Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336414 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

aynen oktay a katılıyorum.bi görelim bakalım neye benziyor...
orda değişik bir kalıp kullanacaklar onu bekliyolar diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

Geçsinler Gündem değiştirmek için Stat abi formalarını taraftar alıyor forma 100.000 dayanmış işte sen transfer yapmayarak hatanı gizleme stad abi formasını stada bırakacağına stadı en iyi hızlı şekilde bitirmeye bak o zaman taraftar der sana STAD'a bak abi 10 numara olmuş deli gibi kazanırsın...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

yönetim çıkıp 10 numara  ve sağ bek transferinin neden geciktiğini açıklasın.çünkü gün gibi ortada olan bir gerçek var.yanlış hesap yaptılar.bu iki eksiği giderseydik şimdi 40 trilyon parayı cebimize koyup stadı 3 ayda kaba bitecek duruma getirecektik.
fernandes konusunda hata yaptık dediler eyvallah dedik.akıllanmışlardır .ama hatalara devam ediyorlar.3 kurus kar edeceğiz diye bir dünya paradan ve bir o kadar getiriden reklamdan olduk...
http://besiktasarena.com/index.php?topic=495.msg53106;boardseen#new
http://besiktasarena.com/index.php?topic=4.msg53135#new

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı eski inönü

yönetim çıkıp 10 numara  ve sağ bek transferinin neden geciktiğini açıklasın.çünkü gün gibi ortada olan bir gerçek var.yanlış hesap yaptılar.bu iki eksiği giderseydik şimdi 40 trilyon parayı cebimize koyup stadı 3 ayda kaba bitecek duruma getirecektik.
fernandes konusunda hata yaptık dediler eyvallah dedik.akıllanmışlardır .ama hatalara devam ediyorlar.3 kurus kar edeceğiz diye bir dünya paradan ve bir o kadar getiriden reklamdan olduk...
dostum teoride haklı olablirisin ama realitede her şey cok farklı. 2 transferle arseneli elerdik diye bir dunya yok. Ha risk alınmalıydı tabiki de ben de istiyordum bu maca bir 10 numara yetişsin. hatalar var ama destek olmalıyız. yıkıcı degil yapıcı olmalıyız nacizane fikrim. Onumuzde uefa var tam dişimize gore. Bu karamsarlık neden

Çevrimdışı Deniz

dostum teoride haklı olablirisin ama realitede her şey cok farklı. 2 transferle arseneli elerdik diye bir dunya yok. Ha risk alınmalıydı tabiki de ben de istiyordum bu maca bir 10 numara yetişsin. hatalar var ama destek olmalıyız. yıkıcı degil yapıcı olmalıyız nacizane fikrim. Onumuzde uefa var tam dişimize gore. Bu karamsarlık neden
Ben de takımıma inanıyorum.UEFA yarı finaline yeni stadda çıkarız belki .Neden olmasın?  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ERAY G

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Stat Doğrudur, Stadyum da doğrudur. :)t yumuşuyor. :))

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı eski inönü

Stad inşaatıyla sportif başarı paralel gider. Takım başarılı oldukça inşaat hızlanır inşaat hızlandıkça taraftar kenetlenir futbolcular kenetlenir camia heyecaanlanır motivasyon artar.

Çevrimdışı eski inönü

Arkadaşlar bu karamsar havayı bir an önce silip atalım lutfen. bu sene uefa kupamız var ligimiz var kupamız var bitecek yeni bi stadımız var. Daha fazla inanç daha fazla destek lütfen. 2-3 sene oncesini dusunun ne durumlardaydık ne saçma işlerle ugrasıyorduk

şu an stadyumda hiç bir çalışanı görmemekteyim kameradan!! :dry:
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı serti67

şu an stadyumda hiç bir çalışanı görmemekteyim kameradan.. :dry:
yemek yıyo olmasınlar:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ACAB1903

Yeni açık tarafı nasıl değerlenecek güncel bir proje/bilgi filan yok mu acaba? Proje yapılırken yeni açık tarafının inşaat yükü bu kadar çok olmadan da yapılabilir miydi? zaman tasarrufu da olurdu belki. O taraftaki kapalı 4 kat nasıl değerlendirilecek? Yüzde kaçı otopark olarak ayrılacak? O kadar kapalı alan (4 kat) gelir getirecek biçimde değerlendirilebilecek mi? Müze ve Kartal yuvası ne tarafta olacak?  :alala:
Kafamda hep deli sorular...   

Çevrimdışı Deniz

şu an stadyumda hiç bir çalışanı görmemekteyim kameradan.. :dry:
Öğle arasında insanlar yemek falan yiyor hani ?  :)

Öğle arasında insanlar yemek falan yiyor hani ?  :)

obaaa saat 12.30 olmuş. ben 10'dayım hala  :D
İmza forum kurallarına aykırı

Vodafone Arena 27.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı yldrmaydn

aynen doğrusu stat'tır. beni tek korkutan çatı. çatının ödemesi aksamazsa stat aksamaz. ağustosta açılsın bu sezon sonu için uğraşılmasın.
Seninle Başladı Hayat..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Stad olacak tı ama stat yazmışlar  :D

Stad yanlış samet doğrusu Stat'dır.  :ok:

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı SDemirsoy

Etiketler: