Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335982 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

San mames mükemmel gerçekten.alt kata tribün giriş çıkışları da yapmayıp tribün bütünlüğünü de bozmamışlar.Neden bizde böyle yapılmadı anlamak güç?

Tribün çıkışları bozmaz Deniz İngilterede de birinci katlarda tribün çıkışları var ayrıca merdivenler her türlü tribün bütünlüğünü bozacak zaten bence şu eski açık çok can sıkıyor.  :D

Çevrimdışı scape_bjk

Tarihi berlin olimpiyat stadı bizim stada ne kadar benziyormuş.

Çevrimdışı Adanali_Kartal

@Efe gecenlerde yine yazmistim, stad bittiginde bize gösterilen / anlatilan la hic bi alakasi olmayan bise cikacak karsimiza diye ...anlasilan revize edilmeyen yer kalmadi alinmayan / alinamayan izin vs vs lerden ...

insallah bitince bumuydu yani peh dicek kadar bisi cikmaz karsimiza ...

mabet bitti bitecek daha neyin nerde oldugu belli degil habire revize edilmesin  :ebebe:

Çevrimdışı riza calli

@Efe gecenlerde yine yazmistim, stad bittiginde bize gösterilen / anlatilan la hic bi alakasi olmayan bise cikacak karsimiza diye ...anlasilan revize edilmeyen yer kalmadi alinmayan / alinamayan izin vs vs lerden ...

mabet bitti bitecek daha neyin nerde oldugu belli degil habire revize edilmesin  :ebebe:
  bence stad yapildigindan beri hic bir sey değişmedi bize hep hayal satildi malesef

Çevrimdışı Deniz

Yeni açık köşede bir değişiklik mi var ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kesh

San mames mükemmel gerçekten.alt kata tribün giriş çıkışları da yapmayıp tribün bütünlüğünü de bozmamışlar.Neden bizde böyle yapılmadı anlamak güç?

Alt kattaki localardan dolayı. Yeni acıkta çıkışlar görünmüyor bizde de

Çevrimdışı FARUK

yeni açık tek yüz perde betonlaması var

Çevrimiçi Necmi

ilk lanse edilen hali neyse şu an aynısı yapılıyor revize edildi derken neyi anlıyorsunuz
stad ilk projeyle bire bir aynı revize içerlerde olur malzeme değişimi olsa buna revize denmez
tek ciddi revize çatı tribün aralığının 7 metreden 4 metreye düşürülmesi oldu onun dışında tek bir
değişiklik yok bana bir tek yer söyle revize edilmiş şurayı şöyle yapacaklardı proje değiştirip böyle yaptılar
değişiklikler olur tabiki ama nerde olur kullanılan malzeme değiştirilir ve değişen malzemede ebat sorunu
varsa ona uygun revizeler yapılır buda çok küçük çaplı olmak zorunda ana proje değişikliği olmaz
siz anıtlar kurulu onaylı projelerin şakamı olduğunu sanıyorsunuz onayı aldıktan sonra bir cm bile değiştiremezsin
her dakika takipteler daha anıtlar kurulundan bayram öncesi bir heyet geldi bildiğim kadarıyla
siz orda gecekondu falanmı yapıldığını sanıyorsunuz orası tarihi bir bölge devlet senin paran varmı yokmu umursamaz
sana bir standart koyar buna uyacaksın der İstanbulun en önemli bölgelerinden birinde kafana göre takılmana izin vermez
bırak kaba projesini orda taş kaplamaya bile karar veremezsin anıtlar onaylar bunu sonuçtada böyle oluyor daha kazma
vurulurken küfegi dedim zaten başka bir şey olma ihtimali zayıftı anıtların onayından rahatlıkla geçerdi ve öyle oldu
bu stadda her şey olurundan bir adım yukarda yapılıyor bence gereğinden ve istenenden sağlam yapılıyor şu an piyasada var olan
en iyi malzemeler kullanılıyor dış görünümde kesinlikle fedakarlıktan kaçınılmıyor ama büyük ihtimal içerlerde biraz daha uygun
malzemeler tercih edilecektir ama koltuklarda yapmadılar dünya standartında bir koltuk aldılar ama iç zemin döşeme ve duvar
kaplamalarında ekonomik davranabilirler sürekli yenilenecek şeyler onlar daha yapım aşamasında prekasta sprey le yazı yazan zihniyet
bitmişe neler yapmaz yüksek değerde dekorasyon malzemeleri kullanmamak mantıklı sürekli tamirat gerektirecek ve ciddi bir külfet
olur

Çevrimiçi Necmi

Alt kattaki localardan dolayı. Yeni acıkta çıkışlar görünmüyor bizde de
Bizde yeni açıkta loca yokki :)

Çevrimiçi Necmi

Yeni açık köşede bir değişiklik mi var ?
loca sırasındamı  :alala: evet orda bir tuhaflık var, sanki loca sayısını arttırdılar altlı üstlü 8 ile 16 arasında loca artışı olacak gibi
ama loca değilde başka şekilde değerlendiriyorlarda olabilir.

Çevrimdışı Anıl

yeni maketin bundan farkı ne ?
Dikkatli bakarsanız o makette eski açık-kapalı köşesinde araç giriş çıkışı yok yeni açık-kapalı köşesinde var. Değişti sonradan onlar :ok:

Çevrimdışı Kesh

Bizde yeni açıkta loca yokki :)

Tamam işte bu yüzden o bölüm bilbao'nun stadına benziyor

Çevrimdışı yash26

yeni acik koseye bir loca balkonu sirasi daha eklenmis. makette yeni acik ust kat hemen kapalinin bittigi yerden basliyor
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı ahmetx

Asimetri, bizim stadın diğer stadlardan farkı olacak.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 17:57:05 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

yeni acik koseye bir loca balkonu sirasi daha eklenmis. makette yeni acik ust kat hemen kapalinin bittigi yerden basliyor

makettede bu şekildeydi hocam maket ne ise hep o yapılıyor tek çatının yüksekliği 7m değilde 4m

Çevrimdışı Deniz

loca sırasındamı  :alala: evet orda bir tuhaflık var, sanki loca sayısını arttırdılar altlı üstlü 8 ile 16 arasında loca artışı olacak gibi
ama loca değilde başka şekilde değerlendiriyorlarda olabilir.
Ne gibi @Necmi abi ?  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Aslinda cok benzeri ama bizimkinin her yeriyle oynadiklari icin boyle gorunmeyecek maalesef tartismasiz avrupanin en iyi stadini yaptilar tebrik etmek gerek bizmkide bitince 2.olur nr yapalim :icool:
:), siyah beyaz gözlüklerimizi cikartirsak, avrupada en az 15 - 20 stad sayarim bizim stada sira gelene kadar. bana göre türkiyede bile ilk 3e zor girer. tabi hersey sevk meselesi. konum olarak tabiki tartismasiz en güzel  bizim stad, ama bana göre bursa ve eses stadlari türkiyede ilk ikide yerlerini alirlar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı riza calli

:), siyah beyaz gözlüklerimizi cikartirsak, avrupada en az 15 - 20 stad sayarim bizim stada sira gelene kadar. bana göre türkiyede bile ilk 3e zor girer. tabi hersey sevk meselesi. konum olarak tabiki tartismasiz en güzel  bizim stad, ama bana göre bursa ve eses stadlari türkiyede ilk ikide yerlerini alirlar.
aynen katılıyorum hocam baski anlamında bursa kadıköy ttarena sonra bizimkisi gelir gerçekçi olmak gerekirse. Esesin stadini bilmiyorum onun icin sıralamaya almadım

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ESKİ AÇIK KÖŞEYE KOLONLARI DİKMİŞ ÇİÇEKLER BU NE HIZ.

Etiketler: