Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

tam cikaramadim yuksek ihtimal kolon
Kolon kalıbının üzerinde emekçiler var. Demek ki kolon betonluyorlar. Arkadaki tekyüz perde de betonlanır heralde kolonlardan sonra...   :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı arda

:alala: anlamadım

Bende anlamadım işte moda merkezi derken, dükkanlar felan mı olacak yoksa sergi alanı felan gibi artistik şeylermi? podyum mankenler  :busted_cop: felan  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu kongre salonu ve Moda merkezi aynı yer mi? Medya demişken de acaba basın odası numaralının altın da mı yapılacak?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Dünün fotoğraflarını daha yeni bitirmiştim. Şahane oldu şimdi. Mustafa acaba maketin fotoğraflarını ayrı bir başlığa koyman mümkün mü?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail dünkü maçla alakalı tek çümleyle görüşünü alabilirmiyiz

Çevrimiçi Necmi

Bende anlamadım işte moda merkezi derken, dükkanlar felan mı olacak yoksa sergi alanı felan gibi artistik şeylermi? podyum mankenler  :busted_cop: felan  :ok:
podyum mankenler falan işte :busted_cop: defileler falan gibi :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Bu kongre salonu ve Moda merkezi aynı yer mi? Medya demişken de acaba basın odası numaralının altın da mı yapılacak?
numaralıda ikinci kat betonu dökülmüş olan yer basın toplantı odası olacak alt katı

Çevrimdışı Burak2

podyum mankenler falan işte :busted_cop: defileler falan gibi :D

Podyum için kombine satışı olur mu  :iblush:

Abi bi de kullanıcı adı ile ilgili konuşmuştuk @Necmi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

28.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

28.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 21:10:20 mustafa_(87) ]

Çevrimiçi Necmi

Podyum için kombine satışı olur mu  :iblush:

Abi bi de kullanıcı adı ile ilgili konuşmuştuk @Necmi
:alala: kullanıcı adı derken nickinimi kasdediyosun @Tekne Kazıntısı

Çevrimdışı Burak2

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

Düzeltildi Oktay Abi uyarın için teşekkür ederim.  :ok:
Nedemek biz teşekkür ederiz :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı como07

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-28.08.2014-009.jpg[/url]

arkadaşlar bu köşedeki prekastlar oval değil gördüğüm kadarıyla koltuk dizilirken konya stadı gibi çirkin bi görüntü  olucak galiba yanılıyormuyum sizce

Çevrimdışı TØLGA

arkadaşlar bu köşedeki prekastlar oval değil gördüğüm kadarıyla koltuk dizilirken konya stadı gibi çirkin bi görüntü  olucak galiba yanılıyormuyum sizce
o koltuk dizilimin prekastla alakasi yok koltuklarla alakali bir durum
Tt arenadada vardi bu durum sonradan koltuklar sökülüp tekrar takildi düzeldi
Koltuk planlamasiyla ilgili sanirim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: