Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335791 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçın

Alakasiz olacak ama, stadin isiklandirmasi tek renk mi olacak bilgisi olan var mi?  :alala: Ne bileyim, mesela macin olmadigi gecelerde farkli renklerde stad acik olsa goze cok guzel gorunur. Bazen Toki Arena'dan geciyorum da, bildigin tas mesarlik gibi stad.. Cok kotu..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı murat

acaba olimpiyat stadında sahayla tribün arasındaki mesafeler ne kadardır :D
doğu ve batıda en yakın yeri 30 metre diye hatırlıyorum.sahayı çevirsen stad yinede sığıyorda artıyor.doğu ile batı tribünü arası yaklaşık 130 metre.

Çevrimdışı HollandaKartali

Obitaş gerçekten de manyak hızlandı.. Maşallah diyelim.

@aktar_ismail gece gece sorularımızla yorduk seni ilgi alakan için teşekkürler  :D :icool:

Rica ederim, bilirsin geceler insanı düşündürür, gündüz mumunu hazırlamayan gece karanlığa razı demektir.
Işıl ışıl ışık saçan Vodafone Arena sayesinde bundan sonra bize karanlık yok artık, geleceğimiz çok parlak  :ok:  @Oktay

Çevrimdışı lucabrasi41

İhsan beyi kasdediyorsan bu forumda ondan daha fazla şey bilen en az 20 kişi sayarım haber almadık ortada projeler var
kuleleri geçemez diyede anıtlar kurulu kararı var ama kendi adıma üzülmüyorum bence gayette şık oluyor ben mimaride simetrik olmayan şeyleri daha güzel buluyorum ama Beşiktaş bu yarın bir bakarsın rüzgar farklı eser bir şeyler değişiverir birde kombineler eski açık üst 15 sıra satılıyor
bu arada :hosgeldin
Necmi kardeşim kusura bakma ama ben bu forumda inşaatla ilgili bu stadın şantiye şefinden daha bilgili olabilecek birinin olabileceğini düşünemiyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Valla 20-21 senedir maclara giderim. Her defasinda da kapali altin alttan ucuncu sirasinda izlemisimdir. Insanlar boyle dusunuyorsa ne mutlu  :kop: Alt siralar kalsin bize. Cunku oradan mac izlemek buyuk keyif.
şimdi aynı zevki almak için bir on sıra daha yukarı çıkman lazım 3. sıradan karşı tarafın taç çizgisini göremezsin inönü de tribünler yüksekti :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Necmi kardeşim kusura bakma ama ben bu forumda inşaatla ilgili bu stadın şantiye şefinden daha bilgili olabilecek birinin olabileceğini düşünemiyorum.

valla eski açık kapalıyla aynı yükseklikte ise ben en bilgisiz adamım burda stadın önünde oynarım gidip o kadar diyorum sana :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

şimdi aynı zevki almak için bir on sıra daha yukarı çıkman lazım 3. sıradan karşı tarafın taç çizgisini göremezsin inönü de tribünler yüksekti :evillol:

Hmm  :alala: Dogru. Inonu'de en alt siradan futbolcuya seslenirken bile rahat bir adam boyu fark vardi.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

biraz daha takıl belki birileriyle tanışırsın bu forum boşuna stadla ilgili tek doğru bilgi kaynağı olmadı :D

Çevrimdışı lucabrasi41

iyi geceler arkadaşlar eğer bu stat tüm tribünlerinin yüksekliği eşit yükseklikte ve kapasitesi en az 50 bin kişi olamıyorsa bu tamamen fikret orman ve ekibinin pasifliği ve çapsızlığındandır bana ANITLAR KURULU filan demeyin ben yüz küsür yıllık bu ülkeyi dünyaya tanıtan 5-10 olgudan biriyim avrupada ANITLAR KURULUMUZU kim takar valla kızacaksınız ama bu stat fb nin olsaydı AZİZ YILDIRIM ne yapar eder gerekirse ANITLAR KURULUNU tehdit eder fb taraftarını tehdit unsuru olarak kullanır yeni açığın arkasındaki dev otelin nasıl yapıldığının hesabını sorardı ve o stadi istedigi yükseklikte istediği kapasitede oraya dikerdi bunu hepimiz biliyoruz.

Çevrimiçi Necmi

doğu ve batıda en yakın yeri 30 metre diye hatırlıyorum.sahayı çevirsen stad yinede sığıyorda artıyor.doğu ile batı tribünü arası yaklaşık 130 metre.
olimpiyatta tribünlerin başladığı yer bizim stadda bittiği yer :evillol: :evillol:
kuzey tribüne kış geldiğinde güney tribün yazı yaşıyor :alala:

Çevrimdışı Sahin53

İyi geceler herkese Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-24.08.2014-021.jpg[/url]  kenardaki demirler ne için?
Birde burda beton farklı renk mi? Farklıysa neden ki? Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-24.08.2014-078.jpg[/url] :)
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Yalçın

iyi geceler arkadaşlar eğer bu stat tüm tribünlerinin yüksekliği eşit yükseklikte ve kapasitesi en az 50 bin kişi olamıyorsa bu tamamen fikret orman ve ekibinin pasifliği ve çapsızlığındandır bana ANITLAR KURULU filan demeyin ben yüz küsür yıllık bu ülkeyi dünyaya tanıtan 5-10 olgudan biriyim avrupada ANITLAR KURULUMUZU kim takar valla kızacaksınız ama bu stat fb nin olsaydı AZİZ YILDIRIM ne yapar eder gerekirse ANITLAR KURULUNU tehdit eder fb taraftarını tehdit unsuru olarak kullanır yeni açığın arkasındaki dev otelin nasıl yapıldığının hesabını sorardı ve o stadi istedigi yükseklikte istediği kapasitede oraya dikerdi bunu hepimiz biliyoruz.

5-10 olgu derken?

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta beton atılıyor şuan bi yerlere ama görünmüyor kamyonlar içeride oralarda dolaşıyorlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

he he o yüzden feneri 3 yıldır paspas gibi sallıyorlar belkide bu güne kadar yapılamıyanı yapmak bu yönetimin çapıdır 168 metre enide arazin var
168 metre eninde stad yapıyorsun daha büyüğünü nasıl yapacaksın  :alala: Aziz Yıldırımız sadece sözünün yetmesi geçmez birazda hokus pokus yeteneği
olması lazım onlarında arkadaki arazi ile ilgili sorunları var bir türlü alamıyorlar parasınıda ödedikleri halde verilmiyor :alala:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

istersen orada ki ormanlık alanıda katalım stada boğaz falan kimin umrunda çelikten de bir çatı ya arkadaş gidin yönetime çakacaz diye bütün hassasiyetleri unutup konuşuyorsunuz.  birde febe den örnek veriyorsun adamlar kendi kıçlarını kurtarmanın derdindeler devlete karşı geleceklermiş. dolmabahçe de sahilde bir çay içerken stada bakmanı tavsiye ederim
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 01:49:58 saliharik ]
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı lucabrasi41

5-10 olgu derken?
5-10 oluşumdan bahsediyorum yani TÜRK HAVA YOLLARI ,MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,TARİHİ TURİSTİK YERLERİMİZ ,fenerbahçe,galatasaray gibi oluşumlardan bahsediyorum.

Çevrimiçi Necmi

İyi geceler herkese Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-24.08.2014-021.jpg[/url]  kenardaki demirler ne için?
Birde burda beton farklı renk mi? Farklıysa neden ki? Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-24.08.2014-078.jpg[/url] :)
sanırım prekastlar uymadı uyduruyorlar :D
betonuda ıslatmışlar o yüzden rengi farklı

Çevrimdışı Yalçın

Necmi Bey'e bir soru sormak isterim. Bizim cati halatli germe membran celik cati'mi olacak? Olacak ise su video'daki gibi mi olacak?

Bu ihalede bahsedilen cati turu:

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59182/vodafone_arena_halatli_germe_membran_celik_cati_isleri_ihale_bilgilendirmesi.html

Bu da catinin yapilan ornegi:

http://www.bursa.bel.tr/yeni-stadyumda-cati-halatlari-geriliyor/haber/17264/

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

5-10 oluşumdan bahsediyorum yani TÜRK HAVA YOLLARI ,MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,TARİHİ TURİSTİK YERLERİMİZ ,fenerbahçe,galatasaray gibi oluşumlardan bahsediyorum.
hangisisin fb mi gs mi :alala:

Etiketler: