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334846 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

Yeni açığa birsürü tabla konmuş sarı sarı nereye kullanacaklar acep bir bilen duyan var mı?

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 23:33:08 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Vodafone Arena 28.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

yeni açık ve numaralıda bit gibi adam kaynıyor eski açıktada kalıpların altında bişeyler yapmışlarbu aydan tam 3 gün var bu çalışmayla temeller biter tablalar biter ay sonuda betonlanırlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bazı arkadaşlar bana çok kızacak belki ama san mamesi inceledim sonra bizim stadın videosunu seyrettim insan üzülüyor keşke diyor içinden bizim stat da buna benzese diye adamlar taraftar bütünlüğü için elinden gelen her şeyi düşünmüş bundan daha iyi bir stat yapılamazdı. bizim stat da dünyanın sayılı statlarından olacak ama daha da özen gösterilebilirdi taraftarımız düşünülebilirdi, taraftar görüşleri alınabilirdi ( bursa kale arkası örneği gbi ) daha şimdiden moralimizi bozdular deplasman tribününü yeni açığa koyarak. İsterse restoran yıkılsın localar rahatsız olsun eski açıktaki ama getirip koca tribünü bölmesinler bölüyor iseler de altlı üstlü olsun
:bur2: yorum biraz erken değilmi? önde son derece rahatsız bir durum oluşuyordu deplasmana gelen rakibi taraftarın içinden geçirmek zorunda kalıyordun
hem eski açıkta merdiven az yeni açıkta daha fazla deplasman seyircisi için merdiven lazım :evillol: aslında stadın en ölü bölgesi orası sahaya uzak nokta yanlarında
yeni açıktaki gurup onları boğar sesleri çıkmaz eski açık köşede daha göz önünde olurlar orda onları bastırmak zor bence en mantıklı yer orası hiç bir şekilde Beşiktaş taraftarıyla temas ettirmeden getirip götürecekler bizim kalbimiz kapalıda atıyor onun dışında her yere konsun neresini müsait görüyorlarsa artık

bu aralalar inşaat hızı tam istediğimiz gibi nazar değmesin  :claps:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 28 Ağustos 2014, 23:41:56
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yeni açık ve numaralıda bit gibi adam kaynıyor eski açıktada kalıpların altında bişeyler yapmışlarbu aydan tam 3 gün var bu çalışmayla temeller biter tablalar biter ay sonuda betonlanırlar :ok:
ben kimseyi göremiyorum ????

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa eline sağlık kardeşim bu gün sanki fazla bir ilerleme olmamış gibi geldi bana çıplak gözle nasıldı durumlar

Bugün hiçbirşey yapılmamış abi maalesef  :s20:

ysariusta

• Ziyaretçi

az önce mesajları okurken kongre merkezi de olacak gibi birşeymi gördüm
Evet doğru okumuşsun, başkanın yalancısıyım

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mhmtkartal

abi haklısın bitmesini bekleyip yorum yapmak en doğrusu. Ben zaten şunu biliyorum böyle modern bir statta taraftarımızın baskısı dünyanın hiç bir yeride görülmeyecek cinsten olacak( eski inönüde çok fazla maç seyretttim orda bile kendi tezahüratımızda kulakları kapatıyorduk sesin gücünden ) ama cidden san mamesde inanılmaz bi düzen var bana yine kızabilirsin necmi abi ama bende çıkış tünelleri ile kafayı bozdum zaten üst katların  kapasitesi az hele eski açığın çok az ama ona rağmen bi sürü çıkış tüneli var keşke bi ik tane az olsa idi 

Çevrimdışı Oktay

İnşaat işleri Mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri hızında :evillol:

Çevrimdışı Efe

mustafa yapma gözünü seviyim bi time lapse seyredin daha ne yapacak adamlar  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-1903

Arkadaşlar biliyorum burasi yeri değil ama en çok okunan yer olduğu icin burdan paylaşıyorum.  uygunsuzsa silinebilir..

Yazı çok uzun olduğu için silindi
Link verebilirsin
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 23:56:34 Oktay ]
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimiçi Necmi

banada öyle geldi çiçekler temel demirini bitirdi sanırım testere başlangıçlarınıda yaparlar betona hazır hale gelir diye tahmin etmiştim
yeni açıktada bir şey göremedim  :alala:

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail senin gözün keskin bu aralar inşaat hızında yavaşlama varmı?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

banada öyle geldi çiçekler temel demirini bitirdi sanırım testere başlangıçlarınıda yaparlar betona hazır hale gelir diye tahmin etmiştim
yeni açıktada bir şey göremedim  :alala:

Temel demiri çok uzadı inşallah hafta sonuna yetişir. Hafta sonu beton show görelim.

Gözünde sorun olmayan herkesin görebileceği gibi çiçekler inşaat çok yavaşladı. 

Çevrimdışı CrossBoy

Kismetimizde Fikret orman ile sohbet etmek de varmış.

Forzada nöbetteki duyumcunun eniştesi sen misin abi yoksa :)

Çevrimdışı Efe

abi yok ya adamlar numaralıda deli gibi çalışıyorlar yeni açıktada keza öyle perdeler falan örülüyor o yüzden sanki bişey yapılamamış gibi görünüyor time lapse seyredin o kadar adam ne yaptı o zaman numaralıda yeni açıkta yeni açıkta temel bitti numaralıda temel bitmek üzere tablarada demir örüyorlar büyük tablalar bence gayet iyi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Temel demiri çok uzadı inşallah hafta sonuna yetişir. Hafta sonu beton show görelim.

Bende ona dikkat ettim en geç pazar aksamı betonlama bekliyorum

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar biliyorum burasi yeri değil ama en çok okunan yer olduğu icin burdan paylaşıyorum.  uygunsuzsa silinebilir..

Yazı çok uzun olduğu için silindi
Link verebilirsin
yazını zahmet olmazsa buraya yazabilirsin @siyah-1903
http://besiktasarena.com/index.php?topic=503.0
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 00:19:26 Necmi ]

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bende ona dikkat ettim en geç pazar aksamı betonlama bekliyorum

Bende aynen öyle Eski açık köşede perdeler yapılıyor hızlıca köşe tribün yükselir umarım Efe kusura bakma daha yeni cevap veriyorum hani geçenlerde acaip hızlanma vardı şimdi onu arıyor herkes anlatabildim mi ? Sanırım inşaatın en hızlı zamanıydı o iki gün.  :icool:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ağustos 2014, 00:10:44
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
st.etien stadında tam anlamıyla rakip nasıl baskıya alınırın ifadesi var ..

Çiçeklerdeki yavaşlamanın nedeni ne sence @Oktay ?

Etiketler: