Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335794 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yatoraya

İnönü stadı taraftarıyla Saraçoğlu ve TTarenadan önce geliyordu. yeni stadımız ne şekilde olur tahmin edin.
günün ilk mesajlarını okurken bayıldım direk mesaj yazayım dedim. ;]
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Yalçın

5-10 oluşumdan bahsediyorum yani TÜRK HAVA YOLLARI ,MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,TARİHİ TURİSTİK YERLERİMİZ ,fenerbahçe,galatasaray gibi oluşumlardan bahsediyorum.

Tamam. Bunu merak etmistim.

Bir sorum olacak. Siz ne zamandir bu stad isinden haberdarsiniz? Tarih vermek gerekirse, 1 sene 2 sene?

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı lucabrasi41

ilgi mi çekti bu mesaj 5-10 olgu nedir gerçekten :icool:
. Anlamamana şaşırdım gerçekten ne var bunda anlamayacak bir yabancıya türkiye ile ilgili bir şey söylermisin denildiğinde o yabancınin aklina hemen gelicek 5-10 değerden bahsediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Necmi Bey'e bir soru sormak isterim. Bizim cati halatli germe membran celik cati'mi olacak? Olacak ise su video'daki gibi mi olacak?

Bu ihalede bahsedilen cati turu:

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59182/vodafone_arena_halatli_germe_membran_celik_cati_isleri_ihale_bilgilendirmesi.html

Bu da catinin yapilan ornegi:

http://www.bursa.bel.tr/yeni-stadyumda-cati-halatlari-geriliyor/haber/17264/
bizde çelik kullanılmayacak direk halat gergi olacak en azından projede öyle gördüm
bursanınki tamamen farklı onların çatı çelik üzeri teflon kaplı olacak sadece ön kısım halat gergi oluyor
bizimkine örnek vermek gerekirse commersbank arena daha çok benziyor

Çevrimdışı lucabrasi41

Tamam. Bunu merak etmistim.

Bir sorum olacak. Siz ne zamandir bu stad isinden haberdarsiniz? Tarih vermek gerekirse, 1 sene 2 sene?
. En başından beri takip ediyorum hicbir sey kaçırmamaya çalışıyorum emin olabilirsin.

Çevrimdışı lucabrasi41

hangisisin fb mi gs mi :alala:
. Şöyle cevapliyim ne fener ne cim bom ne de trabzon bu sene sensin şampiyoooon haydi bastır haydi bastır haydi bastır KARAKARTAAAAAAAL.

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

şu eski açık çok can sıkıyor.  :D
Bende ayni sekilde dusunuyorum.

Necmi arkadasimiz eski aciktaki eksik sira sayisinin kapasiteyi  750 civarinda etkileyecegini soylemisti ama hicte o kadar az olacagini zannetmiyorum.

Yanilmiyorsam stadyum planlanandan 3 metre yukarida yapilmaya baslandi. Bu fark diger tribunlerin sira sayisina etki etmesede, "eski acigin" sira sayisinin azalmasina neden oluyor cunku kule yukseklikleri baz aliniyor.

Yani 24 sira olmasi gereken tribun Necmi arkadasin en son soyledigi 15 siraya dusuyor.

Hesaplama yapmadim ama bence burda en az 3-4 bin kapasite kaybi var.

kombineler eski açık üst 15 sıra satılıyor

Çevrimiçi Necmi

Herzaman mutevazi olduk hep hakkmiz yenildi.
Cirkef olalim demiyorum ama bazen sesimizi biraz daha falza cikartsak fena olmaz.
Aziz Yildirim birak izin almayi sormadan yikar  yapardi zaten Kadikoyu ruhsat almadan yenilediler kimin sesi cikti.
Aziz Yıldırım artık izin almadan tuvalete bile gidemez :D bak formalarına sponsor bulamadılar anlaşamadılar değil
bulamadılar

Çevrimdışı Efe

. Anlamamana şaşırdım gerçekten ne var bunda anlamayacak bir yabancıya türkiye ile ilgili bir şey söylermisin denildiğinde o yabancınin aklina hemen gelicek 5-10 değerden bahsediyorum.

hımm ilginç bi cümleydi neyse yeni açıkta fışkırtıcı göründü bu arada kolonlara beton atıyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ertan-ANK

iyi geceler arkadaşlar eğer bu stat tüm tribünlerinin yüksekliği eşit yükseklikte ve kapasitesi en az 50 bin kişi olamıyorsa bu tamamen fikret orman ve ekibinin pasifliği ve çapsızlığındandır bana ANITLAR KURULU filan demeyin ben yüz küsür yıllık bu ülkeyi dünyaya tanıtan 5-10 olgudan biriyim avrupada ANITLAR KURULUMUZU kim takar valla kızacaksınız ama bu stat fb nin olsaydı AZİZ YILDIRIM ne yapar eder gerekirse ANITLAR KURULUNU tehdit eder fb taraftarını tehdit unsuru olarak kullanır yeni açığın arkasındaki dev otelin nasıl yapıldığının hesabını sorardı ve o stadi istedigi yükseklikte istediği kapasitede oraya dikerdi bunu hepimiz biliyoruz.

Turkiye Olimpiyatlari alsaydi acaba Inonu Stad projesi nasil olcakti bence bu sekilde olmazdi.
Herzaman mutevazi olduk hep hakkmiz yenildi.
Cirkef olalim demiyorum ama bazen sesimizi biraz daha falza olmaz.
Kadikoyu ruhsat almadan yenilediler kimin sesi cikmadi.

Çevrimdışı Sahin53

sanırım prekastlar uymadı uyduruyorlar :D
betonuda ıslatmışlar o yüzden rengi farklı
Teşekkürler abi
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Efe

Necmi arkadasimiz eski aciktaki eksik sira sayisinin kapasiteyi  750 civarinda etkileyecegini soylemisti ama hicte o kadar az olacagini zannetmiyorum.

Yanilmiyorsam stadyum planlanandan 3 metre yukarida yapilmaya baslandi. Bu fark diger tribunlerin sira sayisina etki etmesede, "eski acigin" sira sayisinin azalmasina neden oluyor cunku kule yukseklikleri baz aliniyor.

Yani 24 sira olmasi gereken tribun Necmi arkadasin en son soyledigi 15 siraya dusuyor.

alakası yok stad çizildiğinden beri eski açık alçak biz 16 saydık ama passo 15 sıra satışa çıkardı  eski açık ilk çizilen projede de alçaktı değişen bişey yok biz sadece 23 sıra olmasını talep ettik ama izn çıkmadı bi umut hala bekliyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

sen ne diyorsun numaralının üst katının komple kapasitesi 4000 kapalının üst kat kapasitesi 5000 o kadar alana 3-4 bin kişi sığdırabilirsen bu stada 100000 kişi sığar o zaman ben o rakamı ezbere vermedim koltuk koltuk sayarak verdim :D

Çevrimdışı lucabrasi41

Bravo ertan kardeş işte bende bundan bahsediyorum ancak forumdaki diğer arkadaşlar duygusal davranıyorlar hepsi görünümü eğreti ve kapasitesi bırak fb ile gs yi Bursa nın Timsah arenasından bile az KONYAYLA eşit bir statla övünecekler bunun bile farkında değiller hala.

Çevrimiçi Necmi

. Şöyle cevapliyim ne fener ne cim bom ne de trabzon bu sene sensin şampiyoooon haydi bastır haydi bastır haydi bastır KARAKARTAAAAAAAL.
:alala: :alala: ilginç :bandit:

Çevrimdışı Efe

Bravo ertan kardeş işte bende bundan bahsediyorum ancak forumdaki diğer arkadaşlar duygusal davranıyorlar hepsi görünümü eğreti ve kapasitesi bırak fb ile gs yi Bursa nın Timsah arenasından bile az KONYAYLA eşit bir statla övünecekler bunun bile farkında değiller hala.

görünümü eğretimi bi gün stada gel seni içeri sokalım bakalım eğretimi değilmi orda bi karar ver özelliklede 1 kat iç tarafa :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

alakası yok stad çizildiğinden beri eski açık alçak biz 16 saydık ama passo 15 sıra satışa çıkardı  eski açık ilk çizilen projede de alçaktı değişen bişey yok biz sadece 23 sıra olmasını talep ettik ama izn çıkmadı bi umut hala bekliyoruz

Yani yonetimin boyle bir girisimi var mi hala diyorsunuz ? Eger oyleyse bende de bir umut olur.

Peki bu zemin yuksekligi degistigi zaman nasil oluyorda eski acik sira sayisi degismiyor ?  Cunku kule yuksekligi limiti var.

sen ne diyorsun numaralının üst katının komple kapasitesi 4000 kapalının üst kat kapasitesi 5000 o kadar alana 3-4 bin kişi sığdırabilirsen bu stada 100000 kişi sığar o zaman ben o rakamı ezbere vermedim koltuk koltuk sayarak verdim :D

Tamamen tahminsel soyledim ama fark gorunurde de, kagitta da 750'den fazla olur gibi geliyor. Kusura bakma, kafasindan atiyor gibisinden soylemek istemedim.  : )

Çevrimdışı Yalçın

Hic bir Besiktasli su ortaya cikarilan bir emek hakkinda bu sekilde cumle kurmaz diyorum  :alala: ve bu konuyu kendi adima kapayarak topu adminlere birakiyorum  :bandit:

Suleyman Seba

Çevrimdışı karakartalım

Bu nasil birsey boyle?
bu stadın açılır kapanırlığı bizde olsa durmaz bence bi kar yağar yağmur yağar maf olur suyun gitmesi için meyil göremedim ben hiç çukurlu çukurlu gibi. @necm abi sen ne diyosun meyil varmıdır varsa nasıldır  :kop: bu arada 360 skorbort geliyomu  :icool:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimiçi Necmi

onlar isterse 100000 olsun hiç derdim değil ve stadımla övünüyorum bizim stadımız ne tokikondu ne görüş mesafesinin berbat olduğu bir stad nede lunapark
bu gün devlet 42000 der yarın bir rüzgar değişir bakmışsın 50000 olmuş kim bilebilir :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

onu nerden çıkardın :icool:
içime doğdu sayıyorum 60 günden geriye eğer olmasa 2 firma da laf sayarım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Yani yonetimin boyle bir girisimi var mi hala diyorsunuz ? Eger oyleyse bende de bir umut olur.

Peki bu zemin yuksekligi degistigi zaman nasil oluyorda eski acik sira sayisi degismiyor ?  Cunku kule yuksekligi limiti var.

Tamamen tahminsel soyledim ama fark gorunurde de, kagitta da 750'den fazla olur gibi geliyor. Kusura bakma, kafasindan atiyor gibisinden soylemek istemedim.  : )

yönetim nelerle uğraştı bu zamana kadar bilseniz şuan konuşalacak şeyler değil stad bittiğinde herşeyi  başkan ve yönetim tek tek açıklar eski açığın bırakın üst katın uzamasını hiç olmamasını savunan bi zihniyetle karşı karşıyayız hatta stadı komple kaldırmak isteyen o yüzden mesaj atarken bi kaç kere düşünerek yazalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

içime doğdu sayıyorum 60 günden geriye eğer olmasa 2 firma da laf sayarım  :kop: :kop: :kop:

salvadorda benim gibi tahmine başlamış kaba bitiş kurban bayramı salvador :kop: :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Mükemmel olmuş bunu forumda kullanabilir miyiz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: