Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339202 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

ulan obitaş bizi alıştırdın günde iki kolon betonlamaya .şimdi aklımız gidiyor bişeyler değişince...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Caner

Obitaş'a nazar değmesin. Ama şu numaralı tarafında da yükselseler bi, her yerde ilk katı görsek yeni açıkta aha o zaman ta bu stat bitti artık diyeceğim.

Çevrimiçi Rasim

semt takımı olmak Türkiyenin en büyük takımı olmaya engel değil artı renklilerin ne olduğuda bizi zerre kadar ilgilendirmiyor
biz semt takımıyız gidip sokak sokak dolaşdığında her yerde kokusunu alıyorsun bu kötü değil güzel bir şey bizim dışımızda hiç bir kulüp
bu duyguları tek bir noktada bu kadar yoğun yaşamıyor bir çok Beşiktaşlı maçtan önce semte gelir ve ordan stada birlikte yürünür tüm
rakipler bunu kıskanırken bu rahatsızlık niye, niye yıllardır direndik stadımızı yerinde yapmak için TR nin en güzel bölgelerinden birinde semtimiz ve
stadımız var bundan ancak gurur duyulur
ben yerinde yapilmasin demedimki semt takimi kabuğumuzdan cikmamiz lazim artik onu demek istedim.
Beşiktaş!

Çevrimdışı Oğuzhan

Şu Kapalı üstün prekastları da bir bitse yemin ediyorum çok güzel bir manzara olacak ya.  :sevinc

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı SDemirsoy

Haydi Kalk Ayağa ‏@YuruGunese  35 sn.
Alınan bi bilgiye göre Vodafone Arenada ki wifi şifresi "şeref" olacak. Bu şekilde renklilerin interneti kullanması da engellenmiş olacak. 

iyi mizah yapmış :)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı SDemirsoy

biz hiç yanlış ata oynarmıyız @SDemirsoy :D
:D akşama bir sigara yakarsın bu keyifle Oktay Abi  :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Korkuyorum Obitaş'ın işçilerine birşey olacak diye allah korusun. Bünye alışık değil ağır gelicek :kop::kop: Ama son 1-2 haftalık çalışmalarını takdir ediyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum :pray:

Çevrimdışı quentine83

samet ,ismail ,oktay ...sizlerin keyfine diyecek yoktur şimdi. :tabe:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

Korkuyorum Obitaş'ın işçilerine birşey olacak diye allah korusun. Bünye alışık değil ağır gelicek :kop::kop: Ama son 1-2 haftalık çalışmalarını takdir ediyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum :pray:
@anilt taktir etmesini biliyosun namuslu adamsın  :D :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

@anilt profil fotonda ki projeyi biraz daha aç Yeni açığı göreceksin incele bak sonra yetişemezsin hızına falan demedi deme  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

samet ,ismail ,oktay ...sizlerin keyfine diyecek yoktur şimdi. :tabe:
Özellikle @aktar_ismail abi özel bir karışım hazırlıyor  :D

Çevrimdışı Deniz

İsmail abiyi en son sevinçten yeni açıktaki kule vince tırmanırken görmüşler  :evillol: :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Obitaş her gün gücüne güç katıyor  :sevinc

@Necmi abi bile alkışladı bugün Obitaş'ı  :sevinc

Çiçekler de çok güzel çalışıyor  :sevinc

Forma satışları 100,000 'e yaklaşmış  :sevinc

Kombine 10,000 'e yaklaşmış  :sevinc

Arsenal'i de yenersek  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaş inşaat alanını görünce moralim bozuluyo. bitmeyecekmiş gibi geliyor

Çevrimdışı SDemirsoy

Obitaş her gün gücüne güç katıyor  :sevinc

@Necmi abi bile alkışladı bugün Obitaş'ı  :sevinc

Çiçekler de çok güzel çalışıyor  :sevinc

Forma satışları 100,000 'e yaklaşmış  :sevinc

Kombine 10,000 'e yaklaşmış  :sevinc

Arsenal'i de yenersek  :sevinc :sevinc :sevinc
okurken heyecanlandım abi özellikle son madde Aman Tanrım Didim... @mustafa_(87)

Necmi abi'den sonra senin de takdirlerini görmek onur verici @anilt  :ok:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şantiye şefini değiştirince uçtular. Önceki napıyordu , yenisi naptı çok merak ettim. En az 20 25 gün geriye atmış önceki :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Şantiye şefini değiştirince uçtular. Önceki napıyordu , yenisi naptı çok merak ettim. En az 20 25 gün geriye atmış önceki :)
Çare Snickers Hocam.. :evillol:

Çevrimdışı demir_kArtAl

bir ay önce böyleymiş, baya bi ilerlemiş bu ay.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Deniz

Bunun şerefine 1 aylık gif yapayim bari  :D

Çevrimdışı Anıl

@anilt profil fotonda ki projeyi biraz daha aç Yeni açığı göreceksin incele bak sonra yetişemezsin hızına falan demedi deme  :evillol:
Proje elimin altında canım sıkıldıkça bakıyorum :bandit:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Dünle arasında pek bir fark yok obitaş kısmında arkadaşlar neyin kafasını yaşıyosunuz  :kop:

Etiketler: