Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335869 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

Stad yanlış samet doğrusu Stat'dır.  :ok:
şu ana kadar yanlışmı kullanmışık :alala: bu yaştan sonra bir şey daha öğrendik :D

Çevrimdışı SDemirsoy

şu ana kadar yanlışmı kullanmışık :alala: bu yaştan sonra bir şey daha öğrendik :D
stat, stadyum derken d ile ama dimi bakın stadyumda statyumsa bırakalım bu işleri  :D @Necmi ?

Çevrimiçi Necmi

stat, stadyum derken d ile ama dimi bakın stadyumda statyumsa bırakalım bu işleri  :D @Necmi ?
bencede bırakalım arena artık :bandit: kafa yormaya gerek yok :D

Çevrimdışı Efe

Şuan yeni acik tabla ve temelde numrali tabla ve temelde bir suru emekci calisiyor isler iyi duzeyde devam ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stat abi diyorla vodafone arenadaki cevep veren kisiye onun icin stat abi yazdirmistir makarasina yagni :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Şuan yeni acik tabla ve temelde numrali tabla ve temelde bir suru emekci calisiyor isler iyi duzeyde devam ediyor

Efe Numaralıda çalışma varda şu Eski açıkta niye çalışma yok acaba.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı quentine83

mabet merhaba ...nerdesin şuan şehir olarak...?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Ozan E.

Konu dışı olduğu için kusuruma bakmayın.Böyle bir çalışma aradım internette bulamayınca kendim tablo yaptım.Futbolcularımızın yıllık ücretleri :) bununla ilgili de konu açtım burada http://besiktasarena.com/index.php?topic=629.0

İlginizi çekeceğini düşünüyorum.İyi günler herkese :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı quentine83

memleketimde :)
ne zaman döneceksin.sözün vardı hatırlatiyim dedim.dönerken trabzon havalimanından mı döneceksin.?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

4 kişi yönetiyormuş Samet abi 2'si bayan :)
siyah dedim beyaz dedi şampiyon dedim Beşiktaş demedi alacağı olsun 4'ün  :) @anilt

Çevrimdışı quentine83

yeni açık numaralıya yakın tarafın üstü  ne zaman kapanacak acaba? yeni açık alt kattan bi kurtulsaydık.bi yukarı çıksaydık...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı sallapati

mabet kapalının ince işleri nasıl gidiyor.. localar neden ağır kaldı? @bjk_mabet

Çevrimdışı siyah-1903

beni biri aydınlatabilir mi.. aylaaaar aylardır çiçekler hiç mi 2,3 kişiyi yönlendirip de eski açık üst kat kirişlerini yapamaz, yaptıramaz.. bilmediğimiz bir şey mi var, eski açık üst yüksek mi olacak yoksa diyeceğim de hem mabetin söylemleri hem de ordaki iskelelerin boyları uzama olduğuna dair bir sinyal vermiyor...
öyleyse o taraf neden bekletiliyor? mantıklı bir cevabı var mı acaba? 
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı cagdas44

beni biri aydınlatabilir mi.. aylaaaar aylardır çiçekler hiç mi 2,3 kişiyi yönlendirip de eski açık üst kat kirişlerini yapamaz, yaptıramaz.. bilmediğimiz bir şey mi var, eski açık üst yüksek mi olacak yoksa diyeceğim de hem mabetin söylemleri hem de ordaki iskelelerin boyları uzama olduğuna dair bir sinyal vermiyor...
öyleyse o taraf neden bekletiliyor? mantıklı bir cevabı var mı acaba? 

Kapalıdaki gibi metal kalıplar bekleniyordur muhtemelen

Çevrimdışı siyah-1903

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Efe

Efe Numaralıda çalışma varda şu Eski açıkta niye çalışma yok acaba.
Tum isciler numraliya kaymis gibi eski avikta betonlamadan sonra isler durdu belki alt tarafta iskele falan sokuyorlardir ama numralai daha obeli suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

aylardır??
kapalıdada aylarca beklendi Beşiktaş AŞ kime yaptırıyorsa şu kalıpları

Çevrimiçi Necmi

Kurallar değişiyor! Vodafone Arena deniz manzaralı değil, artık Boğaz, Vodafone Arena manzaralı oluyor.  @VodafoneArena

Doğru tespit  :ebebe:

Çevrimdışı MUTLU

çiçeklere nazar değidi, bu hallere de mi düşecekti :) şaka bir yanada bayramdan önceki tempo olsa şimdiye çok yol almıştık.
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Etiketler: