bazı arkadaşlar bana çok kızacak belki ama san mamesi inceledim sonra bizim stadın videosunu seyrettim insan üzülüyor keşke diyor içinden bizim stat da buna benzese diye adamlar taraftar bütünlüğü için elinden gelen her şeyi düşünmüş bundan daha iyi bir stat yapılamazdı. bizim stat da dünyanın sayılı statlarından olacak ama daha da özen gösterilebilirdi taraftarımız düşünülebilirdi, taraftar görüşleri alınabilirdi ( bursa kale arkası örneği gbi ) daha şimdiden moralimizi bozdular deplasman tribününü yeni açığa koyarak. İsterse restoran yıkılsın localar rahatsız olsun eski açıktaki ama getirip koca tribünü bölmesinler bölüyor iseler de altlı üstlü olsun

yorum biraz erken değilmi? önde son derece rahatsız bir durum oluşuyordu deplasmana gelen rakibi taraftarın içinden geçirmek zorunda kalıyordun
hem eski açıkta merdiven az yeni açıkta daha fazla deplasman seyircisi için merdiven lazım

aslında stadın en ölü bölgesi orası sahaya uzak nokta yanlarında
yeni açıktaki gurup onları boğar sesleri çıkmaz eski açık köşede daha göz önünde olurlar orda onları bastırmak zor bence en mantıklı yer orası hiç bir şekilde Beşiktaş taraftarıyla temas ettirmeden getirip götürecekler bizim kalbimiz kapalıda atıyor onun dışında her yere konsun neresini müsait görüyorlarsa artık